- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Постинора и моята най голяма глупост!Help me,plssss!:(
Малко съм объркана и притеснена!Никога не съм си мислила че щр пусна точно такава тема.Досега се рових в търачката но нищо неможах да намеря по моя въпрос........
та значи.............попринцип винаги го правя с презерватив но този път...Без!Направихме го 4 пъти за 9-10 часа,обаче за двата не сме сигурни каде се изпразни,той казва че е било ван но все пак........след 14 часа пих Постинор!когато го правихме бях в цикъл(1 ден).И сега как да разбера кога ще прокървя или какво точно трябва да се случи след като съм в цикъл и има ли някаква вероятност да съм забременяла!Моля ви помогнете ми защото не мога да си намеря място в момента,умирам от притеснение!мерси предварително на всички!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Ами мили4ка щом си пила Постинор няма за кво да се тревожиш. Шансът да забременееш е по4ти нулев като се има предвид 4е като сте го правили си била и в цикъл...Първоначално написано от gery_to
Относно тва дали и кога пак ще прокървиш - разли4но е, може да ти дойде нормално (на датата на която си ти идва по принцип), може и да ти закъснее (най-много с 4-5 дена, ако закъснее пове4е дори на самата листовка на Постинора си пише 4е в такъв слу4ай нещо не е наред и тогава бих те посъветвала да си направиш тест4е) а е много вероятно и ли4но на мен винаги така ми се е слу4вало след като пия хап4етата до 1 седмица, 10 дена след това пак да ми дойде. Независимо от това на коя дата ти е дошло предишния месец (зна4и има вариант сега като ти свърши, съвсем скоро да прокървиш пак. И при мен веднъж беше така. Дойде ми 10 дена след като ми беше свършило). И така ти се измества цикълът което си е доста неприятно.
Според мен не си бременна, така 4е не се тревожи. Да не говорим 4е аз на твое място изобщо не бих пила Постинор. Но за да си 100% сигурна - направи си тест4е след седмица и със сигурност ще знаеш.
Успех![]()
![]()
Робинята на Quench
ок,благодаря за съветчетата,ще си направа един тест след няколко дни(които може би ще ми се сторят вечност)!![]()
значи след една седмица си направи тест ! задължително ! А би трябвало след като си пила хапче да ти няма нищо.Първоначално написано от gery_to
hora 6te kaja samo edno ne6to NE RAZ4ITAITE SAMO NA POSTINOR i nie s biv6ata napraihme gaf tq pi postinor okolo 2 4asa sled tova i toi ne podeitva vse pak tva ne e vul6ebno hap4ence ima efikastnost 84% taka 4e ima celi 16% i sled tova da s zabremenee kakto pisah v predna tema imate li seriozni priqteli razgovarqite s tqh za PROTIVOZA4ATA4NI
Правилно ли разбрах, че си била в цикъл? Ако е така за чий дявол ти е трябвало и с постинор да се зареждаш?
Ами това с теста е добра идея,но не вярвам да си бременна,след като след 14 часа си пила Постинор.
не мисля че ще си бременна и хапче си пила и в цикал накрая разбрах че си билано ми е чудно защо си правила секс с приятеля си и то без презерватив а си била в цикал тука може друг проблем да изникне дано да не съм разбрала правилно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
M1rka6to_koti какъв друг проблем може да възникне?Иначе правилно си разбрала в цилъл бях и без презерватив.Но мене ме е страх защото 4 пъти го правихме и затова.
А ми по време на цикъл нее добре да го правите без презерватив, нее добре за мъжа. А иначе си го прави няма друга причина която да те спре да го правиш когато си в цикъл. Правете го но нека Той да е с презерватив.Първоначално написано от gery_to
- Улиците на "след малко" водят до къщата на "никога"
Моме, защо изобщо си пила постинор след като си била в цикъл първи ден. Вероятността да забременееш в първи ден на цикъла си при нормално функциониране на репродуктивната ти система е по-малко от 1%. Проблема както някой правилно спомена по-горе е за момчето, тъй като има опасност да прихване разни бацили, намиращи се в кървенето по време на цикъл. Don't worry, be happy. Шанса да си бременна е равен на шанса от чешмата да потече коняк. Вярно, че в интернет има предимно рекламна информация за постинор, но се намират и някои сериозни изследвания по въпроса, от които на прочелите им трябва да им стане ясно, че употребата на този медикамент не е особено полезна за тях, и трябва да се ползва наистина само в краен случай.
Незнам на какво ви учат в училище по биология, и изобщо обръщате ли внимание на каквото ви се приказва или само висите по кафенетата отпред, но няма да е никак зле да се поосведомите за това, как протича цикъла на една жена, и кога и как става всъщност забременяването. И кажи на приятеля си и той да попрочете, че да знае кога и как да си завира някой работи някъде. Айде със здраве.