View Full Version : мамка му колко съм прост
Мишо тъпия
11-01-2006, 07:09
Хора напрайх нещо много тъпо. На 13 съм и реших да си напря кеф и зех една прахосмукачка и си сложих презерватив и си пуснах и ми беше яко, обаче усилих мощността и презерватива ми се изхлузи, прахосмукачката го засмука и оная ми работа сериозно пострада. Сега е червена, подута и ме боли много гадно. Та проблема ми е че трябва да отида на доктор ама нали наште ше разберат, какво да им кажа по дяволите?
Communist
11-01-2006, 07:10
:smt005 :smt005 :smt005
Автор: Мишо Тъпия
Без смях ..Направо ми потекоха сълзи :lol:
SweetBunny
11-01-2006, 07:14
Как няма да ти се изхлузне презерватива, като няма на кфо да се сложи :lol: :lol: :lol:
Някфо пишлеме с 5см **р в надървено състояние се мъчи да ни ебава :lol: :lol: :lol:
Извади торбичката на прахосмукачката и я изхвърли, сложи нова.
И си трай пред ваще и 100% няма да разберат. :twisted: :smt005 :smt005
tedinkata_
11-01-2006, 07:16
blaxaxaxa :smt119 :smt043
хахахахаха тва ме уби :-D :-D :-D
WILD__BOY
11-01-2006, 07:17
Ахаха
следващия път си го слови между перките на вентилатора и го пусни!
Абе нали трябва да отида на октор ве мамка му, абе аз може да бях много прост като го направих, ама като потърсих помощ тук направо си счупих тъпомера, баси.Вие сте баси хората. Бтв дали ако им кажа че са ме наритали в даскало ше се фанат?
skate_warrior
11-01-2006, 07:27
ti verno si prost.. za kvo ti e doktor be 4ukundur?!?!?!
Кура ми мяза на здъвкано говно, за кво ми бил доктор? ми сиурно за да мога да си го ползвам и да си го пъхам вече там където му е мястото. :smt013 баси хората. Ше им кажа че са ме наритали в даскало и толкоз.
:smt005 :smt036 :smt037 :smt042 :smt043 :smt044 :smt045
"мъжкия полов орган" ми мяза на здъвкано говно, за кво ми бил доктор? ми сиурно за да мога да си го ползвам и да си го пъхам вече там където му е мястото. :smt013 баси хората. Ше им кажа че са ме наритали в даскало и толкоз.
Zomg, Omfg, Rofl, RoflCounter :smt005
Ми пич ако нямаш срам отиди на доктор :) но следващия път поне мисли
{Sweet_Dreams}
11-01-2006, 08:12
:lol: :lol: така е като не можете да си го държите в гащите и вече в прахосмукачката си го слагате ](*,)
Иди на доктор без да казваш на никой, какво толкова сложно има.
добре бе пич нямаш нужда от доктор скоро ще ти мине
KpuCuTo0o
11-01-2006, 08:29
Vyi... bahti umrqh da se hilq... :) :lol: :lol: :lol:
Bahti prostite hora ima na toq svqt... Veche i s prahosmukachka.... Of.... Hahahhahah :lol: :lol:
Господи...следващият път направи така,че наистина да ти го засмуче,ама напълно!
TreeHill
11-01-2006, 10:51
mamka mu mnogo si prosT
MN sorry :-D :-D :-D :smt006 \:D/
Дементор
11-01-2006, 18:21
http://www.gisowatt.industrial-vacuum-cleaners.sul-web.com/cylinder-vacuum-cleaners.jpg
SHE LOVES THEE!
- - - - -
Подходи с мисъл. Когато някой си поресе гащите, ги пере, нали ? Поръси го с прах за пране (не с белина - ако влезе в кръвоносната система през разкъсаните капиляри, ще настъпи интоксикация).
суперрррррррр зле маина !!! ....хахахха
хахахахахахаха :smt005 :smt043 :smt005 хахахахахахаха спуках се да се хиля абе момче не можеш ли да си задържиш пишока у гащите че у прахосмукачка си си го набутал малееее :D като толко искаш да си го нарагаш некаде жикни некои пат некоя от вашия клас (ма най-готината вапреки че си представям колко ше са готини ма се едно) та тогава си прави експерименти :D
Мишо тъпия
11-01-2006, 18:48
Абе тия от нашия клас може да са готини, ама са курвета и движат само с тия на по 16-17-19 години баце, ние сме дечковци явно.
kupondjiikata
11-01-2006, 18:55
Mi hodqt s po-malki,6ot vii ste malki pi6lemeta,koito se dyrjat sp typo i detsko! :evil:
Mn umno.....s prahosmuka4kata.......No comment...... :lol: :lol: ](*,) ](*,)
SweeT_PussycaT
11-01-2006, 19:02
заври си го в някоя саксия да му е топличко :smt005 :smt005 :smt005 базик потрай малко ако не се оправи иди на лекар знаеш ли каква инфекция можеш да си докараш [-(
Хора напрайх нещо много тъпо. На 13 съм и реших да си напря кеф и зех една прахосмукачка и си сложих презерватив и си пуснах и ми беше яко, обаче усилих мощността и презерватива ми се изхлузи, прахосмукачката го засмука и оная ми работа сериозно пострада. Сега е червена, подута и ме боли много гадно. Та проблема ми е че трябва да отида на доктор ама нали наште ше разберат, какво да им кажа по дяволите?
