PDA

View Full Version : HELP pls

не казвам СОРИ
11-07-2006, 18:49
зна4и искам да ви питам нещо на което или никой няма да отговори или ще затворят темата но ако някой все пак отговори искренно ще сам благодарен.зна4и по темата-аз съм на 14 от софиа и имам проблем с моми4етата.сигурно ще си кажете "ебати лапето кво иска от нас".няма да обяснявам защо и не искам да изглеждам надут нo с 1 дума не сам bad-looking(грозен) отностно външността.цялата работа е там че или мн бързо искам да порасна или просто сам лузър.Но не мога да сваля момиче-не мога да проведа свестен разговор отностно това да тръгнем заедно.не че ме обиждат де.. . и така въпроса ми най-общо е как да е заговоря момиче ако си я харесвам и не само да я заговоря ей така примерно отиваме някъде само 2мата и какъв разговор да започна.това беше.знам 4е някои ще предложът офтопик и разни други или някой сигурно ще псува яко ама ако все пак има някой печен или печена да ми помогне ще съм благодарен.

vvs_go
11-07-2006, 19:33
moje prosto da ti e rano za priqtelka

LO6IQ
11-07-2006, 19:47
Ами първо я заговаряш .. каниш я на кафе ... след това - ,,EMi da kajem sedite si i si govorite za ne6to i po nqkoe vreme i bara6 kosata ili racete i i kazva6 ima6 mnogo gotina kosa ili mnogo nejna koja ay ili kvot se seti6 mnogo 4arovan ysmivka i tq sigorno 6te te pogledne i ti trq su6to da pogledne6 v o4ite tva e podhodq6t moment leko da se prebliji6 i ako tq su6to se prebliji e celyni ako nese prebliji iz4akai ponatataka .
Dryg varqnt kakto ste bili na kafe kato e izpra6ta6 do tqh ili tam dokadet e i nali kazvate si 4al a y i e pregru6ta6 sled koeto e poglejda6 i tq ako te pogledne e celyva6 po ystnite obru6ta6 se i si trugva6 ako nete e nagrabila de i na sledva6tata sre6ta si4ko 6te se izqsni taka 6te e nakara6 da se zamisli ve4erta . ''
думите не са мои затова са в кавички ... аз така смятам да направя .. да използвам някой от тези 2та начина (зависи от ситуацията) :mrgreen:

хоста на темата съм аз :)
11-07-2006, 20:12
ми на4и мерси мн за съвета ,ло6ия.междудругото 4ел съм и доста други твои изявления по темите и .....маи ще те послу6ам...ама за 1 ме е яд..4е не ме познавате то4но и не можете то4но савет да ми дадете :( но ще пробвам тези които ми даде

LO6IQ
11-07-2006, 20:45
Няма проблем -,,приятел в нужда се познава'' :mrgreen: