- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснение за бременност
Правихме секс с приятелката ми и за малко да се изтърва.. изкарах го и свърших на тялото и.От там почнаха едни нейни съмнения.Изпи таблетките постинор за да е сигурна тя самата а и аз..По моя преценка аз не съм свършил в нея.. + това пи проклетото хапче(та) и съм някак си сигурен до днес... наближава датата когато трябва да и дойде.Влиза в мн големи филми и завлича мен в тях.Бременна ли е? или само си втълпяваме
Яко си втълпявате....Успокойте се!!!Най-вече ти нея!!!
Бффф! Успокой си жената, бе! Нищо й няма. Не си свършил в нея, взела е Постинор. Гаранция 4е е наред. А, и май предвид 4е колкото пове4е се вкарва в някви филми,, толко по-голям шанс има да й закъснее. От нерви може да й закъснее с дори 1 седмица. Така 4е ако не й дойде на то4ната дата да не я хваща истерията - от нервите ше да е
![]()
Робинята на Quench
Пък и то да не се забременява ей така \/
Nqma na4in da e bremenna.Stiga ste se 6a6kali
vtalpqva si!moje ot pritesnenie da i zakasnee zaradi mnogoto filmi koito si vkarva!a i ot hap4etata moje da i zakasnee.ne sam mn sigurna daje ako nqkoi znae da kaje dlai e taka,no mislq 4e kogato se pie barza kontracepciq i ti doide na sledva6tiqt den tva zna4i 4e e imalo problem i hap4eto e umartvilo oplodenata qicekletka i tq tr se izhvarli za tav idva mn po rano!a kogato zakasnee na4i e nqmalo problem?
no za tvoq slu4ai tq smao se panikiosva izli6tno
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Бнушението е мн лош браг на хората ако човек си фталпи нещо и си внъшава има случеи в които става от присихическата нагласа и аз и моита приятелка един пат когато правихме секс метнах малко в нея направи си тест и слава бога не беше бременна!