.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

МОМИЧЕТА,КАЗАХТЕ ЛИ НА МАЙКИТЕ СИ ЗА ПЪРВИЯ ПЪТ

споделихте ли с майка си след първият си път с момче?как го направихте?тя как реагира?продължавате ли да си говорите с нея на тази тема?

P.S. нз дали темата е за тук или за раздела секс за това я пуснах и на двете места.

Град
    Варна
    Казах и.И сега я питам за разни неща.Прие го спокойно дори ме пита добре ли беше.

mne,opredeleno ne znae,a i za sega mislq da ne i kazvam,4e ne6to mn l4no 6te stane.Ina4e govorim za dosta ne6ta.Prosto tova e edna ot onezi temi,koito ne iskam da obsajdam to4no s neq

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Моята разбра. Няма да казвам как, но разбра. След това 1-2 месеца ми беше сирдита като през първия месец въобще не ми говореше. Бе, супер шибано беше. Ама тя си е виновна, защото си навря носа там, където не трябва - моя живот. Иначе сега нямам проблеми с нея в това отношение и обсъждаме редовно темата.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Мега фен
    Град
    SF
    не съм й казвала но тя си разбра. И баща ми също. Просто като се усетиха 4е с мом4ето ходихме ве4е 2-3 месеца им стана ясно. Приеха го супер нормално но не си говорим на тази тема

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Казах й го доста след това- мисля че 4-5 месеца. То е и нормалсно-тогава ставаха почти 2 години с гаджето. Би било срам и позор да си траем още

аз не съм казала на майка ми макар сме говори по тая тема и тя ми каза че го е направила на 15 пък аз съм на 14 и малко преди нея може би за това не и казах но тя знае сигурна съм че е разбрала че съм го направила то си личи и продължаваме да си говом на тема секс хубаво е да кажеш на ваще по принцип :P
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Голям фен
    Град
    Бургас
    amii ne i kazah to4no togava kogato mi beshe za 1vi pat no sled nqkolko meseca i kazah. dobre go prie davashe mi saveti i t.n daje nqkoi pat q karah da izliza ot vka6ti i na neq i beshe qsno za6to :P

Не..

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми да, казах й. Съвсем спокойно и нормално. Няма как, защото ако ми се случи нещо да се разболея и т.н., няма как - тя ще ме води по гинеколози, ще ми дава пари и т.н. Затова всичко трябва да се казва. Каквато и да е първоначалната реакция, после човек се примирява и го приема. За каквото и да става дума.
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Не съм и казала и няма намерени да и казвам,макар че според мене тя знае но си трае!Обикновено с нея не обсъждаме теми свързани с sex!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами да . Казах на майка си то това е съвсем нормално.Тя ме поразпита малко дали съм се пазила и такива неща.И до там повече нито ме е питала нещо нито пък аз съм й казвала

Mi az ne sum i kazvala ama tq razbra sama i malko tupo beshe ama...Nz kak go prie ni6to ne mi e govorila a samo me pita dali izpouzvame prezervativi...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами,не не съм й казвала,но просто то се разбра.Стан й ясно и не мисля,че има някакъв проблем.Знае,че се пазим и е спокойна.А и знае също,че го правим от любов,а не се ш***ме като животни,така че...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не, не съм да не съм луда? моите родители са с криви разбирания и научат ли, че правя секс, ще ме изселят от нас
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

lubimoto
    Guest
    ami ne sam i kazala.tq znae6e 4e hodq s po golqmo mom4e.daje se poznavaha i rabotiha na edno i s16to mqsto.daje tq mu kazva6e da ne stava duma za sex ama nie pak go napravihme.az si mislq 4e tq podozira ama za sq ne smqtam da i kazvam.pak i nie s tva mom4e se razdelihme

Guest
    Estestviny ch4e i kazax...moita maika e mnogo moderna i qka..tq mi daa saveti za moda,sex i momch4eta...ako ne gi besh6e otkrila sega nqqsh6e da imam onezi hubavi rozufki puxkafki botush6ki primerno...i osh6te sh6tqx da sum si dete...maika go e napraila na 14 za tva mn se zaradva kato razbra ch4e sum go napraila vapreki ch4e moito be6e dve godini po rano

