Влез

View Full Version : Притеснение за бременност

McNeal
11-05-2006, 18:42
Правихме секс с приятелката ми и за малко да се изтърва.. изкарах го и свърших на тялото и.От там почнаха едни нейни съмнения.Изпи таблетките постинор за да е сигурна тя самата а и аз..По моя преценка аз не съм свършил в нея.. + това пи проклетото хапче(та) и съм някак си сигурен до днес... наближава датата когато трябва да и дойде.Влиза в мн големи филми и завлича мен в тях.Бременна ли е? или само си втълпяваме

lifestyle
11-05-2006, 18:49
Яко си втълпявате....Успокойте се!!!Най-вече ти нея!!!

SINDEL
11-06-2006, 08:51
Бффф! Успокой си жената, бе! Нищо й няма. Не си свършил в нея, взела е Постинор. Гаранция 4е е наред. А, и май предвид 4е колкото пове4е се вкарва в някви филми,, толко по-голям шанс има да й закъснее. От нерви може да й закъснее с дори 1 седмица. Така 4е ако не й дойде на то4ната дата да не я хваща истерията - от нервите ше да е

Пенчу
11-06-2006, 09:13
Пък и то да не се забременява ей така \:D/

sexyyy_angel
11-07-2006, 08:53
Nqma na4in da e bremenna.Stiga ste se 6a6kali

vivian
11-07-2006, 11:32
vtalpqva si!moje ot pritesnenie da i zakasnee zaradi mnogoto filmi koito si vkarva!a i ot hap4etata moje da i zakasnee.ne sam mn sigurna daje ako nqkoi znae da kaje dlai e taka,no mislq 4e kogato se pie barza kontracepciq i ti doide na sledva6tiqt den tva zna4i 4e e imalo problem i hap4eto e umartvilo oplodenata qicekletka i tq tr se izhvarli za tav idva mn po rano!a kogato zakasnee na4i e nqmalo problem?
no za tvoq slu4ai tq smao se panikiosva izli6tno

HagpycaH
11-07-2006, 11:46
Бнушението е мн лош браг на хората ако човек си фталпи нещо и си внъшава има случеи в които става от присихическата нагласа и аз и моита приятелка един пат когато правихме секс метнах малко в нея направи си тест и слава бога не беше бременна!