Влез

View Full Version : МОМИЧЕТА,КАЗАХТЕ ЛИ НА МАЙКИТЕ СИ ЗА ПЪРВИЯ ПЪТ

macka123
11-11-2006, 10:51
споделихте ли с майка си след първият си път с момче?как го направихте?тя как реагира?продължавате ли да си говорите с нея на тази тема?

P.S. нз дали темата е за тук или за раздела секс за това я пуснах и на двете места.

Destructive
11-11-2006, 10:58
Казах и.И сега я питам за разни неща.Прие го спокойно дори ме пита добре ли беше.

black_heart
11-11-2006, 11:04
mne,opredeleno ne znae,a i za sega mislq da ne i kazvam,4e ne6to mn l4no 6te stane.Ina4e govorim za dosta ne6ta.Prosto tova e edna ot onezi temi,koito ne iskam da obsajdam to4no s neq

Cuddly
11-11-2006, 11:06
Моята разбра. Няма да казвам как, но разбра. След това 1-2 месеца ми беше сирдита като през първия месец въобще не ми говореше. Бе, супер шибано беше. Ама тя си е виновна, защото си навря носа там, където не трябва - моя живот. Иначе сега нямам проблеми с нея в това отношение и обсъждаме редовно темата.

SINDEL
11-11-2006, 11:08
не съм й казвала но тя си разбра. И баща ми също. Просто като се усетиха 4е с мом4ето ходихме ве4е 2-3 месеца им стана ясно. Приеха го супер нормално но не си говорим на тази тема [-(

krem4et0
11-11-2006, 11:14
Казах й го доста след това- мисля че 4-5 месеца. То е и нормалсно-тогава ставаха почти 2 години с гаджето. Би било срам и позор да си траем още :oops:

m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 11:28
аз не съм казала на майка ми макар сме говори по тая тема и тя ми каза че го е направила на 15 пък аз съм на 14 и малко преди нея може би за това не и казах но тя знае сигурна съм че е разбрала че съм го направила то си личи и продължаваме да си говом на тема секс :) хубаво е да кажеш на ваще по принцип :) :D :-D :P

panterata
11-11-2006, 12:21
amii ne i kazah to4no togava kogato mi beshe za 1vi pat no sled nqkolko meseca i kazah. dobre go prie :) davashe mi saveti i t.n ;) daje nqkoi pat q karah da izliza ot vka6ti i na neq i beshe qsno za6to :P

Anabella
11-11-2006, 12:35
Не.. :roll:

Chiana
11-11-2006, 12:45
Еми да, казах й. Съвсем спокойно и нормално. Няма как, защото ако ми се случи нещо да се разболея и т.н., няма как - тя ще ме води по гинеколози, ще ми дава пари и т.н. Затова всичко трябва да се казва. Каквато и да е първоначалната реакция, после човек се примирява и го приема. За каквото и да става дума.

gery_to
11-11-2006, 12:47
Не съм и казала и няма намерени да и казвам,макар че според мене тя знае но си трае!Обикновено с нея не обсъждаме теми свързани с sex!

evil_lady_in_black
11-11-2006, 12:58
Ами да . Казах на майка си то това е съвсем нормално.Тя ме поразпита малко дали съм се пазила и такива неща.И до там повече нито ме е питала нещо нито пък аз съм й казвала

MissG
11-11-2006, 17:43
Mi az ne sum i kazvala ama tq razbra sama i malko tupo beshe ama...Nz kak go prie ni6to ne mi e govorila a samo me pita dali izpouzvame prezervativi...

koalka
11-11-2006, 19:44
Ами,не не съм й казвала,но просто то се разбра.Стан й ясно и не мисля,че има някакъв проблем.Знае,че се пазим и е спокойна.А и знае също,че го правим от любов,а не се ш***ме като животни,така че...

IKisseDAGirL
11-12-2006, 07:07
не, не съм 8) да не съм луда? моите родители са с криви разбирания и научат ли, че правя секс, ще ме изселят от нас :oops: :-# :-$

lubimoto
11-12-2006, 08:07
ami ne sam i kazala.tq znae6e 4e hodq s po golqmo mom4e.daje se poznavaha i rabotiha na edno i s16to mqsto.daje tq mu kazva6e da ne stava duma za sex ama nie pak go napravihme.az si mislq 4e tq podozira ama za sq ne smqtam da i kazvam.pak i nie s tva mom4e se razdelihme

11-12-2006, 08:12
Estestviny ch4e i kazax...moita maika e mnogo moderna i qka..tq mi daa saveti za moda,sex i momch4eta...ako ne gi besh6e otkrila sega nqqsh6e da imam onezi hubavi rozufki puxkafki botush6ki primerno...i osh6te sh6tqx da sum si dete...maika go e napraila na 14 za tva mn se zaradva kato razbra ch4e sum go napraila vapreki ch4e moito be6e dve godini po rano :mrgreen:

Drunk In My Desire
11-12-2006, 08:25
Ми аз винаги съм си мислела, че ще й кажа, пък не й казах.
Не знам, така се стекоха обстоятелствата, притеснявах се до някаква степен каква ще й е реакцията и си го премълчах.
Така или иначе, тя в последствие си разбра.. в смисъл, да съм с един човек от почти година, да сме заедно постоянно (включително по разни купони с преспиване), да сме били 10 дни сами извън София.. и въобще, жената не пада от Марс все пак, сетила се е. (:
Та след като и баща ми го констатира, съм говорила с нея на тази тема ии всичко си е нормално.

krem4et0
11-12-2006, 08:28
Estestviny ch4e i kazax...moita maika e mnogo moderna i qka..tq mi daa saveti za moda,sex i momch4eta...ako ne gi besh6e otkrila sega nqqsh6e da imam onezi hubavi rozufki puxkafki botush6ki primerno...i osh6te sh6tqx da sum si dete...maika go e napraila na 14 za tva mn se zaradva kato razbra ch4e sum go napraila vapreki ch4e moito be6e dve godini po rano :mrgreen:
Ти не си добре-на 12 и секс. Момиченце вземи си в ръце!

11-12-2006, 10:07
не, не съм 8) да не съм луда? моите родители са с криви разбирания и научат ли, че правя секс, ще ме изселят от нас :oops: :-# :-$

селяни

\:D/ \:D/ \:D/

11-12-2006, 11:47
Майката курва => и дъщерята такава. Кво очаквате?

tequila
11-12-2006, 12:28
Ти не си добре-на 12 и секс. Момиченце вземи си в ръце!
хахаха ти видя ли й постовете в другите теми ?!?! тя вече според мен отдавна се е изпуснала . сори мацка няма спасение за теб ](*,) ](*,) ](*,) :smt011 :smt011 :smt011

Kitana
11-12-2006, 12:37
ми ходих ве4е с гажето си 6 месеца и с наще не сме повдигали темата за секса .. само от време на време се шегуваха да внимавам...после отидохме на море с него за 10 дена , но и там не се слу4и нищо.. 100% сем. ми си мислеше 4е тогава съм осъществила 1-я си контакт с него но грешаха...
в крайна сметка това стана 1месец след това.. не беше нужно да споделям 4е е имало нещо между мен и партьора ми... майка ми знае , даже си мислеше 4е съм се отдала по раноо... говорим си по темата като възрастни хора... ПИТАЙ ПАТИЛО НЕ СТАРИЛО.. понякога или по то4но ВИНАГИ има какво да се нау4и.. предложи ми дори и добри гиеколози.. (тя горката доста е изпатила с тези лекари и сега е мн на ясно с нещата)
според мен няма нищо срамно да споделяме с родителите си!!!!!!! НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НЕ СА ТЪПИ И САМИ СЕ досещат !

