PDA

View Full Version : дали е проблем?



11-08-2006, 15:57
Здравейте на всички!Значи искам да споделя с вас един не толкова важен проблем,но вече стана такъв.Знчи аз с моя приятел не съм изпитвала оргазъм,не знам защо но не мисля,че проблема не е в него.Може би аз съм от тези момичет,който не получават и аз не знам вече.Имало е пъти в които е много изморен и свършва твърде бързо,но пък имало и моменти в които го правим по 4-5 пъти и пак нищо.А ми става много гадно,като слушам приятелките си да говорят колко пъти била свършила.Имаше случай в които приятеля ми ме е питал повреме на секса "свършваш ли?Кажи ми кога?" и аз го лъжех за да не му стане гадно.Но един ден се престраших и му казах,че досега не съм свършвала и даже не знам какво е чувството.От тогава той полага големи усилия,но пак не се получава.Опитва се поне клиторен огразъм да получа,но нещо не се правя.Вече седя и се чудя"Той дали знае къде ми е клитора?"Не знам какво да правя?Преди бях по-малка и не съм се замисяляла над това,но сега пораснах и направо полудявам.В мен ли е проблема,не знам вече?Какво да правя?

teardrop
11-08-2006, 16:05
Ами ако винаги правите едно и също, може и от това да е. Пробвайте по-различни неща. А също и може да си мсилиш по време на секса, че непременно искаш да свършиш и да не му стане на гаджето кофти, че не може да те докара до оргазъм, и тази ти психическа нагласа да ти пречи по някакъв начин. :-k

krem4et0
11-08-2006, 16:20
Жените изпитват по-трудно и по-рдко оргазъм от мъжете. първите месеци на сексуалния ми живот и аз бях така-приятно ми е и до там. Сега просто се отпускам и не мисля за нищо,а по време на секс гледам и да работя с вагиналтите мускули.но по принцип се изисква търпение и време.Да ти отделя по 30-40 минути и ще видиш как постепанна ще стане. Успех!

11-08-2006, 16:26
Ами миал аз от 4 години приятно ми е и до там :smt009 :smt090 А ако поговоря с него мисля,че много ще го огурча.

11-08-2006, 18:15
все пак да поговоря ли с него??Дори и да се расарди и да се убиди ще му мин,а пък на мен ще ми олекне че съм му го казала?!Какво ще кажете?

krem4et0
11-09-2006, 07:46
това е доста деликатен въпрос. 1 мъж се чувства МЪЖ,когато може да задоволи 1 жена. Ако не успява си мисли,че е некъдърник. Та аз не му казвах,че не съм свършвала,защото и аз и той не знаехме много по въпросът за женскя оргазъм. но,когато почнах да изпитвам такъв-той вече познава кога и дали ще стане. Преди около месец му казах,че в началото не съм свършвала,а просто ми е било приятно. Казах,че вече не е така и почти всеки път постигам повече от 1 оргазъм,но той се засегна. Не бил мъж,не искал да правим секс щом не ми харесва,защо не съм му казала и да спрем да го правим и разни глупости от този род. А аз му отквърнах,че сексът не е лашкане напред-нзад с цел триене на половите органи,което води до оргазъм,а е единение с любимия човек. Знак,че го обичаш и,че ти харесва всяка част от него. сексът в крайна сметка не бива да се изживява само на физическо ниво,а когато той се прави по приятен начин ти носи морално удволетворение. след хубав секс дори и без да съм получила оргазм се чувствам толкова щастлива и отпусната.Ако е бил просто зарди оргазмът съм изтощена и незадоволена емоционално! за това можеш да кажеш на партньора си,но по такъв начин че да не се чувства зле. Все пак ако не ти носи нужното удоволствие не е задължитално да правиш секс!

SINDEL
11-09-2006, 09:49
Много деликатна ситуация наистина :-k
Аз все пак оба4е съм на мнение 4е не трябва да му казваш 4е не може да те задоволи. Може много да го засегнеш и да му сма4каш всякакво само4увствие. И дори да се скарате заради това. :!:
Просто пробвай по време на секс да се отпуснеш, не мисли за това как на всяка цена трябва този път да свършиш, не се сдухвай заради това 4е не си изпитвала оргазъм. Гледай да игнорираш вси4ките психологи4ески работи които може би ти пре4ат и се отдай на това което усещаш - наслаждавай се на всеки допир, целувка, на това 4е с приятеля ти правите нещо толкова интимно и специално..
И най-важното - гледай да го караш да ти отделя достатъ4но време за подготовка преди същинската 4аст - френска и вси4ко друго което те възбужда. А по време на самия акт го насо4вай или му показвай какво искаш да прави и какво ти е най-приятно. Може да не успява да уцели то4ния ритъм, да го прави прекалено бавно или бързо, или да е прекалено груб, а може би то4но обратното - да харесваш по-хард изпълненията а той да е по-нежен. :-k
Също така правете го на разли4ни места - понякога самият факт 4е го правите на нетрадиционно място допълнително може да те възбуди невероятно. Разнообразете си секса, ако го правите с презерватив, купете си някой по-разли4ен от обикновено - оребрен или с то4ки например. Вземете си и сякакви овлажняващи крем4ета и лосиони - понякога малко пове4е овлажняване прави 4удеса :wink:
Най-важното оба4е според мен е да не си поставяш оргазъма като цел, като нещо което на всяка цена трябва да изпиташ възможно най-скоро. Не мисли за това и то просто един ден ще се слу4и \:D/ Успех мили4ка :-)