Влез

View Full Version : dali sam bremenna :( pls-otg :(

asaftgaa
11-01-2006, 05:20
molq vi kajete mi moje li ako priatelq mi e izxvurlil ve4e onazi predeqkuacionna te4nost i posle polovia mu 4len da se dokosva do sramnite mi ustni... ta vazmojno li e da sam zabremenqla..bez pronikvane../ a ako imalo malko pronikvane samo glavi4kata> kakuv e shnasa da sam bremenna :( pls kajete -mn sam pritesnena :cry:

11-01-2006, 05:21
psp-ne stava vapros za sperma a za onazi te4nost predi tva :|

MidnightScream
11-01-2006, 06:49
abe spoko bee... taq technos moje da e godna za uplojdane ama sigurno 3% a shtom e nqmalo i pronikvanee.... nqma da se pritesnqvash :)))))))))))) nishto ti nqma ama tva ne go pravete pak ..... che shti izleze surchiceto ot pritesnenie ! moje da si zemesh za vseki sluchai test za bremennost sled 1 sedmica ! uspeh

11-01-2006, 06:57
a triabva li da 4akam edna sedmica sled tova za da si vzema test ne moje li sled 2-3 dni za da sam sigurna otsega :|

11-01-2006, 07:21
Test za bremennost-nai-rano sedmica sled riskoviq polov akt,otsega nqma smisyl.No spored men nqma shans da si bremenna,tyi kato,za da zabremeneesh trqbva priqtelqt ti da svyrshi v teb,t.e. spermata mu da se "izstrelq" s golqma skorost dylboko v teb, za da e vyzmojno oplojdane.A shtom e bil samo s predeqkulacionna te4nost,koqto edva e doblijila vhoda na vlagalishteto ti-ne se trevoji,nqma shans!Pojelavamti kysmet!A ako iskash za tvoe si spokoistvie-napravi test nai-rano sled 7 dni:)

skate_warrior
11-01-2006, 07:26
abe spoko bee... taq technost moje da e godna za oplojdane ama sigurno 3% a shtom e nqmalo i pronikvanee.... nqma da se pritesnqvash :)))))))))))) nishto ti nqma ama tva ne go pravete pak ..... che shti izleze surchiceto ot pritesnenie ! moje da si zemesh za vseki sluchai test za bremennost sled 1 sedmica ! uspeh

ti kak gi iz4isli 4e sa 3% ? :smt005 :smt005

A kym avtorkata na temata : Mi ne se ebi bez prezervativ i nqma da puska6 takiva temi ! Pfuu ne se nau4ihte... deca....

MidnightScream
11-01-2006, 07:28
abe spoko bee... taq technost moje da e godna za oplojdane ama sigurno 3% a shtom e nqmalo i pronikvanee.... nqma da se pritesnqvash :)))))))))))) nishto ti nqma ama tva ne go pravete pak ..... che shti izleze surchiceto ot pritesnenie ! moje da si zemesh za vseki sluchai test za bremennost sled 1 sedmica ! uspeh

ti kak gi iz4isli 4e sa 3% ? :smt005 :smt005

A kym avtorkata na temata : Mi ne se ebi bez prezervativ i nqma da puska6 takiva temi ! Pfuu ne se nau4ihte... deca.... are be chikio kvo govorish? tiizobshto ne vidq kvo pishe momicheto pa io vika se ebe bez prezervativ! dano ti okape pishkata maloumnik!

skate_warrior
11-01-2006, 07:32
mlykni 6toto ako te vida na NDK 6e ti s4upa kokalite sobstvenory4no :evil:
typa pu*ka nedoe*ana

MidnightScream
11-01-2006, 08:02
typa pu*ka nedoe*ana aahahhahahaha :DDD eiiiiii kakvi lafove drunkash super sii ei kurvo :) s udovolstvie chakam denq v koito shte me BIESH :DD shtoto ti she si go otnesesh 2 puti poveche ;)

skate_warrior
11-01-2006, 08:13
typa pu*ka nedoe*ana aahahhahahaha :DDD eiiiiii kakvi lafove drunkash super sii ei kurvo :) s udovolstvie chakam denq v koito shte me BIESH :DD shtoto ti she si go otnesesh 2 puti poveche ;) 6e vidime ;)

Sid
11-01-2006, 09:29
typa pu*ka nedoe*ana aahahhahahaha :DDD eiiiiii kakvi lafove drunkash super sii ei kurvo :) s udovolstvie chakam denq v koito shte me BIESH :DD shtoto ti she si go otnesesh 2 puti poveche ;) 6e vidime ;) Da mn si prav

Chiana
11-01-2006, 10:12
Спокойно, миличка! Не си бременна! Няма проблем! Не се притеснявай. Всичко е ок.

TreeHill
11-01-2006, 10:54
ama razbirase 4e si bremenna

веща В занаята
11-01-2006, 10:59
Мисля, че в този случай "a ako imalo malko pronikvane samo glavi4kata", може да си само малко бременна:) :smt023

krem4et0
11-01-2006, 11:32
СПЕРМАТА трябва да се впръска силно и навътре и то в моментът на овулация,за да има оплождане. Във всички други случаи товае невъзможно. Извод:НЕ си бременна,но можеш да хванеш венерическа болест!

ShanoBoss
11-01-2006, 15:11
mi kwo da ti kazha dazhe vizdam bliznaci . k0fti

Cuddly
11-01-2006, 17:13
Още не знае как се забременява, а тръгнала да прави секс. Еми, не си бременна,ама си тъпа... :smt011

PerfectStrang3r
11-01-2006, 17:22
Ти хабер от света имаш ли ? Бременна ли съм ? Ще е хубаво преди да почнеш да са праскаш да се запознаеш с нещата, а не да ни занимаваш с такива работи :)

wildman
11-01-2006, 18:02
ПАРВО СЕ УЧИ ПОСЛЕ СЕ ДЕЙСТВА не да ми пишат некви "еми пичове ебах се кво става след тва???"

hforce
11-01-2006, 18:51
СПЕРМАТА трябва да се впръска силно и навътре и то в моментът на овулация,за да има оплождане. Във всички други случаи товае невъзможно. Извод:НЕ си бременна,но можеш да хванеш венерическа болест!
stiga luga horata, moje da se zabremenne v vseki 1 den, drug e vuprosa kakuf e 6ansa gadjeto na edin priqtel sega buta koli4ka 6tot tupacite go pravili bez prezervativ kato bila v cikul 6tot si misleli 4e togava ne moje da se zabremee

po temata: ne si bremenna spox, za vseki slu4ai oba4e si napravi test sled 1 sedmica a moje i po-rano (mislq 4e ima6e takiva testove koito ba4kaha sled 3-4 dni proveri v internet za nqkoi takuf :smt005 :smt005 :smt005 bazik, v aptekata se prodavat)

11-01-2006, 20:16
Test za bremennost-nai-rano sedmica sled riskoviq polov akt,otsega nqma smisyl.No spored men nqma shans da si bremenna,tyi kato,za da zabremeneesh trqbva priqtelqt ti da svyrshi v teb,t.e. spermata mu da se "izstrelq" s golqma skorost dylboko v teb, za da e vyzmojno oplojdane.A shtom e bil samo s predeqkulacionna te4nost,koqto edva e doblijila vhoda na vlagalishteto ti-ne se trevoji,nqma shans!Pojelavamti kysmet!A ako iskash za tvoe si spokoistvie-napravi test nai-rano sled 7 dni:)

А ако е с малка скорост,няма страшно нали?Пфу от къде се намери толкова учен бре... Дори и една капка,просто ей така да капне има възможност да забременее,но сперма!

hforce
11-01-2006, 21:19

А ако е с малка скорост,няма страшно нали?Пфу от къде се намери толкова учен бре... Дори и една капка,просто ей така да капне има възможност да забременее,но сперма!
to da be6e tva za skorosta samo, q vij o6te kolko mnogo iscepki ima v tova mnenie ne bilo stignalo vhoda na vlagali6teto, mnogo e zle toq

krem4et0
11-02-2006, 07:50
stiga luga horata, moje da se zabremenne v vseki 1 den, drug e vuprosa kakuf e 6ansa gadjeto na edin priqtel sega buta koli4ka 6tot tupacite go pravili bez prezervativ kato bila v cikul 6tot si misleli 4e togava ne moje da se zabremee

po temata: ne si bremenna spox, za vseki slu4ai oba4e si napravi test sled 1 sedmica a moje i po-rano (mislq 4e ima6e takiva testove koito ba4kaha sled 3-4 dni proveri v internet za nqkoi takuf :smt005 :smt005 :smt005 bazik, v aptekata se prodavat)
Възможно е овулацията да настъпи по време на менструацията,но това не значи,че може да забременеш по всяко време. През месецът се образува 1 яйцеклетка,чийто живот е 24 часа максимум. Оплождането е възможно само в тези часове. Друг е въпросът,че овулацията не е винаги по средата на цикъла или,че съвпада с менструацията.Това се случва,защото яйцеклетката за следващата менструация по правило се образува в другия яйчник,а двата никога не са еднакво развити!Вземете се поограмотете повече моля ви се.Налага ми са да пиша едно и също по 100 пъти!