11-12-2006, 12:40
ми ходих ве4е с гажето си 6 месеца и с наще не сме повдигали темата за секса .. само от време на време се шегуваха да внимавам...после отидохме на море с него за 10 дена , но и там не се слу4и нищо.. 100% сем. ми си мислеше 4е тогава съм осъществила 1-я си контакт с него но грешаха...
в крайна сметка това стана 1месец след това.. не беше нужно да споделям 4е е имало нещо между мен и партьора ми... майка ми знае , даже си мислеше 4е съм се отдала по раноо... говорим си по темата като възрастни хора... ПИТАЙ ПАТИЛО НЕ СТАРИЛО.. понякога или по то4но ВИНАГИ има какво да се нау4и.. предложи ми дори и добри гиеколози.. (тя горката доста е изпатила с тези лекари и сега е мн на ясно с нещата)
според мен няма нищо срамно да споделяме с родителите си!!!!!!! НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НЕ СА ТЪПИ И САМИ СЕ досещат !

=D>

IdiOtKa
11-12-2006, 14:44
ебаси ...семеиство курви маина ! или мно яко лъжеш или толкова по зле за теб ..... !

иначе по темата ..не съм казала на маика ми и смятам да не го правя .. !

11-13-2006, 12:38
AA...mnoyy izvinqaite obach4e sh6e narich4ash6 maika mi kurva kogato spish6 s momch4e i vidish6 kvo e qko vmesto da mi zavijdash6 tuka nekfa metalka gr5ozna si 10005 tai ch4e mal4i ](*,)

Unknow
11-13-2006, 12:52
Ти що не се прегледаш??? "Много се зарадвала" :shock: Ама пикло вчерешна ... ми ако майка ти е такава, нищо чудно, че си толкова малумна и ти! Каква е тази майка, която ще се радва, че дъщеря й е загубила девствеността си на 12?! :shock: Мога да те определя точно с 1 дума, като ти чета постовете, но няма да го направя, а и то се вижда!! И не ми говори глупоти (в др. тема) че сме под нивото ти, защото твоето ниво е под 0-та!! Смешна си и жалка!

ABSOLUTme
11-13-2006, 13:33
ami az li4no ne sum oti6la da i se pohvalq,no tq opredeleno razbra skoro sled 'slu4kata' :-D

Sunny_stz
11-13-2006, 14:30
Ти що не се прегледаш??? "Много се зарадвала" :shock: Ама пикло вчерешна ... ми ако майка ти е такава, нищо чудно, че си толкова малумна и ти! Каква е тази майка, която ще се радва, че дъщеря й е загубила девствеността си на 12?! :shock: Мога да те определя точно с 1 дума, като ти чета постовете, но няма да го направя, а и то се вижда!! И не ми говори глупоти (в др. тема) че сме под нивото ти, защото твоето ниво е под 0-та!! Смешна си и жалка!

Ами то това поколение новото нямам думи!Ама те ще си патят после от последствията я някоя болест да си лепнат, я бебе!!Ина4е никого не съдя,тъжното е 4е те не осъзнават 4е на 12 годишна възраст не е нормално и тялото не е готово за това !Много е тъжно също и 4е родителите са безотговорни.....но няма да коментирам,то си е направо срам!!
Ина4е по темата-по принцип не споделям с наще за сексуалния си живот,защото някак си не ми е удобно и не съм им казвала нищо,ама май подозират разни неща,но не ми пука,все някога това се слу4ва-когато му дойде времето както са казали-трябва да си готова за това най-ве4е психи4ески!

