View Full Version : edno vaprosche :)
Zdraveite , iskam da popitam za nqkolko ne6ta ! 1vo ako do sega sam nqmala gadje mom4eto s koeto iskam da sam 6te razbere li . I dali 6te razbere 4e na sam se celuvala do sega az sam na 15 god :oops: . Blagodarq vi predvaritelno i...sorry za tazi moje bi malko typi4ka tema :oops:
broken_wings
11-05-2006, 16:40
няма от къде да разбере ако някой не му каже
Fallen_angel```
11-05-2006, 16:45
Бъди спокойна за целувката , всичко ще стане спонтанно и неусетно :) Освен това не трябва да се срамуваш от това че си нямала гадже и не си се целувала - всеки е минал пред това и повярвай ми след време ще си спомняш за това време в което си се притеснявала за това \:D/ Айде късмет с :smt008
вярно е, че ако никой не отиде да му каже, той няма да разбере имала ли си до сега гадже или не. при целувката на практита е същото. когато тя е с чувство и влагаш в нея душата си, надали той би забелязал нещо, освен това, че вероятно ще му се стори плашлива и несигурна. но може да реши, че това е поради притеснението ти в този момент ;)
JoeBanana
11-05-2006, 16:48
ami za celuvkata?
и кво ако разбере ? няма да те хвърли на боклука я.
па как сички искате да се раждате отракани ве тцтцт :mrgreen:
oba4e az mn se pritesnqvam nz kak 6te go celuna mn 6te se sramuvam nz za6to :(
TreeHill
11-05-2006, 16:50
вярно е, че ако никой не отиде да му каже, той няма да разбере имала ли си до сега гадже или не. при целувката на практита е същото. когато тя е с чувство и влагаш в нея душата си, надали той би забелязал нещо, освен това, че вероятно ще му се стори плашлива и несигурна. но може да реши, че това е поради притеснението ти в този момент ;)
JoeBanana
11-05-2006, 16:51
oba4e az mn se pritesnqvam nz kak 6te go celuna mn 6te se sramuvam nz za6to :(
който го е страх от мечки не ходи в гората
uh neznam trqbva ad go preodoleq mn pati sam se opitvala :((
Klamer4o93
11-05-2006, 16:59
Само като се сетя как се притеснявах преди мойта 1ва целувка... Тогава не знаех ГРАМ за целуването. Нито статий бях чел. Нито бях искал съвет. И като дойде момента все едно нещо ти се отключва в мозъка (моя не е в излишък) и все едно винаги си знаел как се целуваш. Така че RELAX. Сичко си идва на мястото. Good Luck :wink:
blagodarq na vsi4ki za savetite
Тъкмо щях да правя подобна тема само че моя въпрос е малко по различен ... аз съм имал няколко гаджета но тай като преди сме били по малки може би не е била интересна целувката с език :oops: ( аз лично не съм виждал момиче и момче - петокласници да го правят ) а пък сега съм на 14 год.. ( малак съм :mrgreen: ) и другите могат ,а пък аз не съм пробвал :roll: ... това норамлно ли е ? как да се науча ? малко ми е неудобно да питам но като знам че все някой ще ми отговори се утешавам :smt100 :smt115
Ами разбирам притеснението ти,но просто няма за какво да се притесняваш.Ами и аз нямах гадже до 15 и не се бях целувала.За пръв път се целувах с приятеля ми и повярвай ми не съжалявах и всичкото това чакане си струваше.И какво от това,като приятеля ти разбере?Нали е с теб и те обича.Споко.А ако ти не му кажеш той няма как да разбере.
tedinkata_
11-06-2006, 05:03
И какво от това,като приятеля ти разбере?Нали е с теб и те обича.Споко.А ако ти не му кажеш той няма как да разбере. :smt023
aa moje li da popitam ne6to kak si slagate tezi kartinki vav profila si tyk ??
ssiimmoonna
11-06-2006, 17:00
ne nqma kak da razbere osven ako ti ili nqkoi koito zn ne mu kaje :-k
TreeHill
11-06-2006, 18:14
nqma kak da rezbere ako ne si kato durvo
aa moje li da popitam ne6to kak si slagate tezi kartinki vav profila si tyk ??
ami gery .. zna4i vliza6 v www.imageshack.us ... sled tova tam davash BROUSE i si izbirash kartinka ot komputara ( posle cukvash dolo na razmera -1voto - to si pishe - avatar ) i davash HOST IT .. posle ti dava nqkolko linka .. ti copy posledniq - posle vlizash v profila si i tam nai-dolo kadeto ima mqsto za pisane davash PAste i posle davash PRati i ve4e tazi kartinka 6te ti e pod nika .. a otnosno drugata - dolo v podpisa - su6tata rabota samo 4e go nastroivash na po golqm razmer ( zavisi kolko iska6 da e golqma ) pak davash host it - samo 4e tozi p1t kopirvash p1rviq ili vtoriq link i go pastevash v profila kadeto pi6e PODPIS i togovo :mrgreen:
e sq nikoi ne se rajda nauchen
sUn4O[hOuSe]
11-07-2006, 13:11
i za dvete nqma da razbere 6tot po princip vseki se celyva razli4no i purvite nqkolko celyvki nese poly4avat zatva trq se nay4i6 burzo :P