Влез

View Full Version : За Постинора и моята най голяма глупост!Help me,plssss!:(

gery_to
11-11-2006, 10:45
Малко съм объркана и притеснена!Никога не съм си мислила че щр пусна точно такава тема.Досега се рових в търачката но нищо неможах да намеря по моя въпрос........
та значи.............попринцип винаги го правя с презерватив но този път...Без!Направихме го 4 пъти за 9-10 часа,обаче за двата не сме сигурни каде се изпразни,той казва че е било ван но все пак........след 14 часа пих Постинор!когато го правихме бях в цикъл(1 ден).И сега как да разбера кога ще прокървя или какво точно трябва да се случи след като съм в цикъл и има ли някаква вероятност да съм забременяла!Моля ви помогнете ми защото не мога да си намеря място в момента,умирам от притеснение!мерси предварително на всички!

krem4et0
11-11-2006, 11:17
Другата събота си направи тест. По принцип не трябва да се да ти има нещо,след като си в цикъл и след като си пила хапчетата.но за всеки случай направи тест след някой и друг ден да се успокоиш!

SINDEL
11-11-2006, 11:20
Малко съм объркана и притеснена!Никога не съм си мислила че щр пусна точно такава тема.Досега се рових в търачката но нищо неможах да намеря по моя въпрос........
та значи.............попринцип винаги го правя с презерватив но този път...Без!Направихме го 4 пъти за 9-10 часа,обаче за двата не сме сигурни каде се изпразни,той казва че е било ван но все пак........след 14 часа пих Постинор!когато го правихме бях в цикъл(1 ден).И сега как да разбера кога ще прокървя или какво точно трябва да се случи след като съм в цикъл и има ли някаква вероятност да съм забременяла!Моля ви помогнете ми защото не мога да си намеря място в момента,умирам от притеснение!мерси предварително на всички!

Ами мили4ка щом си пила Постинор няма за кво да се тревожиш. Шансът да забременееш е по4ти нулев като се има предвид 4е като сте го правили си била и в цикъл...
Относно тва дали и кога пак ще прокървиш - разли4но е, може да ти дойде нормално (на датата на която си ти идва по принцип), може и да ти закъснее (най-много с 4-5 дена, ако закъснее пове4е дори на самата листовка на Постинора си пише 4е в такъв слу4ай нещо не е наред и тогава бих те посъветвала да си направиш тест4е) а е много вероятно и ли4но на мен винаги така ми се е слу4вало след като пия хап4етата до 1 седмица, 10 дена след това пак да ми дойде. Независимо от това на коя дата ти е дошло предишния месец (зна4и има вариант сега като ти свърши, съвсем скоро да прокървиш пак. И при мен веднъж беше така. Дойде ми 10 дена след като ми беше свършило). И така ти се измества цикълът което си е доста неприятно.
Според мен не си бременна, така 4е не се тревожи. Да не говорим 4е аз на твое място изобщо не бих пила Постинор. Но за да си 100% сигурна - направи си тест4е след седмица и със сигурност ще знаеш.
Успех :)

gery_to
11-11-2006, 13:05
ок,благодаря за съветчетата,ще си направа един тест след няколко дни(които може би ще ми се сторят вечност)! :|

evil_lady_in_black
11-11-2006, 13:07
значи след една седмица си направи тест ! задължително ! А би трябвало след като си пила хапче да ти няма нищо.

tra-la-la
11-11-2006, 13:57
hora 6te kaja samo edno ne6to NE RAZ4ITAITE SAMO NA POSTINOR i nie s biv6ata napraihme gaf tq pi postinor okolo 2 4asa sled tova i toi ne podeitva vse pak tva ne e vul6ebno hap4ence ima efikastnost 84% taka 4e ima celi 16% i sled tova da s zabremenee kakto pisah v predna tema imate li seriozni priqteli razgovarqite s tqh za PROTIVOZA4ATA4NI

Nifada_
11-11-2006, 18:36
Правилно ли разбрах, че си била в цикъл? Ако е така за чий дявол ти е трябвало и с постинор да се зареждаш?

koalka
11-11-2006, 18:42
Ами това с теста е добра идея,но не вярвам да си бременна,след като след 14 часа си пила Постинор.

m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 19:48
не мисля че ще си бременна и хапче си пила и в цикал накрая разбрах че си била :) но ми е чудно защо си правила секс с приятеля си и то без презерватив а си била в цикал тука може друг проблем да изникне дано да не съм разбрала правилно :) ;-) :D :-D :mrgreen:

gery_to
11-12-2006, 16:08
M1rka6to_koti какъв друг проблем може да възникне?Иначе правилно си разбрала в цилъл бях и без презерватив.Но мене ме е страх защото 4 пъти го правихме и затова.

Noel
11-13-2006, 09:12
M1rka6to_koti какъв друг проблем може да възникне?Иначе правилно си разбрала в цилъл бях и без презерватив.Но мене ме е страх защото 4 пъти го правихме и затова.
А ми по време на цикъл нее добре да го правите без презерватив, нее добре за мъжа. А иначе си го прави няма друга причина която да те спре да го правиш когато си в цикъл. Правете го но нека Той да е с презерватив.

Майн
11-13-2006, 11:30
Моме, защо изобщо си пила постинор след като си била в цикъл първи ден. Вероятността да забременееш в първи ден на цикъла си при нормално функциониране на репродуктивната ти система е по-малко от 1%. Проблема както някой правилно спомена по-горе е за момчето, тъй като има опасност да прихване разни бацили, намиращи се в кървенето по време на цикъл. Don't worry, be happy. Шанса да си бременна е равен на шанса от чешмата да потече коняк. Вярно, че в интернет има предимно рекламна информация за постинор, но се намират и някои сериозни изследвания по въпроса, от които на прочелите им трябва да им стане ясно, че употребата на този медикамент не е особено полезна за тях, и трябва да се ползва наистина само в краен случай.

Незнам на какво ви учат в училище по биология, и изобщо обръщате ли внимание на каквото ви се приказва или само висите по кафенетата отпред, но няма да е никак зле да се поосведомите за това, как протича цикъла на една жена, и кога и как става всъщност забременяването. И кажи на приятеля си и той да попрочете, че да знае кога и как да си завира някой работи някъде. Айде със здраве.

krem4et0
11-13-2006, 18:36
hora 6te kaja samo edno ne6to NE RAZ4ITAITE SAMO NA POSTINOR i nie s biv6ata napraihme gaf tq pi postinor okolo 2 4asa sled tova i toi ne podeitva vse pak tva ne e vul6ebno hap4ence ima efikastnost 84% taka 4e ima celi 16% i sled tova da s zabremenee kakto pisah v predna tema imate li seriozni priqteli razgovarqite s tqh za PROTIVOZA4ATA4NI
И сега бебе ли дондуркаш?