View Full Version : Момчета, имам един въпрос?
Какво ще си помислите, ако с гаджето останете насаме, но тя е неразположена и за да не ви остави на сухо, ви направи френска-ще оцените ли жеста, или ще се ядосате, че пропускате секса?
Мерси.
skate_warrior
11-09-2006, 17:03
Определено ще оценя жеста :-D
hamilcar
11-09-2006, 17:13
Дори причината да не е това, че е не разположена не бих се ядосал. Ако е не разположена няма да искам да прави каквото и да било.
_DaRk_RaIn_
11-09-2006, 20:32
\:D/
амииии случвало ми се е но тя мойта така и не ми прави френска тъй 4ееее се си остаах на сухо с нея...за тфа вече не сме заедноо
Nqkoi kazvat che svirkatas e nai-hubavoto neshto (ne sam na tva mnenie) taka che za kvo da se syrda. A ako ima svirka oshte po dobre \:D/
NicknameANdPasswORd
11-09-2006, 23:05
ми евала че си се сетила ;) .... да не си търси заместител докато си в цикал ... пак майната му пробвай ... само че може 1 свирка да не му стигне да пойска секс ;) така че гледай да си свършиш добре работата да свърши момчето а не ........ да му се иска повече след свирката :) :smt013
bulgarche
11-10-2006, 07:50
Е ще оценя жеста естествено :) Пък и ако го е направила само заради мен...да..пак ще съм щастлив :) макар че малко егоистично звучи....ама...то ясно че ще откаже тя един език :mrgreen:
VoodooServ
11-10-2006, 09:24
Определено ще оценя жеста :-)
ne sym mom4e ама например сегашния ми приятел няма нищо против, даже незнам дали е извратено но КАЗВА 4Е ИМА БЯНА И ВАНА и 4е няма нищо против да се "поплискаме", дори и да съм неразположена! абе мом4ета даже и това не ви спира !!!!!! ужас!!!!!!!!!!!!
:-D нищо не ги спира,така си е...
ина4е и моят супер се кефи на френска, още пове4е 4е тва е единственият на4ин да намаже докато съм в цикъл. Правили сме го и когато съм била неразположена веднъж ама на мене ми беше някво некомфортно. Той оба4е нямаше нищо против... 8-[
panterata
11-10-2006, 23:20
mii i az sam momi4e no da si kaja mnenieto ;) nqma losho da se pravi sex i kato si nerazpolojena napr v banqta pakk moje i na legloto malko capa aamaa kfo ot tfa ;) pyk za frenskata mn qsnu 4e 6te se kefi :P
m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 14:29
амииии случвало ми се е но тя мойта така и не ми прави френска тъй 4ееее се си остаах на сухо с нея...за тфа вече не сме заедноо
ау ти пък си много гаден заради това че не ти е направила свирки да я зарежеш ако е само това причината е малко кофти но иначе ми се е случвало да сме на плажа и да съм неразположена и само съм му правила свирки :) просто няма как да не му е яко наслаждава се и то много момчето нищо че не е секс :)
Ми как ще се изкефя на MAX но в никакъв случай не бих правил секс докато е в цикъл просто не ми се струва хигиенично
" въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника " :D:D:D
MiRaCuLiX
09-27-2009, 15:27
Определено ще е голям жест.Нормално е да не правиш секс когато си неразположена.Само идиоти биха се разсърдили на това!
Чет Ное 09, 2006 8:59 pm :!: :!: :!:
:?
Bombshell
09-27-2009, 15:35
Дори причината да не е това, че е не разположена не бих се ядосал. Ако е не разположена няма да искам да прави каквото и да било.
+2
pattRiikk
09-27-2009, 16:56
:wink:
+1
и естествено че ще оценя жеста и няма да се ядосам :-)
ма ти си перфектна бе, аз и за свирчок едвам я навивам :D
ubuntureload
09-28-2009, 10:21
Ебаси жеста... тва по скоро трябва да и бъде като задължение ....
И да остане на сухо докато съм в цикъл какво ще ме остави щот няма с какво да се забавлява.за какво има ръце,да ръкоблудства и да се оправява,никой не му е длъжен.
На мен в цикъл не ми пречи да правя секс,но кагато нямам желание няма да правя.
Phantom93
09-28-2009, 11:40
Аз бих оценил жеста,но ми се струва леко егоистично само на теб да ти прави кефа и ти трябва да я удовлетвориш по някакъв начин.
Хора, от кога в раздел Секс са се завъдили археолози? :-o
Neopitom3na
09-28-2009, 19:15
то ако не го устройва това то ... :o
Какво ще си помислите, ако с гаджето останете насаме, но тя е неразположена и за да не ви остави на сухо, ви направи френска-ще оцените ли жеста, или ще се ядосате, че пропускате секса?
Мерси.
Ще го оценя и още как! И ще го помня дълго време! :D
travmiriaN
09-28-2009, 19:55
Ебаси жеста... тва по скоро трябва да и бъде като задължение ....
again .. :razz: :lol: :lol:
Трябва да се оцени жеста, определено
kremen4eto
09-30-2009, 05:38
Веднъж когато бях неразположена той беше убеден, че няма да получи нищо от тоя род и му викам 'вземи ме с колата от нас след около половин час' и той вика 'да не ти свърши?' викам 'хаха .. надявай се' :D ... и ме взе и както си се натискахме там и аз реших да му духам, ония подивя. След т'ва си се гушкахме, натискахме пак, ама човека е ненаситен и пак го надърви и полудя. После поне час съм му духала, докато свърши 2ри път. Искаше секс, ама не аз не исках. :D
аа и на това съм доволен :D
Винаги се оценява :_)
+1
Не винаги се случва и двамата да сте предразположени.
bqsna_teenagerka
10-29-2009, 08:42
Не съм момче,но ще ти отговоря..ще го оценят :) 8)
Whyniser
10-29-2009, 08:43
^^
Има право момичето :)
шегуваш ли се
както за мен,така и за всичките ми приятели,с които съм говорил...когато момичето е в мензис идва празник - само свирки
няма нищо лошо,даже е много добре.оценяваме го :)
Зависи дали можеш да правиш свирки. Иначе да .. ще го оценя жеста... :)
Зависи дали можеш да правиш свирки. Иначе да .. ще го оценя жеста... :)
+1
ПП - Брато усещам, че с тебе ще се разбираме - този ДОДЖ дето си го сложил... ...и аз съм фен на Старата школа американски мускули 8)
Мерси.Ще го оценя тъй като моята не иска да чува за свирки :D
Ще оценя жеста . Дори и да не е неразположена не бих я насилвал да прави нещо ако тя не иска :wink: :wink:
huligana90
10-30-2009, 16:40
Ще оценя жеста много ясно :-)
На дали момичето я вълнува темата 3 ГОДИНИ по-късно: :-x
Чет Ное 09, 2006 7:59 pm
КЛЮЧ, шефе.