View Full Version : Интересен въпрос
Първо Здравейте O:) Въпросът ми е следния :arrow: вече от няколко места чувам, че носенето на плътно бельо(боксерки) при момчетата води до по-бавно развитие на члена и, че може да доведе до импотенност :-k Аз по принцип нося само такъв тип боксерки от около 3 години, от ликра, както и повечето момчета :roll: И вече взимам да се притеснявам :? Ако има някой компетентен по въпроса, ако може да ми отговори, или също ако е чел някакъв материал относно проблема да сподели. Благодаря предварително :mrgreen:
Абе тва са глупости! Как изобщо може да им се връзваш :shock:
аз нося такива ама всичко си ми е наред с члена :wink:
BUBU_to4ka_TO
11-08-2006, 09:55
ne znam koi te e zabludil taka...no priqtelq mi nosi takiva bokserki i nqma nikakvi problemi :lol: :mrgreen:
{Sweet_Dreams}
11-08-2006, 10:55
Пълни глупости!Някакви митове тука и заблуди.Колко прашките са вредни и нехигиенични за жените,толкова са и вредни боксерките за момчетата.Носи си каквото ти е удобно и каквото ти харесва :lol: :wink:
Аз пък съм чувал,че като биеш чекии,ще ти израстнат косми между пръстите,ще оглушееш и ослепееш и Бог ще те накаже,загдето пръскаш семето человешко нахалос,вместо да създаваш нов живот и да възхваляваш Богу!
HagpycaH
11-08-2006, 12:09
Не кой те излъга няма такова нещо това са пълни фантасмагорий носи си спокойно не си внушавай глупости
batkodoki
11-08-2006, 12:52
не са чак пълни глупости.
проблеми възникват при системно носене на много плътно очертаващо съдържимото си СЛИПОВЕ, не еластични боксерки.
тесни слипове + тесни дънки създават проблеми в зряла възраст.
за нормалното протичане на сперматогенезата е необходима температура по-ниска от телесната, затова и те са разположени извън тялото. силно изрязаните слипове + тесните панталони притискат тестисите плътно един до друг и до тялото с което нарушават нормалната терморегулация.
впитите слипове са ефектни, но избягвайте системна им непрекъсната употреба.
lunnoto_momi4e
11-08-2006, 13:18
Maleeeeeeeeeee tva sa ebati prostotiite!!!!!!!!!!!!!!
pra6kite pri mujete sa vredni, ne bokserkite spoko;)
пак сте влезнали в филм маина ...тв аса пълни глупости !
BoboMaister
11-08-2006, 19:54
hah i az nosq takiva bokserki ot 7 godini sigurno ii spored mene pi6lioka mi si e dobre