Следващия път пробвас с миксера, може да ти стане и по-хубаво. А пък най весело е с гилотината...
Дам...бях чела и друг пост...пак някакъв пикльо дето си го навира по прахосмукачките.Нова мода ли е това или ...? Май изоставам нещо.Ехх...днешната младеж #-o Това за миксера е добра идея...защо непробваш? Може и да ти е кеф...а и е в твой стил май? Не се смях толккова на поста ти...колкото на това:
"мъжкия полов орган"
Съмнявам се да ти е много "мъжки" :smt005 Не ти трябва доктор. И какво си се притеснил...
ми сиурно за да мога да си го ползвам и да си го пъхам вече там където му е мястото
Спокойно...скоро няма да ти се наложи да го "пъхаш".Като ти гледам умствения багаж...липсата на друго освен прахосмукачка ще продължи известно време.До тогава малкия ти приятел ще се оправи
PiLeto~UbieC
11-02-2006, 02:45
"мъжкия полов орган" ми мяза на здъвкано говно, за кво ми бил доктор? ми сиурно за да мога да си го ползвам и да си го пъхам вече там където му е мястото. :smt013 баси хората. Ше им кажа че са ме наритали в даскало и толкоз.
Ами за това си си виновен само и единствено ти !
:smt019
А що не осъдиш производителя на прахусмокачката :D
Шок и ужассс ......... :D :D :D :D изтрай млако и ще ти мине ......
IKisseDAGirL
11-02-2006, 07:54
:shock:
о боже.. :lol: :lol: :lol:
не мога да повярвам, че на някой ще му стигне акъла да прави такива простотии... пфф оная ти работа да не я имаш за някаква играчка, че си правиш кефа по такъв начин? :-s има и друг неща, с които би могъл да си играеш... :mrgreen: :mrgreen:
ужас, ужас, лапешка му работа :lol: :lol:
това ли можа да измислиш,нямаше ли друг начин да ти е готино,не се развивате правилно
toa forum e pylen sys megata GLUPACI
Оххх... отначало си помислих, че темата е ебавка, ама така като те гледам как се оплакваш... :| Сега, ти сам знаеш, че това, което си направил с нещастната ти пишка е нещо повече от простотия... Нямам думи.
Сега как се чувстваш? Минава ли ти? Пробвай да го мажеш с някакъв крем за ранички или нещо такова. Да му направиш промивка с лайка, с тетра съм чувала. Незнам просто какво да те посъветвам друго.. Ако има рани, да ги дезинфекцираш задължително! Риванолче, нещо такова... Ако е по-тежко положението, няма как. Отиваш и казваш на личната си, че искаш направление за уролог. Ако те пита, ще й кажеш, че имаш някакви ранички или нещо такова и искаш да се прегледаш. Правиш се на чукнат, ако те е срам да си кажеш истината.
cS_LaMeRkA
11-02-2006, 12:44
OMG :!: :shock: :smt005
TreeHill
11-02-2006, 13:34
ne ne ne ne ne :-D :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :-D
Klamer4o93
11-02-2006, 13:42
което си направил с нещастната ти пишка....
Е тва ме довърши! :smt005
Мишо тъпия
11-02-2006, 19:23
Отидох на доктор, сега мехлем и няколко седмици въздържание... Майко мила де ми беше акъла, ако ми е бил във пишката вече се е просмукал :D Абе доктора каза че не е толкова сериозно, ма да мисля преди да прая глупости. Е, сичко се преживява :D Сега ми е малко по-добре, ама още си е здъвкан.
Klamer4o93
11-02-2006, 19:25
Отидох на доктор, сега мехлем и няколко седмици въздържание... Майко мила де ми беше акъла, ако ми е бил във пишката вече се е просмукал :D Абе доктора каза че не е толкова сериозно, ма да мисля преди да прая глупости. Е, сичко се преживява :D Сега ми е малко по-добре, ама още си е здъвкан.
ама ти каза ли му истината?
Еми наложи се, човека позна че не съм наритан и че нараняванията са друг вид. :oops:
Scarabey
11-02-2006, 19:42
Хахах егати случая.Ми кажи им нешо от сорта "Ми мамо,тате яко ми се ебеше и стана тя квато стана" :lol:
macka123
11-02-2006, 19:54
кажи им че си загорял дришльо
miloto_girl_4e
11-02-2006, 20:28
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: