View Full Version : В шок съм!!!
снощи МИСЛЯ че приятелят ми свърши в мен,беше без презарватив.правихме го около 15 минути и накрая почна да му става много хубаво,да пъшка силно и се отдръпна,но не видях да свършва някаде.нищо не ми каза,все едно не е станало нищо.само ме попита хареса ли ти?а ако му е бил паднал само щеше да каже извинявай,изморен съм(което е ставало).и аз не го питах какво става,просто не говорехме за случилото се.не ми пречи да пия постинор,но бях пила и предния месец,а съм чувала че следващия път когато пиеш трябва да е поне 6 месеца след предното.какво да правя???да пия ли отново постинор???или може и да си въобразявам и просто да му е паднал???
KiLLeR_InSTiNkT
11-06-2006, 13:53
Питай го директно дали е свършил в теб и после реши какво трябва да пиеш или дали изобщо трябва. И все пак що не ползвате презервативи???
Питай си го директно бе мацка! И ако наистина е свършил в теб и си е затраял... аз сериозно бих си помислила дали изобщо искам да съм с такъв 4овек.
Разбирам, айде, изпуснал се е, ок стават и гафове, ама да не ти каже нищо при положение 4е все пак за твойто здраве става въпрос и не той ще ражда бебе или ще прави аборт... ](*,)
Ако наистина те оби4а и го е грижа за теб, ако се изпусне и свърши вътре веднага ще ти каже, няма да си трае като олигофрен.
Питай го и си помисли.
За Постинор - вреди като го взимаш, особено ако 4есто ти се налага да го пиеш. Може и нищо да не ти стане, но може и да ти се появят някои от страни4ните ефекти - примерно са ми казвали приятелки на които също им се е налагало да го пият в интервал от месец- два, 4е може цикълът ти да продължи по-дълго от обикновено - 10 дена, дори и пове4е, а след това няколко месеца изобщо да не ти дойде. Но ако е свършил в теб наистина - пий си Постинора, поне да не береш грижи за евентуално бебе.
Айде успех :wink:
{Sweet_Dreams}
11-06-2006, 15:37
Същата история!И моя приятел така на бала му беше доста пиинал,секса беше супер но накрая се чудех каде е свършил и дали е свършилслед като никъде нямаше по чершафа и по мен.И веднага след като поизтрезня ми каза,че е направил гаф.Първо го питай и ако видиш,че и той не е сигурен тогава пии Постинор
Най - добре пий Постинор. Много е вредно да го пиеш често, но от казаното дотук, аз също мисля, че е свършил в теб. Пий постинор и занапред само с презерватив :idea:
Наи-добре говори с него и тогава прецени дали да взимаш Постинор или не .... Ама някой път стават такива гафове особено ако е бил пиян ... И за напред използваите презерватив ..... :lol:
BoboMaister
11-06-2006, 16:29
ахаа ти ма разби-как без презерватив бе,мила...ма и той един лешпер-да си каже че са изпуснал(случва са) и ще намерите начин да решите въпроса....ама да си мълчи акана рабтата
eee kakto kazaha ostanalite pitai go... ama kak moje da go pravite bez prezervativ we ...mini na protivoza4ata4ni 6tom tolko ne iskate kondomi ...nqma smisal da se trovish s postinor postoqnno
pitai go napravo dali e svar6il v teb?i ako e pii postinor kolkoto i vredno da e!i za napred ili prezervativi ili protivoza4ata4ni.
Сладурче бих казал, че Постинор може да се пие не повече от 3-4 месечно и то не два един след друг, поради една единствена причина. Покрай всичко друго може просто да ти излезне всичко квот имаш вътре 8-[
Но тва за 6-те месеца е пълен кенеф, хич не е верно. Във всяка аптека ще ти кажат същото. Просто пий и внимавай повече, или му дай урок кво да прави или да не го прави :wink:
^FaiNt^F
11-07-2006, 18:05
ЗАЩО не го попита?? И плюс тва мисля, че щеше да усетиш ако беше свършил в теб...ако не друго поне щеше да потече от теб...
emi tolko li nemoi6 da razbere6 dal e svur6il v tebe xaxaxaxaxaxa ebahti zletata bez komentar
снощи МИСЛЯ че приятелят ми свърши в мен,беше без презарватив.правихме го около 15 минути и накрая почна да му става много хубаво,да пъшка силно и се отдръпна,но не видях да свършва някаде.нищо не ми каза,все едно не е станало нищо.само ме попита хареса ли ти?а ако му е бил паднал само щеше да каже извинявай,изморен съм(което е ставало).и аз не го питах какво става,просто не говорехме за случилото се.не ми пречи да пия постинор,но бях пила и предния месец,а съм чувала че следващия път когато пиеш трябва да е поне 6 месеца след предното.какво да правя???да пия ли отново постинор???или може и да си въобразявам и просто да му е паднал???