In4iTu_
11-13-2006, 15:22
Estestviny ch4e i kazax...moita maika e mnogo moderna i qka..tq mi daa saveti za moda,sex i momch4eta...ako ne gi besh6e otkrila sega nqqsh6e da imam onezi hubavi rozufki puxkafki botush6ki primerno...i osh6te sh6tqx da sum si dete...maika go e napraila na 14 za tva mn se zaradva kato razbra ch4e sum go napraila vapreki ch4e moito be6e dve godini po rano

Гордееш ли се с това, че още мензис си нямала, а си се ебала?! Тц тц...ти си еба*ти ограничения човек...ама к'во ли се чудя...майка ти на 14 е станала курва, ти на 12... твойте деца сигурно на 8 ще почнат...

da mi zavijdash6 tuka nekfa metalka gr5ozna si 10005 tai ch4e mal4i

За к'во да ти завижда момичето бе... :smt005 ... От къде разбра, че е метълка, че и грозна...Аз не мога да те разбера теб...защо свързваш стила "метъл" със "грозотата" - момиче, те нямат нищо общо...А като тука всички сме "грозни метъли" (това го казвам на основата на прочетените твои мнения досега) ами не пиши в тоя форум...има 10000 чалгаджийски форумчета, в които можеш да намериш себеподобни...

гепи
11-13-2006, 15:32
майка ми ме е родила на 16, аз съм на 15 сега и е нормално да си споделям с нея.

tedinkata_
11-13-2006, 15:42
kazax i da i za moq golqma u4uda me razbra pravilno a ne me navikvashe kato malko dete kakto o4akvax :mrgreen:

11-13-2006, 17:32

Kolejke,ti baq si podranila mi se struva!!!! :smt017

teardrop
11-13-2006, 19:02
AA...mnoyy izvinqaite obach4e sh6e narich4ash6 maika mi k***a kogato spish6 s momch4e i vidish6 kvo e qko vmesto da mi zavijdash6 tuka nekfa metalka gr5ozna si 10005 tai ch4e mal4i ](*,)

1. Ти не можеш да знаеш дали е метълка, но дори и да знаеше, защо пък трябва да е грозна?! А и, извинявай, ама си личи, че е 300 пъти по-умна от теб :!:
2. Айде, защото е як секса като усещане, да се ебем с всеки, който видим, за да си направим кефа, а?! Баси....
3. Четох ти мнението в една тема, че си си хванала гадже (май беше на 17, сори ако бъркам) и веднага си се изебала с него, тоест когато си била на 12. Браво, имаш повод да се гордееш, наистина, туко-виж ако имаш дъщеря на 7 ти каже "Мамо, мамо, Иванчо си вкара пишлето в мене". Ах, каква радост ще бъде. Дъщеря, майка и баба - курви...

Съжалявам за острото мнение, обаче...това твойто преминава абсолютно всички граници!!! Но животът си е твой...

sexy_tigar4e_MM
11-13-2006, 19:19
ne,ne i kazah,no na skoro si zabravih prezervativite na masata i na sutrinta gi e namerila,ama ne mi se e karala ili ne6to takova :smt006

SlasHDaFiveNine
11-13-2006, 21:08
AA...mnoyy izvinqaite obach4e sh6e narich4ash6 maika mi k***a kogato spish6 s momch4e i vidish6 kvo e qko vmesto da mi zavijdash6 tuka nekfa metalka gr5ozna si 10005 tai ch4e mal4i ](*,)

хахахахах.....пак ли ти бе мърло....чета ти навсякъде тъпизмите...почва да ми писва вече .. сеш'се??

Не са водя аз психолог ама по "смислените" ти отговори ми са струва че ти си грозната и комплексирана хлапачка......малииийййййййй й
На 12 и било първия път.....ти знайш ли че ако на тая възраст ти го набучат ти ше му умреш на човека на к**а с извинение......
пфффффффффффффффффффф

що ма караш да пиша простотий дето не са ми в стила

pinky_f
11-14-2006, 18:53
Майката курва => и дъщерята такава. Кво очаквате?

dammm i az si go pomislih, edno e da si moderen, ama na 12 sex :shock:To ne si napulno razvit, nz kak tova tqloto go priema...ina4e da, kazah i i tq go prie normalno:)

Svirka```
11-15-2006, 07:52

Майка ти е курва...ти също :mrgreen:

