View Full Version : може ли това...?
ето го и въпроса ми:малко по-висока температура от обичайната(говоря за 37,2-37,5) може ли да е признак за бременност?
сигурно въпроса ви се струва странен,но аз питам сериозно,тъй като нито съм настинала,нито пък имам други оплаквания,само температура???
teardrop
11-08-2006, 13:46
Е, това е съвсем малко по-висока, а и, доколкото разбрах, други сиптоми нямаш, нали? Не си бременна според мен. Просто няма как само от едната температура да разбереш/определиш.
Е, това е съвсем малко по-висока, а и, доколкото разбрах, други сиптоми нямаш, нали? Не си бременна според мен. Просто няма как само от едната температура да разбереш/определиш.
нямам други симптоми и именно заради това започвам да се притеснявам и реших да ви попитам :-k
pipi`e`golqma
11-08-2006, 15:12
Едва ли ... но ако се съмняваш толкова защо не отидеш на лекар ?
{Sweet_Dreams}
11-08-2006, 15:20
А има ли причина да се съмняваш?Една висока температура може да е признак за всичко.
Може, ама може и да е от нерви - температура се ка4ва и при стес! Та ако си се шашнала 4е си бременна нищо 4удно от тва да е. Отиваш до аптеката, правиш тест и си решаваш проблемите
А ако те боли палеца на крака, ама нямаш други симптоми, дали си бременна според теб?
т. 11.