А ти попита ли го дали е свършил в теб и защо след като вече 1 път си пила Постинор не си извлякла поуката от това ,което правите.Ако толкова ви се ебе без презерватив си купи и пий противозачатъчни :-k
mi по принцип както казах не веднъж постинор не се приема пове4е от 1 път на месе4ен цикъл защото при евентуален 2 и 3 няма да действа ;) ина4е това за 6-те месеца е мн неправилно...
а доколкото питай го докато още можеш да пиеш лекарство или по то4но го питай дали иска да ДОНДУРКА БЕБЕ! щото не ползвате презарвативи поне да внимава какво прави! въпреки 4е това не е гарант..има предекулационна те4ност която се изпуска неволево !!!!! .. така 4е си направи сама сметка за напред... ееее да по- голям е кефа без някаква "гума да ти го разваля"..
ама да няма "5 мин удоволствие , цял живот родител :)"
айде ... умната
Sexapilna_kukla
11-07-2006, 20:26
"MISLQ",che priqtelqt mi svurshi v men!Izvinqvai,ama ti izobshto mojesh li da mislish?To se useshta be momiche,no dori da dopusnem,che ne si usetila,ami imash usta,s koqto mojesh da popitash priqtelq si dali naistina e svarshil v teb,a ne da pishesh po forumite!Tuk otgovor na tozi vupros opredeleno nqma da namerish.A otnosno Postinora-ako sudq po posta ti,ti mai si go piesh kato bonbonki,taka che kakuv shte e problema da go izpiesh i sega,vmesto da si zatormozqvash glavichkata i da se chudish kakvo e stanalo....... ](*,)
Ебати тъпата путка си, щом не си могла да разбереш дали е свършил в теб, или не (съжалявам за болезненото откровение). Това се усеща винаги от жената. И като поотраснете малко и почнете да практикувате редовно без презерватив, а с други предпазни методи, и започне редовно да свършва в теб, тогава ще разбереш за какво говоря. А именно - жената винаги разбира, кога мъжа свършва в нея, защото това й доставя най-голямо удоволствие в секса и е несравнимо като усещане (по думите на не една и две мой приятелки, включително и на интимната ми такава). Та ако не си усетила - значи не е свършил в теб (е, разбира се не гарантирам, че не е имало от онези течности, които хуя отделя по време на ЙебанЙето). :-({|=
Tokio_Hotelkata
11-07-2006, 20:46
Emi prosto go pitai :-k
No|Problem
11-07-2006, 20:53
Питай го директно дали е свършил в теб и после реши какво трябва да пиеш или дали изобщо трябва. И все пак що не ползвате презервативи???
tochno
е ти как не си усетила дали е свършил :roll:
питай го де :D
theworldleader
11-26-2006, 10:13
Такива момчета са за бой!
Преди имах аз една тема, ако я намериш я виж и си прави сметка.. ;)
malka_sladuranka
11-26-2006, 11:33
взимай веднага постинор разбира се
http://richter.bg/bg/prostinor.htm 4ETI TUKA!
panterata
11-26-2006, 21:14
да го беше питала е!!! вземи постинор и отиди и говори с него.. щото тряаа да е баси тъпака да свърши в теб и да се скътае..
ne 4e neshto ama..."Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 5:21 pm Заглавие: В шок съм!!!" mislq , 4e e malko kusnichko :lol:
Mike-Jones
11-27-2006, 15:42
i vse pak xaresali ti !!!!!!!
Попитай го-какво чакаш ? Тои е единствения който може да разсее съмненията ти.
Пий микс Белина с Кислол, ще те изчисти изцяло вътрешно
SwEeTSsSnake
11-28-2006, 06:08
А ти са си чувала думата "презерватив" ???
Най-добре питай него,той няма как да не знае. :lol: А и следващият път най-добре ползвайте някакви предпазни средства.
ne 4e neshto ama..."Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 5:21 pm Заглавие: В шок съм!!!" mislq , 4e e malko kusnichko :lol:
хаха :lol: еми не съм обърнала внимание кога е пусната темата :oops: :roll:
А ти попита ли го дали е свършил в теб и защо след като вече 1 път си пила Постинор не си извлякла поуката от това ,което правите.Ако толкова ви се ебе без презерватив си купи и пий противозачатъчни :-k
malka_sladuranka
03-17-2007, 09:07
Ми...като начало го питай :shock: Как може да не го попиташ? #-o Ако е станала белята си пий постинора. И защо по дяволите не ползвате никакви предпазни средства? ](*,)