11-15-2006, 08:38
Нали ако и кажа ще ме киллне бе .. :lol: :lol:
Пък и кво да й докладвам??!! Тя на мене казала ли ми е кога го е направила 8) :lol: :lol:

11-15-2006, 13:42
--

vvv am ti naistina si mn zle bahmu na 12 sex tva na ko preli4a nqkvo nedorazvito bebe 6te mi se hvali 4e se 4ukala na 12 mi nali znae6 4e kvat maikata takava i du6terqta bahmu tva nasledstvenno li e
a po temata mi purvo ba6ta mi razbra i posle maika be6e mn tupo kak razbraha ta kak razbraha li miiiii vidqha ni :D

11-15-2006, 13:44
po skoro purvo ba6ta mi ni vidq i e kazal na maika mi no ni6to ne mi kazaha i da sega si govorim po tazi tema

evil_lady_in_black
11-15-2006, 13:46
А извинявай ти да не си к***а.Аз поне така си мисля.на 12 и секс #-o или може би си малоумна :smt017 не се зане :-k

wildman
11-15-2006, 15:44
мога да кажа само едно -> АБЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ верно че не познавам майка ти ма чак па да е щастлива че си го правила на 12 !?@?!@?!@?!?@?!?@?!@?!? е тва вече не го разбирам неискам да те наричам "курва" ма май ше се наложи #-o

gangbang
11-15-2006, 16:07
Вие па що и се връзвате :D

11-15-2006, 19:24
Moми4ета а маиките ви как разбраха 4е сте го правили,смсиал без да им казвате ли,по погледа ли по изражението или нз,кажете 4е да запазя тайната си без майка ми да разбере

E тва е пълна идиотщина да се е*еш на 12 ц ц ц курвенска му раота [-(

gori
11-15-2006, 19:34
Hmm emi ne sam i kazvala no tq znae! Do sega ne sme govorili direktno! I predpochitam za momenta da go zapazq za sebe si! =;

sweety_hope
11-16-2006, 23:02
Ne ,ne kazax na maika mi,za6toto ne znam kak 6te reagira.

krem4et0
11-17-2006, 07:18
Сестра ми ме видя 2-3 дни след първия път и позна. Още от вратата ме почна с това-ползвахте ли презерватив? а, майка ми използва една малка манипулацийка да изкопчи от мен истината и беше малко разочарована и притеснена. Но аз й казах,че се пазим и че ми е хубаво и тя се успокои.

lunnoto_momi4e
11-17-2006, 08:03
Estestviny ch4e i kazax...moita maika e mnogo moderna i qka..tq mi daa saveti za moda,sex i momch4eta...ako ne gi besh6e otkrila sega nqqsh6e da imam onezi hubavi rozufki puxkafki botush6ki primerno...i osh6te sh6tqx da sum si dete...maika go e napraila na 14 za tva mn se zaradva kato razbra ch4e sum go napraila vapreki ch4e moito be6e dve godini po rano :mrgreen: на 12?!Аз май съм 1 годинка след теб

lunnoto_momi4e
11-17-2006, 08:11
Малееее вие направо изядохте момичето!!!И кво като е правила секс на 12-нали си е за нея!!! :smt009 :smt013

lifestyle
11-17-2006, 08:43
Maikata na priqtelq mi ni xvana v deistvie 8-[ a te s maika se poznavat i taka ....Maika si go prie napulno spokoino i normalno.Kaza samo "Pazete se!",no tova vsqka maika go kazva.Taka 4e normalno go prie.

