View Full Version : Колко пъти можеш да обичаш?
Има ли единствена любов,след която да няма друга?!И..можеш ли да обичаш отново,след като един път вече си твърдял,че си срещнал Любовта на живота си и след нея не ще обичаш повече?
leko_otkachena
11-01-2006, 13:32
Има ли единствена любов,след която да няма друга?!И..можеш ли да обичаш отново,след като един път вече си твърдял,че си срещнал Любовта на живота си и след нея не ще обичаш повече?Amii mislq,che ima,zashtoto istinskata lubov se sreshta vednuj v jivota
Chikiponita
11-01-2006, 13:32
Аз лично ще обичам точно 5 пъти в моя живот,така съм си решила...Нито повече ,нито по-малко...хахах :D бъзикче...само като го прочете ти стана смешно,нали? :arrow: няма ограничения! Любовта няма нищо общо с математиката!А и от нея можеш да грабиш с пълни шепи! :)
можеш да обичаш много пъти, можеш да се влюбваш и да разлюбваш хората с които си, тоест няма да срещнеш любовта само веднъж в живота си... но според мен има една последна, истинска и единствена любов, която остава до края
sunny_girl16
11-01-2006, 14:08
Никой не е казал колко пъти може да се влюбваш, но за мен когато срещнеш истинската любов, както стана с мене, ще разбереш, че само си си мислил ,че си обичал преди... Няма по-хубаво чувство от това да намериш своята истинска половинка и да знаеш, че винаги ще я обичаш :-)
iv4enceto
11-01-2006, 16:23
Според мен можем да се влюбваме мн пъти....аз лично съм обичала 2 момчета през живота си,но съм ходила с 4-5...когато ходех с първото момче което обичах мислех че той е "любовта на живота ми".Сега ходя с друго с което връзката ни е мн по-задълбочена и сериозна.И сега казвам че той е любовта на живота ми...но дали е така?От къде мога да знам.Може би ако се разделя с него и тръгна с друг ще казвам че той е любовта на живота ми...мисля че на 16 е мн рано да кажеш че си намерил любовта на живота си...не е невъзможно разбира се,но не се е случвало на всеки
{}b3b3t0{}
11-01-2006, 16:26
Можеш да се влюбваш много пъти, но да обичаш само веднъж! :)
PerfectStrang3r
11-01-2006, 16:28
можеш да обичаш много пъти, можеш да се влюбваш и да разлюбваш хората с които си, тоест няма да срещнеш любовта само веднъж в живота си... но според мен има една последна, истинска и единствена любов, която остава до края
Съгласен съм ;)
Можеш да се влюбваш много пъти, но да обичаш само веднъж! :)
a das e vlubi6 ne ozna4ava li da obi4a6 :?: :roll:
HopeLesss
11-01-2006, 17:02
Точно така мисля и аз! :D
IlLuSi0nS`
11-01-2006, 17:34
според мен човек се влюбва истински само веднъж в живота си, защото истинската любов е първа..последна..единствена ..и завинаги.. другото е просто харесване и симпатия
Ами човек може да се влюбва не едни път,но има една любов,която се откроява,която е единствена и неповторима,а останалите са бредо подобие на нея.Аз знам,че приятелят ми е любовта на живота ми и винаги ще го обичам.Искам да съм си с него до края на живота ми.Казвам големи думи,но просто знам...
miloto_girl_4e
11-01-2006, 18:56
За мен има 3 любови - детската любов, първата любов и истинската любов :) Човек може да се влюбва няколко пъти, но както казаха преди мен винаги има една любов, която изпъква пред останалите :!: :wink:
bulgarche
11-01-2006, 19:15
Нма такова нещо. След всяка "първа любов", "най-голяма любов" има друга любов
само веднъж, хубаво че не съм изгърмял единия патрон :lol:
kupondjiikata
11-01-2006, 20:31
Edin pyt......i vse :smt007 :smt008 :roll: :oops: o6te sym vliubena v tozi 4ovek.....
Можеш да се влюбиш и разлюбиш хиляди пъти в различни хора,НО истинската и чиста любов с точния човек е само ЕДНА!!! :wink:
tedinkata_
11-02-2006, 12:39
Можеш да се влюбиш и разлюбиш хиляди пъти в различни хора,НО истинската и чиста любов с точния човек е само ЕДНА!!! :wink: absoliutno saglasna :!:
nikinkaaa
11-02-2006, 12:47
Можеш да се влюбиш и разлюбиш хиляди пъти в различни хора,НО истинската и чиста любов с точния човек е само ЕДНА!!! :wink: absoliutno saglasna :!:
И аз :wink:
Можеш да се влюбиш и разлюбиш хиляди пъти в различни хора,НО истинската и чиста любов с точния човек е само ЕДНА!!! :wink:
не мислиш ли, че просто си преразказала думите ми?! :-s
TreeHill
11-02-2006, 14:04
когато ни наранят казваме че повече никога няма да обичаме,но според мен не е така.щом един път сме се влюбвали,значи ще има и следващ
uB4o0o0o
11-03-2006, 10:40
v jiv0ta m0je sam0 vednyj da namerish istinskata liub0f sp0red men i da q obichash vechn0 nezavisim0 0t t0va dali si s neq
kobrichka
11-03-2006, 11:12
сагласна съм мн пъти може да се влюбиш,но истинската любов е само една
gorskata_feja
11-03-2006, 11:34
Има много видове любов и не смятам, че има само една истинска и голяма любов, защото всеки човек, с който някога си бил оставя някакви следи в сърцето ти и малко или много си го обичаш вечно по някакъв начин...
Krem4eto
11-03-2006, 14:46
Има ли единствена любов,след която да няма друга?!И..можеш ли да обичаш отново,след като един път вече си твърдял,че си срещнал Любовта на живота си и след нея не ще обичаш повече?
Незнам дали има единствена любов...Аз през живота си съм обичала 2 момчета и втория продължавам да го обичам...Така че може би има любов,но не единствена!
He3HauKa
11-03-2006, 15:08
Всяка любов по своему е различна и единствена.Аз мога да кажа че съм обичала два пъти истински.Не мисля че има любовта има граници и може да се изживее във всеки един моменнт . :smt019
Slave4You
11-03-2006, 15:23
моето мнение е че когато си се родил никой не ти казва "ти ще се влюбиш точно еди-колко-си пъти в живота" стига да срещаш подходящите хора можеш да се влюбиш колкото пъти си искаш(е не че е нормално да се "влюбиш" 10 пъти за една година де но .... :lol: )
Истинската любов е само една... Докато не откриеш следващата 8)
Помислете върху това. :wink:
само 1 е истинската,реална любов... (:
съгласна съм с теб
Ice Princess
11-03-2006, 20:11
Не знам дали се обича само веднъж...надявам се да не е така, защото ако любовта те споходи един единствен път и нямаш късмет, тогава животът ти оттам насетне няма да е същия... :cry: А цял живот без любов...това не пожелавам на никого..
Cherlotte
11-03-2006, 20:12
Все повече се убеждавам, че въпросната "истинска" любов е само една. :smt057
IKisseDAGirL
11-03-2006, 20:19
мисля, че човек може да обича мн пъти през живота си, не е задължително да е само веднъж, просто всеки път емоцията ще е по-различна - като това да обичаш шоколад и сладолед например - еднакво много, но по различен начин :) :wink: