Влез

View Full Version : E k'vo e t'va we baxti momi4etata

Ne vi razbiram
11-12-2006, 09:24
Lelele ,tva ne mi se beshe slu4valo we ei ,moje li da trugnesh s edno momi4e [tq te kefi, i ti neq ] i kakto si govorite tq da te pita " kolko ti e dulug " i az pitam "shto " i tq " mi da znam " ,i az vikam "ima li zna4enie ,tui kato mi e 15 cm[ne e ot golemite]" i tq vika "da ,dano da ti e po-golqm" !!!! E kakvo e tva we ,momi4eto izglejda ssuper skromno ot dosta vreme predi da stanem gadjeta q poznvam i nakraq kato mi go kaza tva ,zabi me v zemqta,neznam precenix da ne i kazvam tui kato mojeshe da me zareje zaradi razmera... e tva kvo e ne razbiram,momi4eta samo tva li vi vulnyva dali e nqkav golqm ?

11-12-2006, 09:28
Lelele ,tva ne mi se beshe slu4valo we ei ,moje li da trugnesh s edno momi4e [tq te kefi, i ti neq ] i kakto si govorite tq da te pita " kolko ti e dulug " i az pitam "shto " i tq " mi da znam " ,i az vikam "ima li zna4enie ,tui kato mi e 15 cm[ne e ot golemite]" i tq vika "da ,dano da ti e po-golqm" !!!! E kakvo e tva we ,momi4eto izglejda ssuper skromno ot dosta vreme predi da stanem gadjeta q poznvam i nakraq kato mi go kaza tva ,zabi me v zemqta,neznam precenix da ne i kazvam tui kato mojeshe da me zareje zaradi razmera... e tva kvo e ne razbiram,momi4eta samo tva li vi vulnyva dali e nqkav golqm ?

Тва са жени ве брат! С две мозъчни ядра - 1-то да дишат 2-то да се разхождат по магазините
кво се очудваш?!

11-12-2006, 09:58
Добре де както и вас ви интересува извънредно много размера на гръдната обиколка така и нас може да ни интересува размера на вашето достойнство.
И както не за всички момчета са най-важни гърдите, така и не за всички момичета е най-важна дължината. Това е.

11-12-2006, 10:04
Отърви се от курвата !

Drunk In My Desire
11-12-2006, 10:11
Добре де както и вас ви интересува извънредно много размера на гръдната обиколка така и нас може да ни интересува размера на вашето достойнство.
И както не за всички момчета са най-важни гърдите, така и не за всички момичета е най-важна дължината. Това е.
Я, намери се някой да ви каже истината. Респект, човек. (:

11-12-2006, 10:21
Ti Lud li si we shto ne si i kazal kolko ti e ,15 cm sa ti napulno dostatu4ni,moje da i kajesh daje "okolo 16 " tq da ne mislish 4e shte razbere [ osven ako ne ti go meri s liniq ,tui kato 1 cm ne se zabelqzva ] taka 4e spx suvsem normalen ti e , i trqbvalo da i go kajesh ,da vidim kvo shte kaje !!! Ne sum li prav xora?

11-12-2006, 10:45
ъъ... мен ако ме пита това някоя
веднага ще и бия шита
ъх...
бахти гадното
:smt013
а казваш, че изглеждала скромна
ъъ... май си се объркал
хаха :smt005
по добре я разкарай
[-X

miloto_Pilence
11-12-2006, 10:51
На тая май не и и пука за тебе. Я най-добре да вземеш да я зарежеш... нея ч вълнуваш не ти, а сещташ се кое

Unknow
11-12-2006, 10:52

Istinata?!?! :shock: Na po kolko ste vie deto tolkova vi interesuva? Na 13 ili 14? I kakvo...kato ne mu e 20 santa i da go ostavi? A o6te po-tupata postupka - da go pita...i to za6toto "iskala da e po-golqm"! Mi tova moje da go popita samo nqkoq 13 godi6na pikla...deto tolkova i e akula.I za6to si mislite 4e golemiq razmer e siguren pokazatel za "strahoten i neveroqten seks"? I kak moje da otdavate takova zna4enie na razmera na penisa?!

Po temata: Postupkata na priqtelkata ti e ploska, povurhnostna, detinska i absolutno netakti4na!!! Ako durji tolkova na razmera ti...da e golqm, mislq 4e e izli6no da ti kazvam kolko 6te sa i silni i 4uvstvata kum teb.Spored men nqma kakvo da se zanimava6 s podobno momi4e ...Nameri si nqkoq koqto ceni teb, a ne vijda v teb samo edin penis!!

krem4et0
11-12-2006, 10:55
Че и аз питам гаджето си-не,че ми пука-просто да се забавляваме. Размерът няма значение-важното е подходът в секса!

Unknow
11-12-2006, 10:57
Че и аз питам гаджето си-не,че ми пука-просто да се забавляваме. Размерът няма значение-важното е подходът в секса!

Ne ostanah s vpe4atlenieto, 4e vuprosnata devoika go e pitala za tova ...s tazi cel.Qvno tq otdava dosta golqmo zna4enie na tova

PS: Sujalqvam 4e pi6a na latinica

Drunk In My Desire
11-12-2006, 11:34

Istinata?!?! :shock: Na po kolko ste vie deto tolkova vi interesuva? Na 13 ili 14? I kakvo...kato ne mu e 20 santa i da go ostavi? A o6te po-tupata postupka - da go pita...i to za6toto "iskala da e po-golqm"! Mi tova moje da go popita samo nqkoq 13 godi6na pikla...deto tolkova i e akula.I za6to si mislite 4e golemiq razmer e siguren pokazatel za "strahoten i neveroqten seks"? I kak moje da otdavate takova zna4enie na razmera na penisa?!
Аз съм на 16.

И най-много обичам да дават оценка на умствения ми багаж или възраст без дори да са си направили труда да се замислят какво точно съм написала и веднага да нападат. (:

И всъщност не, не си падам по 20 сантиметрови и лично за мен размерът въобще не е от нещата, които мога да имам като някакви критерии към дадено момче. Представи си. Не си и мисля, че големият размер е показател за "страхотен и невероятен секс", всъщност мнението ми е на светлинни години от това твърдение.

Това, което определям като истина е единствено поста, който цитирах, а именно че както момчетата могат да имат претенции относно мерките и килограмите на някое момиче, така и момичетата имат това право.

Неразбрана ще си умра и това си е. (:

Unknow
11-12-2006, 11:50
Tova ve4e e smislen post! =D> Prosto se izkaza dvusmisleno i tova e pri4inata da sum te razbrala pogre6no

Izvinqvam se 4e pi6a na latinica!

11-12-2006, 14:22

Аз съм на 16.

И най-много обичам да дават оценка на умствения ми багаж или възраст без дори да са си направили труда да се замислят какво точно съм написала и веднага да нападат. (:

И всъщност не, не си падам по 20 сантиметрови и лично за мен размерът въобще не е от нещата, които мога да имам като някакви критерии към дадено момче. Представи си. Не си и мисля, че големият размер е показател за "страхотен и невероятен секс", всъщност мнението ми е на светлинни години от това твърдение.

Това, което определям като истина е единствено поста, който цитирах, а именно че както момчетата могат да имат претенции относно мерките и килограмите на някое момиче, така и момичетата имат това право.

Неразбрана ще си умра и това си е. (:
Мислех да защитя поста си, който си цитирала, обаче ти си казала точно това, което и аз бих казала-няма какво да повтарям.
Unknown целта на поста ми не беше, за да кажа, че аз харесвам 20 сантиметрови пишки. Но всъщност какво да обяснявам. Смятам че съм се изразила достатъчно ясно. Вече кой ме е разбрал ..

Unknow
11-12-2006, 14:26
Ve4e da...naistina se izrazi qsno.Sujalqvam 4e ne ti razbrah 1-viq post...no be6e malko dvusmislen.Sega te razbrah i podkrepqm.

IdiOtKa
11-12-2006, 14:36
хахаххаххаха не мога маина ... все повече се обеждавам че има хора които са супер зле маина ..колко жалко че мозък не се продава наливен ..

SweetBunny
11-12-2006, 14:43
Прави се на интересна и опитна. Те, малките момиченца, все на много отворени и вещи в сексуалните теми се правят :lol:
Ти що не й каза, "твоята гръдна обиколка колко е"? Тя като ти каже "Кво значение има", ти кажи: "Дано да е над 90см" :-D

Когато момиче няма много опит и го прави с момче, на което му е голям, и то доста, НЕЯ ЩЕ Я БОЛИ :wink: ей за това ти казвам, че тая нищо разбира, само на интересна се прави :)

Drakthul
11-12-2006, 14:44
хахаххаххаха не мога маина ... все повече се обеждавам че има хора които са супер зле маина ..колко жалко че мозък не се продава наливен ..

Ха .. лъжеш се .. доста е добре, че мозъка не се продава наливен .. представяш ли си всички да са умни! :shock: :shock: .. всички да са знаещи .. :shock: :shock: :shock: .. не води ли такава мисъл към един безкраен парадокс? .. Никой не говори със никой, всички знаят всички, представи си свят населен само и единствно с роботи :shock: :shock: :shock: ..

IdiOtKa
11-12-2006, 14:47

Ха .. лъжеш се .. доста е добре, че мозъка не се продава наливен .. представяш ли си всички да са умни! :shock: :shock: .. всички да са знаещи .. :shock: :shock: :shock: .. не води ли такава мисъл към един безкраен парадокс? .. Никой не говори със никой, всички знаят всички, представи си свят населен само и единствно с роботи :shock: :shock: :shock: ..

да прав си .... доста прав !

vvs_go
11-12-2006, 15:44
Отърви се от курвата ! изключително точно и лаконично казано !!!!!!!!!!!!!

DrJack
11-12-2006, 15:50
Все повече се убеждавам че жените са най-тъпото племе :evil:

HagpycaH
11-12-2006, 16:13

Не човек сас сигурност си някав комплекс пука ли ти колко е голям да не си го крал или да си го намерил на улицата ве казваш си направо кат не и харесва размера казваш и да се чупи и тва е господ на едни дава големи а им отнема друго на някой по малак но не им липсва друго взе ми се в раце не го избивай на комплекс да не ти пука немога да те разбера чесно според мен си един комплекс щом те е срам от размера колкото и да ти е незнам просто аз ако бях на твое място щях да си кажа направо пак ако иска да се смее ку е малак или голям не ми пука не сам комплекс сори за езика ма си е така.

belq.delarossa
11-12-2006, 17:02
офффф вижте кфо много пъти съм ставала свидетел на мъжки разговори от сорта на : "гледай я бе бате гледай я кфи цици вади" или обратното "лелеее тази колко е плоскаа" .... тъй че и мъжете не сте цвете за мирисане ... жените много рядко сядаме да обсъждаме пениса на пича , докато мъжете постоянно говорят за цици и секс !

11-12-2006, 19:43
tva 4e govorim za Seks e vqrno, No neshto si se oburkala za CICITE ,moga da ti kaja 4e mom4etata nad 17 ve4e ne gledat cicite ,a zadnika ,az sum kazal 4e na vsqko momi4e se ceni vunshniqt vid ne CICITE shtoto ima takiva deto sa s golemi i ne im otiva...
Tova deto nqkoi go pisa da se kaji razmera,HagpyCaH ne si prav bratko ,ti moje da si s 16 ili 17 sm ,tva bez problem shte si kajesh ,no pi4a kato mu e to4no v sredata kakvo bi napravil ? Neznam spored men razmera mu e normalen daje idealen za momi4etata,tva 4e sa go pitali ne ozna4ava 4e e trqbvalo da go kaje i pravilno e napravil...neznam momi4etata sa po zapoznati s tva te da si kajat mnenieto.. no mislq 4e s 15 cm nqma za kvo da se pritesnqva...Razmera E IDEALEN,dr. nad nego e ekstra...

Evil_ChilD_f_
11-12-2006, 21:40

Po temata: Postupkata na priqtelkata ti e ploska, povurhnostna, detinska i absolutno netakti4na!!! Ako durji tolkova na razmera ti...da e golqm, mislq 4e e izli6no da ti kazvam kolko 6te sa i silni i 4uvstvata kum teb.Spored men nqma kakvo da se zanimava6 s podobno momi4e ...Nameri si nqkoq koqto ceni teb, a ne vijda v teb samo edin penis!!

Хммммм яко ... съгласна съм

SINDEL
11-13-2006, 08:57
Ми тая я зарежи и си намери някоя дето като тръгнете тва да не е първият въпрос който ше ти зададе

koalka
11-13-2006, 11:14
Ами случват се такива неща.Мисли само за секса и е доста плиткоумна.Какво да се прави?Има ги всякакви.

11-13-2006, 14:10
Амм вие друга работа нямате ли си уе тъ се бъркате в чужди работи!
Аий да се оправят там сами.
Бахх ги ж гъзо!!! :D :P

11-13-2006, 14:14
mi kak nqq da e vajno bre!brao na mackata ..i az vech4e taka praq sh6tot se bqh hvamala s edno momch4e sus goliqma slava oba4e samo zagubih mesec s mego i kat doide momenta se okaza ch4e e super nish6tojen ....tui ch4e e opravdana!!111

Reich_06
11-13-2006, 14:52
mi kak nqq da e vajno bre!brao na mackata ..i az vech4e taka praq sh6tot se bqh hvamala s edno momch4e sus goliqma slava oba4e samo zagubih mesec s mego i kat doide momenta se okaza ch4e e super nish6tojen ....tui ch4e e opravdana!!111ебати курвенските истории!!!как може да си избирате момчеа по това колко им е дълъг???ТОВА НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО В КРАЙНА СМЕТКА!!!като си впрегнеш мозъчето и помислиш малко ще се убедиш че са важни други неща като например характера на момчето,това как се чувстваш с него-как той те кара да се чувстваш,как се отнася с теб...дали държи на теб..и още много други неща но не и това колко му е голям!а по темата-пич има и такива момичета-както казах по горе наричат се курви и не ти трябва да се занимаваш с тях!просто скъсай с въпросното момиче,защото определено не се интересува от теб!

tedinkata_
11-13-2006, 15:51
tupa poluprikrita kurva e bila tazi "devoika" :| :smt018

11-13-2006, 16:32
злетааааааааааааааааааааа а :-({|=

Nen0RmalniK
11-24-2006, 21:57
Lelele ,tva ne mi se beshe slu4valo we ei ,moje li da trugnesh s edno momi4e [tq te kefi, i ti neq ] i kakto si govorite tq da te pita " kolko ti e dulug " i az pitam "shto " i tq " mi da znam " ,i az vikam "ima li zna4enie ,tui kato mi e 15 cm[ne e ot golemite]" i tq vika "da ,dano da ti e po-golqm" !!!! E kakvo e tva we ,momi4eto izglejda ssuper skromno ot dosta vreme predi da stanem gadjeta q poznvam i nakraq kato mi go kaza tva ,zabi me v zemqta,neznam precenix da ne i kazvam tui kato mojeshe da me zareje zaradi razmera... e tva kvo e ne razbiram,momi4eta samo tva li vi vulnyva dali e nqkav golqm ? brat tegli i edna maina na kuchkata we, kat e nai vajnoto kuro za neq da si fane nekoe jigulo s triise santima kur, tiq jenite site sa kurvi we eii edna nema kade da ne e ama edna.. :!:

tequila
11-25-2006, 12:46
mi kak nqq da e vajno bre!brao na mackata ..i az vech4e taka praq sh6tot se bqh hvamala s edno momch4e sus goliqma slava oba4e samo zagubih mesec s mego i kat doide momenta se okaza ch4e e super nish6tojen ....tui ch4e e opravdana!!111
курви , за курвенски теми да не пишат , защото са пристрастни... пффф ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

11-26-2006, 18:10
Еми човече всички са К**ви! до една !!! не се учудвай

deidiy
11-26-2006, 18:16
курви , за курвенски теми да не пишат , защото са пристрастни... пффф ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
мнооого точно казано =D> аз четох и другите й мнения и съм се уверила в това :evil:
иначе зарежия тая курва евно неи пука за теб и само се прави на интересна :?

Komshiikata
11-26-2006, 18:46
офффф вижте кфо много пъти съм ставала свидетел на мъжки разговори от сорта на : "гледай я бе бате гледай я кфи цици вади" или обратното "лелеее тази колко е плоскаа" .... тъй че и мъжете не сте цвете за мирисане ... жените много рядко сядаме да обсъждаме пениса на пича , докато мъжете постоянно говорят за цици и секс !
=D> =D> =D>

nekaf
11-26-2006, 19:43
mi kurvi.. :evil:

11-26-2006, 21:56
Oh My god ,bi kazal vseki kak shte se kompleksirash napravo i kazvash ne ti e hi4 maluk ,puk i kato i kajesh s 1-2 cm pove4e da ne mislish li 4e shte razbere ili shte trugne ti go meri ?>

11-27-2006, 07:26
Ще ме извините, но тук сте се събрали основно пубери. И то недоразкрепостени. Все още сте зелени, непросветени и много устати. Много е лесно да наречеш някое момиче курва, но вие знаете ли точното значение на тази дума? Имате нет, а там има Google. Аз определено не подкрепям момичето, защото това което е казала е реплика на едно недорасло същество. Но това не означава, че е курва. Означава, че още е малка и смотана.
Вечния въпрос - от значение ли е размера ? От значение е, разбира се, но за жените. За teen-овете е важно да си имат гадже, а колко му е голям... Когато момиченцата от форума пораснат (физически и психически) сами ще разберат как стоят нещата. Но нека се уточня - по-важна е дебелината, а не дължината. И когато една девойка има връзка с момче с малък член, той не я задоволява, а тя него - да... В един момент на нея ще й писне и ще си потърси някой, който да я задоволи. Това са нещата от живота, аз не говоря празни приказки. Факт е. Така правят порасналите момичета. Съжалявам, ако някой се е засегнал. Но това е реалността, която скоро ще осъзнаете.

