View Full Version : Анален секс
Galq_Pld
11-02-2006, 16:20
Аз съм на 17 години от Пловдив.Пробвах анален секс и за мое учудване нямаше голяма болка,само в началото.Дори ми допадна този вид секс.Обаче накрая стана беля когато момчето си го извади от задника ми....Изпуснах се.Това нормално ли е защото се почуствах супер кофти?
ми нормално е. в смисъл не е станало нищо страшно. стига да не си изцапала кура на гаджето ти,няма проблем. :lol:
евала,че си даваш дупето 8)
Ква е тая цензура у форумо бе :shock:
написах к*ра и ми го цензурира автоматично :mrgreen:
Ква е тая цензура у форумо бе :shock:
написах к*ра и ми го цензурира автоматично :mrgreen: :D :D
Аз съм на 17 години от Пловдив.Пробвах анален секс и за мое учудване нямаше голяма болка,само в началото.Дори ми допадна този вид секс.Обаче накрая стана беля когато момчето си го извади от задника ми....Изпуснах се.Това нормално ли е защото се почуствах супер кофти?
За две седмици 17тата такава тема ^^ нормално е вакум power
аз неразбрах как си го изцапала-демек да не си напрайла голямата бела
Ами...не беше само цапане...просто не можах да задържа :? и...има6е и по леглото...
Пепи Пекторалиса
11-02-2006, 17:31
Гале, ще стане кучка от теб. Браво. Ама спри да сереш налево-надесно, не е прилично. :-&
lili_pld
11-02-2006, 18:03
haha a moje li da znam kak se kazva momcheto shtoto edin priqtel naskoro mi spomena che e imal takyv gaf s nqkakva galq ?? :-D
bulgarche
11-02-2006, 18:14
Малко е кофти, но това са рисковете на професията
Galq_Pld
11-02-2006, 18:17
Момчето се казва Иван
Момчето се казва Иван
Последната подробност е от големо значение по случая :mrgreen:
Ако момчето се казваше Гергин или Пенчо нямаше да се наакаш,а напишкаш :lol:
да е нормално е ....за жалост е нормално маина ......
lili_pld
11-02-2006, 19:16
spoko znachi ne govorime za edno i syshto momche :P
Пепи Пекторалиса
11-02-2006, 19:20
spoko znachi ne govorime za edno i syshto momche :P
Вие в Пловдив много дрисливи кучки сте. :-k
Стегнете си заднците. :-&