View Full Version : Дали е станало нещо?!
Едикойси
11-07-2006, 20:40
С приятелката ми правихме секс преди 4 дни...няколко пъти в 1 ден...първия път го правихме с презерватив и свърших, след което се поизчистих добре...но няколко часа след това пак го направихме...само че без презерватив...но после се оказа че точно е била в овулация и решихме да пие постинор-дуо понеже се притеснихме да не съм изпуснал остатъци от сперма от предишния път?!...1вия ми въпрос е: има ли вероятност тогава да е забременяла...при положение че има-няма 2 часа след това пие таблетките...
Нещата не свършват дотук...на следващия ден правихме пак секс...но този път само без презерватив...не съм свършвал...нито в нея...нито преди това...каква е вероятността тогава да е станало нещо?!...
И последния ми въпрос: След като на следващия ден правихме пак секс...имаше известно количество бяла течност по външната страна на презерватива, която до колкото знам е нормална течност при жените която се отделя при възбуда...дали може в случая да е нещо друго?!...а не от възбуда?!...стори ми се че е в малко по-голямо количество!...Общо взето ме е страх да не е забременяла...въпреки постинор-а и т.н....
Едикойси
11-07-2006, 20:42
Ааа да допълня...последния път с повечето бяла течност по външната страна...не съм свършвал...изобщо!
Ами немисля че има вероятност след като е пила Постинор-а.А и ти не си свършил, а само от предеякулационната течност.Мисля, че няма от какво да се притесняваш. За третия ти въпрос... съвсем нормално е при възбуда.
Едикойси
11-07-2006, 20:51
Да се надяваме...в момента започна да ме притеснява това че е била в овулация...А тогава не съм свършвал в нея...просто предишния път(преди няколкото часа) свърших(не в нея)...и се съмнявам да не е имало разни остатъци които колкото и малко да са били...да са предизвикали нещо следващия път, който беше без презерватив...
Sexapilna_kukla
11-07-2006, 20:51
Shtom e pila Postinor,znachi nqma opasnost da e bremenna!A vie predi da pravite neshto pomislete,a ne obratnoto-kato napravite neshto i pochvate da mislite!
Едикойси
11-07-2006, 21:48
Shtom e pila Postinor,znachi nqma opasnost da e bremenna!A vie predi da pravite neshto pomislete,a ne obratnoto-kato napravite neshto i pochvate da mislite!
Ами дали има опасност от следващия ден, на който правихме без презерватив...без да се е стигнало до свършване...?!
Пп: може би много се впрягам но искам да разпитам максимално...
nqma nikakva veroqtnost!!!bydi spokoen ama go pravi samo s guma 4e glavoboliqta sa mn. :mrgreen:
krem4et0
11-08-2006, 07:32
Не е бременна. Не е трябвало да пие изобщо постинор,ама това е друг въпрос.Не се паникьосвай толкова!
Спокоо! Не е бременна. Направете тест след седмица за да се успокоите, но както Крем4ето каза - дори е нямало нужда да пие Постинор. Щом го е взела, зна4и още пове4е няма никва вероятност да стане мазало. :-)
batkodoki
11-08-2006, 08:55
любимият ви Постинор, който изобщо не е трябвало да взема дава ДО 85% ефективност.
винаги има още 15% вероятност да не сработи както очаквате.
{Sweet_Dreams}
11-08-2006, 11:11
С приятелката ми правихме секс преди 4 дни...няколко пъти в 1 ден...първия път го правихме с презерватив и свърших, след което се поизчистих добре...но няколко часа след това пак го направихме...само че без презерватив...но после се оказа че точно е била в овулация и решихме да пие постинор-дуо понеже се притеснихме да не съм изпуснал остатъци от сперма от предишния път?!...1вия ми въпрос е: има ли вероятност тогава да е забременяла...при положение че има-няма 2 часа след това пие таблетките...
Нещата не свършват дотук...на следващия ден правихме пак секс...но този път само без презерватив...не съм свършвал...нито в нея...нито преди това...каква е вероятността тогава да е станало нещо?!...
И последния ми въпрос: След като на следващия ден правихме пак секс...имаше известно количество бяла течност по външната страна на презерватива, която до колкото знам е нормална течност при жените която се отделя при възбуда...дали може в случая да е нещо друго?!...а не от възбуда?!...стори ми се че е в малко по-голямо количество!...Общо взето ме е страх да не е забременяла...въпреки постинор-а и т.н....
Ами ние не сме били там да знаем каква е била вероятността да си свършил или не?!И това као не знаеш ти най-добре та кой?И следващият път го правете с презерватив и 2 път е най-опасен.Тогава сперматозоидите живеят до 24 4аса и са годни за оплождане!Но след като е пила Постинор значи няма страшно!
Едикойси
11-08-2006, 13:19
Много благодаря за отговорите...поуспокоихте ме...