No_LiMiTe^f
11-17-2006, 10:46
Неее!Тя може би вече се е досетила че съм правила секс,щото съм го правила не с едно момче!Но все пак не съм й казала...тва си е лично мое решение и няма смисъл да я уведомявам за хората с които го правя! :-#

lunnoto_momi4e
11-17-2006, 12:37
Maikata na priqtelq mi ni xvana v deistvie 8-[ a te s maika se poznavat i taka ....Maika si go prie napulno spokoino i normalno.Kaza samo "Pazete se!",no tova vsqka maika go kazva.Taka 4e normalno go prie. Малеее,мн кофти е било,нали?И при мен се получи същото....

iiirish
11-17-2006, 13:03
не съм й казвала, но тя не е чак толкова глупава и разбра, въпреки, че се усети доста след първия ми път. но не се оплаквам - скандали не ми е вдигала, конско не ми е чела, само обича да повтаря от време на време да си "опичаме ъкълите" :) и това е! не говоря с нея открито за тези неща, просто защото тя не отваря темата, а да я започна аз ми е леко неудобно :?

FiSoLiNka
11-17-2006, 13:12
aa da be nemam si druga rabota tova da i kaja ... ne i ne mislq da i go kazvam skoro .. o6te e mlaada za da polu4i sarde4en udar ne ne :smt017 :smt012

let_me_go
11-17-2006, 13:46
I az kato nqkoi momicheta tuk ne sum spodelila na maika si za sluchiloto se predi meseci ... Qd me e ne zaradi drygo , ami zaradi tova , che s maika si vinagi sym razgovarqla bez problem na kakvi li ne temi ... i izvednuj se sluchva tova i az bukvalno se pokrivam ... mulcha si, gledam da ne stava dyma za tova i t.n ... Vednuj me beshe popitala "Kakvo stava pri vas ... Nima oshte "N" stoi na suho ?" .... pri koeto se naloji da luja i maja kakto moga ...zashtoto mi beshe adski nelovko ... Ne znam kak da i kaja...minaha veche 2-3 meseca i kakto kazva kaka mi - kolkoto poveche otlagam,tolkova po-trudno stava ... Mislq,che se doseshta , no vse pak mrazq da kriq neshto ot neq i naistina mi e mn trudno :(

Alira
11-17-2006, 13:52
не съм казала на майка си , но започвам да си мисля че тя усеща нещо но май не иска да узнае със сигурност.Тя не може да приеме че нейното малко момиче не е вече толкова малко :? и аз се чувствам малко тъпо,искам да и споделям, но не мога,защото и знам реакциите :-# :-# :-# и това ме кара да си премълчавам

siXt_senSe
11-17-2006, 14:00
Не съм и казла,въпреки че много ми се е искало,донякъде за да получа подкрепата й,но тя направи така че ми се отщя въобще да разговарям с нея на тази тема.Наговори ми ги едни....е права си е,притеснява се,но беше грубо.А и аз съм с приятеля си повече от година и половина заедно,така че му имам доверие и е от любов.В скоро време все пак ще й кажа,нищо че тя веднъж се осъмни като ми закъсня :oops: 8-[

lunnoto_momi4e
11-18-2006, 12:28
I kvo kato e pravila sex na 12-nali e tq,a ne vie?I az pravih sex na 13 ,ama kvo?...

SweetBunny
11-18-2006, 13:00
kazax i da i za moq golqma u4uda me razbra pravilno a ne me navikvashe kato malko dete kakto o4akvax :mrgreen:
:-D

brutal_baby
11-18-2006, 18:20
ами не макар че вече от 1 год и половина съм с гаджетооо но все паккк все някога ще се стигне до там!казвала съм и че имам такива намерения ноо...

brutal_baby
11-18-2006, 18:21
ами не макар че вече от 1 год и половина съм с гаджетооо но все паккк все някога ще се стигне до там!казвала съм и че имам такива намерения ноо...

yes
11-18-2006, 20:45
I kvo kato e pravila sex na 12-nali e tq,a ne vie?I az pravih sex na 13 ,ama kvo?...

emi kvo, nishto prosto i dvete ste kurvi ;)

kiroo
11-18-2006, 20:54
казах на баща ми и пихме по една ракия за мое здраве8)

brutal_baby
11-18-2006, 20:59
хахахх:))бравоо бе:))

kiroo
11-18-2006, 21:01
хахахх:))бравоо бе:))
ми не само ти си падаш по пиенето :P

siXt_senSe
11-18-2006, 21:40
Аз размислих все пак,а и ми се отдаде възможност - гледахме интервю с едно момиче на 16,което е проститутка.Питаха майка й дали знае дали момичето й е девствено....и мама ме попита.Този път не отрекох,казах й.Донякъде ме хвана срам и си мисля че може би сгреших,но си мисля че щом не отрекох този път,значи е било време да й кажа.Не беше съгласна.Както си и мислех,каза че ми е рано и пита дали съжалявам.Не,категорично не съжалявам че съм го направила с момче което обичам.Тя още не може да го осъзнае.От сега нататък вече няма да съм малкото й момиченце и всеки път когато излизам и се прибирам тя ще ме гледа с питащи очи дали тази вечер съм....но по-добре е да знае,така мисля

Pezzzz
11-19-2006, 07:53

Скандално изказване 8-[ 8-[ 8-[

Pezzzz
11-19-2006, 07:55
Аз размислих все пак,а и ми се отдаде възможност - гледахме интервю с едно момиче на 16,което е проститутка.Питаха майка й дали знае дали момичето й е девствено....и мама ме попита.Този път не отрекох,казах й.Донякъде ме хвана срам и си мисля че може би сгреших,но си мисля че щом не отрекох този път,значи е било време да й кажа.Не беше съгласна.Както си и мислех,каза че ми е рано и пита дали съжалявам.Не,категорично не съжалявам че съм го направила с момче което обичам.Тя още не може да го осъзнае.От сега нататък вече няма да съм малкото й момиченце и всеки път когато излизам и се прибирам тя ще ме гледа с питащи очи дали тази вечер съм....но по-добре е да знае,така мисля

Ооо и аз го гелдах тва интервю ама слава богу съм момче \:D/

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
11-19-2006, 08:05
майка ми оня ден ме пита нз как е разбрала и аз си казах че ще е по добре да знае истината обаче....кат се почна едно разпитване,както и да е вече никой не подхваща тази тема

siXt_senSe
11-19-2006, 10:14
майка ми оня ден ме пита нз как е разбрала и аз си казах че ще е по добре да знае истината обаче....кат се почна едно разпитване,както и да е вече никой не подхваща тази тема

У нас продължава да се дискутира.Сега се стигна до проблема дали да се каже на тати.Той работи в боница и какво би станало ако стане нещо не дай си боже....и т.н и т.н. И друго,сега как щяла всеки месец да се притеснява за цикъла ми и да ме мисли.Че не ми стигат моите притеснения понякога,ами сега и тя ще ми висне на главата и ще се вайка предварително.Започвам да се чудя дали не сгреших?!?! :-k

kiroo
11-19-2006, 10:16

У нас продължава да се дискутира.Сега се стигна до проблема дали да се каже на тати.Той работи в боница и какво би станало ако стане нещо не дай си боже....и т.н и т.н. И друго,сега как щяла всеки месец да се притеснява за цикъла ми и да ме мисли.Че не ми стигат моите притеснения понякога,ами сега и тя ще ми висне на главата и ще се вайка предварително.Започвам да се чудя дали не сгреших?!?! :-k
аз доколкото разбрах въпроса е за 1я път...ти няма да и казваш всеки път когато си праила секс че да ти следи цикъла и т.н:)

GossipGirl89
11-19-2006, 10:20
Не съм,а и не смятам скоро да я уведомявам щото тва й е една от болните теми.Много ми е говорила за това и ни смея да й кажа щото не знам как ше реагира,т.е. знам-ше почне да ме води по лекари насам-натам... Да не говориме,че сигурно ше ми забрани да се виждам и с гаджето ми ... Тана че не смятам да й казвам

11-19-2006, 10:55
Кви са тия родители дето все ви питат, бе?
Аз съм почти на 20 и никой нито ме е питал, нито е подхващал тая тема!

