PDA

View Full Version : sm1rta shte me spasi li?

t1jni_ochi
10-31-2006, 19:59
ponqkoga mi se iska da sloja krai na vs,da gl1tna nqkolko hapcheta i da priklycha..[/u][/b]

10-31-2006, 20:02
ем и на мен ми се е случвало преди като бях по малка щото толкова ми акала ама сега като се замиисля избирала съм лесния начин да сложа край на живота и толкова без да се боря,и винаги като ми е било тежко съм избирала да не живея повече.Обаче сега знам че трябва да се борим затова сме създаде,пък ще умрем когато съдбата е отредила. СЛушаи на Ивана-живота продължава

Smiley_Girl
10-31-2006, 20:02
И аз съм си го мислила,но почти винаги има надежда.

eldur
10-31-2006, 20:03
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\

assd
10-31-2006, 20:03
по-добре помисли, има толкова много хубави неща на тоя свят

FiRe_LaDy
10-31-2006, 20:05
Abe momiche ludo li si?I sig e zaradi momche?Ne si struva i az sma mislila mnogo neshta da praq,za da si prekratq jivota,no nqma smisal.Zashto trqbva da prekratqvame jivota si zaradi greshkite i glupostite na nqkoi drug?Nedei .. zamisli se kolko mnogo hora te obichat i che mojesh da prichinish oshte smyr sled tvoqta!Aide bez gluposti.Jivei si jivota .. momchetata ne sa svyrshili.Znam,che e trudno,ama sa prejivqva.Ne e bolka za umirane.Ai i mn :D

meri88
10-31-2006, 20:06
spored men ne vinagi smartta re6ava si4ko,6toto ako sega re6i6 da slojih krai zamisli se zanapred kolko hubavi i nezabravimi ne6ta 6te ti se slu4at.VSEKI e imal lo6i momenti i e iskal da sloji krai dori i az zamislqla sam se i sam si kazvala davai napred 6te ti se slu4at mn po-hubavi ne6ta ot tova.Nqma kvo da spe4eli6 ot tova 4e 6te loji6 krai na jivota si - samo 6te narani6 blizkite i priqtelite si...ako gi obi4a6 nikoga ne bi napravila/napravil tova naistina.Nqma smisal,mladi sme i jivota e pred nas..neka si go izjiveem taka kakto nie samite iskame...

Smiley_Girl
10-31-2006, 20:07
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\
Аууу,айде до 2-3 дена ще се опразни форума :twisted:

Лесно е да се самоубиеш.Бъди изрод,стой и живей,колкото и да е гадно :twisted:

10-31-2006, 20:07
абе тя като порасне ще се осъзнае, и аз все виках никой не ме обича няма за какво да живея всеки ме мрази и ме убижда ама кво ..... излишни паранои. СЛед време ще се смее за това че е искала да умира, и то ако е било зарди момче.

iiirish
10-31-2006, 20:11
ще ти кажа само едно: "само слабите хора намират решението на проблемите си във смъртта. а силните ги преодоляват!" ;)

помисли над това :)

HopeLesss
10-31-2006, 20:39
Аз мога да ти кажа, че след всяка буря изгрява слънце, че след всяка нощ, идва и деня... Така че не се отказвай от единственото нещо, което е само твое и което никой не може да ти отнеме - ЖИВОТЪТ!

rali4ka91
10-31-2006, 21:54
Аууу,айде до 2-3 дена ще се опразни форума :twisted:
:twisted:
xa xa xa

Kar4eto
10-31-2006, 22:07
И к'во като се свърши? Ти самата какво мислиш,че ще има след това?Аз мисля - НИЩО!!!Така че живей си живота,щото сле всяка буря идва слънце :D !

Solitary
10-31-2006, 22:34
Мри кат искаш. Такива глупави теми трябва се блокват btw ...

tedinkata_
11-01-2006, 04:49
mdam tva vseki ponqkoga si go e mislil... ne si stryva razberi-vinagi ima svetlinka v tunela :roll:

koalka
11-01-2006, 06:05
[quote=eldur]

Лесно е да се самоубиеш.Бъди изрод,стой и живей,колкото и да е гадно :twisted: [/b]Ооо не.Ти така си мислиш.Иска се голяма смелост да сложиш край на живота си.Незнам на колко малко хора им стиска след някое разочарование да направят това,което толкова много хора уповестяват по форумите.Иска се смелост да го направиш.Не казвам,че аз имам смелост,а и още по-малко,че няма за какво и не бих го направила.тези,които пишат във форумите,че ще самоубият искат само да привлекат внимание и са страхливци.Ако искаха да го направят нямаше да пишат,а наистина да го направят.

meri88
11-01-2006, 06:59
ski go misli no tva ne spasenieto ot problemite taka samo bqga6 ot tqh...po - dobre e da si jiv i da se bori6 ,ma pone 6te znae6 4e ima za kakvo , a i si izgrajda6 svoi sobstvben harakter i si pe4eli6 ne6tata sam

CVETELLINA
11-01-2006, 07:22
Най-лесно е да се нагълтаме с няколко хапчета..и какво?Ще можеш ли да промениш нещо под земята?! :shock: Нищо и никой не струват толкова,колкото живота...Според мен,самоубийството не е геройство,а просто проява на огромна слабост..Всеки проблем има решение и след всяка буря изгрява слънце!:}

DevilWish
11-01-2006, 07:44
To4no tova e ,4e tova ne e spasenieto! [-X

Remini
11-01-2006, 08:00
Айде по спокойно....

Не бъди толкова наивна.....

Leave The Past Behind and Keep Movin

tX
11-01-2006, 09:16
ponqkoga mi se iska da sloja krai na vs,da gl1tna nqkolko hapcheta i da priklycha..[/u][/b]
Това няма да те спаси, НО виж един хубав, дебел, голям, мазен... БОЙ /ти кво си помисли ?/ ще ти помогне много. #-o

TreeHill
11-01-2006, 10:42
da

Sladkata_Nansi
11-01-2006, 11:46
Abe kvi sa tiq gluposti za krai na jivota [-( To ima koi da re6ava koga da se slaga toq krai...ako na vsqka malka trudnost vseki si misli,4e 6te e po-dobre da se samoubie to togava do sq samo az da sam ostanala na toq svqt :-D

leko_otkachena
11-01-2006, 12:49
To4no tova e ,4e tova ne e spasenieto! [-X dam naistina tova ne e spasenieto prosto trabva da se izpravish lice v lice s problema i kolkoto i da te boli da se preborish

IlLuSi0nS`
11-01-2006, 19:34
ем самоубийсе бе.. и знайш ли може точно утре щастието да реши да дойде при тебе пък ти ше си мъртва хаха трагично...

kupondjiikata
11-01-2006, 20:13
I az mn pyti sym go mislila!Kat se znam kva sym luda brat....Nedei,nqma smisyl. :smt018 Tva e pylna prostotiq.Uspokoi se i pomisli trezvo na ne6tata i 6te razbere6,4e vs e bezsmisleno. :roll: :D

bruteca
11-01-2006, 22:13
seki ima prawo da prai kwot si iska no w powe4eto slu4ei twa sa nekwi re6eniq wzeti zaredi emociqta i mnooo 4esto tiq re6enieq sa super tupi i mnooo wreme sajelqwame za tqh :smt009

Insomyc
11-02-2006, 04:16
ае мн е дълго да го чета ама що не си ебеш майката!?!Се е на някой от тоя форум му пука дали ше се самоубиеш или не даеба тъпата патка!Айде убивай се като искаш и кво ше постигнеш с това най-много всеки да ти се смее след като се убиеш.Шматка!