.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Kala
    Guest

Момчета, имам един въпрос?

Какво ще си помислите, ако с гаджето останете насаме, но тя е неразположена и за да не ви остави на сухо, ви направи френска-ще оцените ли жеста, или ще се ядосате, че пропускате секса?

Мерси.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Определено ще оценя жеста

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Дори причината да не е това, че е не разположена не бих се ядосал. Ако е не разположена няма да искам да прави каквото и да било.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Там където няма болка и тъга!
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    \/
    skype-> the_dark_rain

амииии случвало ми се е но тя мойта така и не ми прави френска тъй 4ееее се си остаах на сухо с нея...за тфа вече не сме заедноо
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Nqkoi kazvat che svirkatas e nai-hubavoto neshto (ne sam na tva mnenie) taka che za kvo da se syrda. A ako ima svirka oshte po dobre \/

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    ми евала че си се сетила .... да не си търси заместител докато си в цикал ... пак майната му пробвай ... само че може 1 свирка да не му стигне да пойска секс така че гледай да си свършиш добре работата да свърши момчето а не ........ да му се иска повече след свирката

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е ще оценя жеста естествено Пък и ако го е направила само заради мен...да..пак ще съм щастлив макар че малко егоистично звучи....ама...то ясно че ще откаже тя един език

Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ne sym mom4e ама например сегашния ми приятел няма нищо против, даже незнам дали е извратено но КАЗВА 4Е ИМА БЯНА И ВАНА и 4е няма нищо против да се "поплискаме", дори и да съм неразположена! абе мом4ета даже и това не ви спира !!!!!! ужас!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    SF
    нищо не ги спира,така си е...
    ина4е и моят супер се кефи на френска, още пове4е 4е тва е единственият на4ин да намаже докато съм в цикъл. Правили сме го и когато съм била неразположена веднъж ама на мене ми беше някво некомфортно. Той оба4е нямаше нищо против...

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Бургас
    mii i az sam momi4e no da si kaja mnenieto nqma losho da se pravi sex i kato si nerazpolojena napr v banqta pakk moje i na legloto malko capa aamaa kfo ot tfa pyk za frenskata mn qsnu 4e 6te se kefi :P

Цитирай Първоначално написано от c0n7r0l
    амииии случвало ми се е но тя мойта така и не ми прави френска тъй 4ееее се си остаах на сухо с нея...за тфа вече не сме заедноо
    ау ти пък си много гаден заради това че не ти е направила свирки да я зарежеш ако е само това причината е малко кофти но иначе ми се е случвало да сме на плажа и да съм неразположена и само съм му правила свирки просто няма как да не му е яко наслаждава се и то много момчето нищо че не е секс
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Re: Момчета, имам един въпрос?

Ми как ще се изкефя на MAX но в никакъв случай не бих правил секс докато е в цикъл просто не ми се струва хигиенично
    " въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника "
    =)

Повече от фен
    Определено ще е голям жест.Нормално е да не правиш секс когато си неразположена.Само идиоти биха се разсърдили на това!
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Чет Ное 09, 2006 8:59 pm

Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    Дори причината да не е това, че е не разположена не бих се ядосал. Ако е не разположена няма да искам да прави каквото и да било.
    пссст..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    2006
    Станислава

Град
    Чирпан
    +2
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Патриk Патрисия

Град
    По Средата на Варна xD
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    +1
    и естествено че ще оценя жеста и няма да се ядосам
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

ма ти си перфектна бе, аз и за свирчок едвам я навивам

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ебаси жеста... тва по скоро трябва да и бъде като задължение ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на Shia
    И да остане на сухо докато съм в цикъл какво ще ме остави щот няма с какво да се забавлява.за какво има ръце,да ръкоблудства и да се оправява,никой не му е длъжен.

На мен в цикъл не ми пречи да правя секс,но кагато нямам желание няма да правя.

Аз бих оценил жеста,но ми се струва леко егоистично само на теб да ти прави кефа и ти трябва да я удовлетвориш по някакъв начин.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си