ShaDoW^ZonE
11-19-2006, 11:58
Не, ако й кажа ще ме убие :lol:

11-19-2006, 14:13

аз доколкото разбрах въпроса е за 1я път...ти няма да и казваш всеки път когато си праила секс че да ти следи цикъла и т.н:)
То общо взето след първия път...следват и други....така, че за това ставаше дума. :)

tequila
11-19-2006, 19:06
Кви са тия родители дето все ви питат, бе?
Аз съм почти на 20 и никой нито ме е питал, нито е подхващал тая тема!
и при мен е така. нито ме питат, нито сме говорили за това. но ако кажа на майка си много ще ме е срам . незнам защо ама просто не сме говорили за това и ще е някакво неловко да й изръса изведнъж , че не съм девствена.
:oops: :smt005 :smt005 :wink:

die_die_my_darling
11-19-2006, 19:23
ne sam i kazala i ne me interesuva dali znae

siXt_senSe
11-19-2006, 19:39

Тя си мисли че сме като животни едва ли не.По всяко време,при всеки удобен момент

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
11-20-2006, 18:06

лелеле при мен,ако на майка и щукне да каже на баща ми ще трябва да ходя да си търся квартира...дъртия не ще ме изсели а ще ме убие...дано не разбира в близките 2-3 години :-D и вече съм убедена,че беше грешка че казах на майка ми...все си мисля че трябваше да изчакам още някоя и друга година...но вече е станало

iskamTe_vednaga
11-21-2006, 08:35
ami ne sam im kazala.tva si e moq rabota kakvo pravq.te slu4aino da ne mi se o4itat kato pravqt sex ?
No si milq 4e se dose6tat pone ba6ta mi 100%.to4no parvq pat kogato pravih sex toi me popita"ti spi6 li s mom4eta" i az se razhilih :mrgreen: i vednaj ni hvana sled svar6ena rabota =) a do maika mi si mislq 4e predpolagaa no ni6to ne mi e kazala prosto.Dokolkoto moga da kaja na6te sa mn liberalni i razbrani hora :!:

malkata_
11-21-2006, 08:39
Xax nqma 6ans da kaja na na6te...ne 4e ne6ty 6te mi skarat ili biqt...dosta sa razbrani...ama ne im vliza v rabotata kakvo pravq s gadjeto si!!! :mrgreen:

malka_sladuranka
11-24-2006, 12:22
не сам и казала и добре че не ме и пита аз сам вече почти на 19 и още не ме е питала дано не и дойде на акъла да ме разпитва че не ми се обсъждат такива неща с нея :)

SpAcE_LaDy
11-24-2006, 16:25
Emi az li4no, ne iskah d i kazvam, daje nqmah i namerenie, no vednuj mi doide cikula 2 sedmici sled kato mi be6e svur6il predi6niq (kato strani4en efekt ot Postinor) i az bqh dosta glupava i q popitah dali tva e normalno, otrekoh d sum pila kakvito i d e hap4eta i togava tq me pita dali sum spala s gadjeto si i.. kakvoto i d kajeh, otgovora si li4e6e po fizionomiqta mi :lol: xaxax, be6e golqm sram, ujas, predstavqm si ako be6e razbrala, 4e i postinor sum pila. lele.. nqma6e d ojiveq.. maika mi reagira normalno n momenta, kaza mi d se pazq i nikoga bez prezervativ, no sled tva 2 sedmici se durje6e dosta drupnato, ama stanaloto - stanalo, nqma kvo d napravi i go prie.. qvno. mn se 4udq dali ba6ta mi znae.. misleh, 4e maika mi ne mu spodelq ba6 vs, ama sled razni slu4ki ve4e ne sum sigurna.. dano ne znae, 4e.. 6 trqbva d slizam d jiveq pri baba mi n dolniq etaj:)