Влез

View Full Version : Trudno li vi e?

leko_otkachena
10-31-2006, 17:36
Ami hora taka i ne namerih takava tema iskam da vi popitam na nqkoi ot vas trudno li vi e da izrazite chuvstvata si?Neznam,zashto moje bi,zashtoto prekaleno mnogo sa me naranqvali az mnogo trudno moga da kaja na nqkoe momche kakvo izpitvam daje i na roditelite si nemoga da im kaja kolko mnogo gi obcham daje i na nai-dobriq mi priqtel nemoga da mu kaja,che go obicham i durja na nego nqkak si trudno mi e i nemoga da preodoleq tazi trudnost ta iskah da vi popitam nqkoi ot vas ima li takuv problem i na kakvo se dulji tova nqkoi ako moje da mi obqsni?!?

IlLuSi0nS`
10-31-2006, 17:41
аз винаги казвам каквото мисля и изразявам чувствата си .. но може би понякога е хубаво да съм малко по сдържана.. ама характер кфо да се прай..

DevilWish
10-31-2006, 17:45
Ne vyob6te ,naprotiv dori!

Smiley_Girl
10-31-2006, 17:58
Не мога да си трая какво ми е на сърцето!Винаги си казвам.

leko_otkachena
10-31-2006, 18:01
Не мога да си трая какво ми е на сърцето!Винаги си казвам.e radvam se,che uspqvate ama az neznam,zashto nemoga

PerfectStrang3r
10-31-2006, 18:04
На мен не ми пречи. аз си изразявам чувствата винаги ;)

koalka
10-31-2006, 18:05
Преди приятеля си не съм обичала друго момче и съм нямала нужда да им го казвам.Но смея да твърдя,че умея да изразявам чувставата си към най-важния за мен човек.Е,той ще каже,но...Не мога да крия чувствата си от него...толкова много го обичам...

teardrop
10-31-2006, 18:06
Зависи какви точно са чувствата, обаче по принцип нямам пробелм, говоря направо, но все пак се опитвам да запазя някакво благоприличие, де :wink:

cS_LaMeRkA
10-31-2006, 18:46
Еми... :roll: Мен не ми е трудно да израза чувствата си!Е зависи за кого говорим, защото много по лесно би ми било да ги израза спрямо приятел, гадже, съученик, но за родители м-не! :roll: В смисал може би понякога би било нужно, да им кажем колко ги обичаме и държим на тях... лично това ми е трудно... :| Те мен не слушат и не ми казват, а пък аз ще им казвам, не знам трудна работа! ](*,) А и не се знае, може да не се разбираме и да не искам пък да им кажа колко ги 'обичам' а ми, че ме нервират... :?
А за приятел, всичко в очите мога да им кажа... за гадже също, все пак се счита, че той/тя е вторият/та, най-близка душа за теб след тази на родителите ти... :-k Зависи при всеки е различно...! :smt017 :-)

SlaDkO_KoTe{P}
10-31-2006, 19:06
Ami hora taka i ne namerih takava tema iskam da vi popitam na nqkoi ot vas trudno li vi e da izrazite chuvstvata si?Neznam,zashto moje bi,zashtoto prekaleno mnogo sa me naranqvali az mnogo trudno moga da kaja na nqkoe momche kakvo izpitvam daje i na roditelite si nemoga da im kaja kolko mnogo gi obcham daje i na nai-dobriq mi priqtel nemoga da mu kaja,che go obicham i durja na nego nqkak si trudno mi e i nemoga da preodoleq tazi trudnost ta iskah da vi popitam nqkoi ot vas ima li takuv problem i na kakvo se dulji tova nqkoi ako moje da mi obqsni?!?
ami az imam absolutno sa6tiq problem.Mnogo trudno izrazqvam 4uvstvata si , daje mai vaob6te ne go pravq...ne pokazvam kakvo 4uvstvam nito na roditelite mi , nito na pr mi...i sa mi kazvali 4e tova mi e problem ...no nz trudno mi e i ne razbiram na kakvo se dalji :cry:

leko_otkachena
10-31-2006, 19:08
ami az imam absolutno sa6tiq problem.Mnogo trudno izrazqvam 4uvstvata si , daje mai vaob6te ne go pravq...ne pokazvam kakvo 4uvstvam nito na roditelite mi , nito na pr mi...i sa mi kazvali 4e tova mi e problem ...no nz trudno mi e i ne razbiram na kakvo se dalji :cry:i az tochno tova imah v predvid s tazi tema

Juicy_Lucy
10-31-2006, 19:25
pff..ami az ne moga da kriq 4uvstvata si,ako stava vypros za nqkoi,na kogoto dyrja.kazvam si vednaga tova,koeto mislq.ina4e bahti i typoto..cirkove samo..

iiirish
10-31-2006, 19:31
като цяло не изпитвам подобни трудности. може би, защото на човека, който е в момента до мен за пръв път казах "обичам те", защото наистина го чувствах. никога не съм се предоверявала на момечетата и може би затова не мога да кажа, че съм наранявана и поради това изпитвам страх. понякога разбира се има моменти в които ми е трудно да изразя това, което чувствам, но то не е защото ме е страх да не ме наранят, а защото просто това, което изпитвам не може да се опише с думи ;)

TreeHill
10-31-2006, 19:33
Не мога да си трая какво ми е на сърцето!Винаги си казвам.

No_LiMiTe^f
10-31-2006, 19:41
Ами аз само към приятелите ми не мога,т.е. към гаджетата де!Дори и да знам че някой може би го обичам не мога да го кажа!Много е гадно така,той ти казва "Обичам те",а аз го прегръщам и целувам и не мога...разбирам те!

Viktoriq_
10-31-2006, 19:48
Дали ми е трудно да кажа какво изпитвам ли !? Всащност това ми е най - лесната част от всичко ! По трудно е да се изясниш със самия себе си ... Пак относто изтината , с момчето което съм в момента сме на принципа - ИСТИНАТА и само истината , колкото и както да боли !Не знам дали е за добро или зло , но е по - лесто да знаеш всичко което е в главата му ;)

Girl-of-Sin
10-31-2006, 21:51
Да, трудно ми е :roll: Това си е до човек...до характер..

NaSkO_
10-31-2006, 22:19
Ne vyob6te ,naprotiv dori!

Solitary
10-31-2006, 22:41
super trudno ..

leko_otkachena
11-01-2006, 12:37
super trudno ..mnogo e gadno taka obache mislq,che ako go kajem na nqkoi chovek na koito mnogo durjim i do sega ni e bilo trudno da go kajem mislq,che tazi trudnost shte se premahne no ne sum sigurna vupros na opit e..

Chikiponita
11-01-2006, 12:45
Имаше такава серия на "Сексът и градът"...Аманда не можеше да каже : "Обичам те"...Ами може би и ти не можеш,не защото не го изпитваш,а защото се чудиш как ще прозвучи,чудиш се каква ще е реакцията...нормално...но отпусни душа и си помисли колко е хубаво,че можеш да го показваш...показвай го и един ден ще го кажеш :)