Ми аз винаги съм си мислела, че ще й кажа, пък не й казах.
    Не знам, така се стекоха обстоятелствата, притеснявах се до някаква степен каква ще й е реакцията и си го премълчах.
    Така или иначе, тя в последствие си разбра.. в смисъл, да съм с един човек от почти година, да сме заедно постоянно (включително по разни купони с преспиване), да сме били 10 дни сами извън София.. и въобще, жената не пада от Марс все пак, сетила се е. (:
    Та след като и баща ми го констатира, съм говорила с нея на тази тема ии всичко си е нормално.
    Within you I lose myself.
    Without you I find myself..
    Wanting to be lost again.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    Estestviny ch4e i kazax...moita maika e mnogo moderna i qka..tq mi daa saveti za moda,sex i momch4eta...ako ne gi besh6e otkrila sega nqqsh6e da imam onezi hubavi rozufki puxkafki botush6ki primerno...i osh6te sh6tqx da sum si dete...maika go e napraila na 14 za tva mn se zaradva kato razbra ch4e sum go napraila vapreki ch4e moito be6e dve godini po rano
    Ти не си добре-на 12 и секс. Момиченце вземи си в ръце!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    не, не съм да не съм луда? моите родители са с криви разбирания и научат ли, че правя секс, ще ме изселят от нас
    селяни
    \/ \/ \/

Guest
    Майката курва => и дъщерята такава. Кво очаквате?

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти не си добре-на 12 и секс. Момиченце вземи си в ръце!
    хахаха ти видя ли й постовете в другите теми ?!?! тя вече според мен отдавна се е изпуснала . сори мацка няма спасение за теб
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми ходих ве4е с гажето си 6 месеца и с наще не сме повдигали темата за секса .. само от време на време се шегуваха да внимавам...после отидохме на море с него за 10 дена , но и там не се слу4и нищо.. 100% сем. ми си мислеше 4е тогава съм осъществила 1-я си контакт с него но грешаха...
    в крайна сметка това стана 1месец след това.. не беше нужно да споделям 4е е имало нещо между мен и партьора ми... майка ми знае , даже си мислеше 4е съм се отдала по раноо... говорим си по темата като възрастни хора... ПИТАЙ ПАТИЛО НЕ СТАРИЛО.. понякога или по то4но ВИНАГИ има какво да се нау4и.. предложи ми дори и добри гиеколози.. (тя горката доста е изпатила с тези лекари и сега е мн на ясно с нещата)
    според мен няма нищо срамно да споделяме с родителите си!!!!!!! НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НЕ СА ТЪПИ И САМИ СЕ досещат !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    ми ходих ве4е с гажето си 6 месеца и с наще не сме повдигали темата за секса .. само от време на време се шегуваха да внимавам...после отидохме на море с него за 10 дена , но и там не се слу4и нищо.. 100% сем. ми си мислеше 4е тогава съм осъществила 1-я си контакт с него но грешаха...
    в крайна сметка това стана 1месец след това.. не беше нужно да споделям 4е е имало нещо между мен и партьора ми... майка ми знае , даже си мислеше 4е съм се отдала по раноо... говорим си по темата като възрастни хора... ПИТАЙ ПАТИЛО НЕ СТАРИЛО.. понякога или по то4но ВИНАГИ има какво да се нау4и.. предложи ми дори и добри гиеколози.. (тя горката доста е изпатила с тези лекари и сега е мн на ясно с нещата)
    според мен няма нищо срамно да споделяме с родителите си!!!!!!! НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НЕ СА ТЪПИ И САМИ СЕ досещат !
    =D>

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ебаси ...семеиство курви маина ! или мно яко лъжеш или толкова по зле за теб ..... !

иначе по темата ..не съм казала на маика ми и смятам да не го правя .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си