Mike-Jones
11-27-2006, 10:11
xaaxaxaxaxaxaxax

XXX_f
11-27-2006, 11:45
ami da vi kaja 4estno takiva neshta ot momi4eta neobucham... vse edno edno mom4e da ti kaje iskam da sa ti po golemi cicite...ami shte me izvinqvate ama tova e super tupo ima i drugo...lakomiqta na edno momi4e e super golqma i smqtam , 4e go e kazala tova za da se napravi na pi4ka....

marin4eto
11-27-2006, 14:14
taq e ebati govedoto.no zasajalenie ima i takiva.spokoino po dobre q zareji.4aooooooo :smt007

11-27-2006, 21:18
Ще ме извините, но тук сте се събрали основно пубери. И то недоразкрепостени. Все още сте зелени, непросветени и много устати. Много е лесно да наречеш някое момиче курва, но вие знаете ли точното значение на тази дума? Имате нет, а там има Google. Аз определено не подкрепям момичето, защото това което е казала е реплика на едно недорасло същество. Но това не означава, че е курва. Означава, че още е малка и смотана.
Вечния въпрос - от значение ли е размера ? От значение е, разбира се, но за жените. За teen-овете е важно да си имат гадже, а колко му е голям... Когато момиченцата от форума пораснат (физически и психически) сами ще разберат как стоят нещата. Но нека се уточня - по-важна е дебелината, а не дължината. И когато една девойка има връзка с момче с малък член, той не я задоволява, а тя него - да... В един момент на нея ще й писне и ще си потърси някой, който да я задоволи. Това са нещата от живота, аз не говоря празни приказки. Факт е. Така правят порасналите момичета. Съжалявам, ако някой се е засегнал. Но това е реалността, която скоро ще осъзнаете.
Dai po taq TUPA logika mom4etata s po malkite pishki da umirat ,kato postoqnno shte gi ostavqt momi4etata " tui kato ne gi zadovolqvat " EI logiko 50 % v svetoven mashtab ne sa s golemi pishki i kvo mislish 4e nqmat gadjeta i jeni li ,zakvo kitaicite sa nai mnogoludniqt narod shtoto NE IM PUKA i jenite ne gi BOLI kolko CM im e ,tva sa BG gluposti i nqma nishto vqrno ,gledaite malko porno ima i malki pishki ama kvo ebat se pred vsi4ki are siktir razbira4o !!! ILI PONE KATO PISHESH MALKI pishki se uto4nqvai !!!

XePouH
11-28-2006, 14:26
Тва са жени ве брат! С две мозъчни ядра - 1-то да дишат 2-то да се разхождат по магазините
кво се очудваш?!
:smt005 :smt005 :smt005

11-28-2006, 14:44
кво се очудваш?!
Миличък, съгласна съм с теб, че повечето мацки са кухи лейки, но когато обиждаш някого на тъп, гледай поне да е грамотно написано, защото иначе излиза: " Крадецът вика - дръжте крадеца! "

11-28-2006, 14:45
кво се очудваш?!
Миличък, съгласна съм с теб, че повечето мацки са кухи лейки, но когато обиждаш някого на тъп, гледай поне да е грамотно написано, защото иначе излиза: " Крадецът вика - дръжте крадеца! "
П.С. Пише се учудвам ;-)

malka_sladuranka
11-28-2006, 15:29
важно е качеството покажи и какво можеш :mrgreen:

scion_of_Storm
11-28-2006, 15:32
Ротфл.

The Fearr
11-28-2006, 15:45
xaxax maiko zako ne si i kazal "iska6 li da vidi6" i posle i bii 6uta ne ti trqat kurwi ! tq e typa ima edna gynka na mozaka kat koko6kite kolkoto kat vari da ne pada

za3k^dFsG
11-28-2006, 15:50
Lelele ,tva ne mi se beshe slu4valo we ei ,moje li da trugnesh s edno momi4e [tq te kefi, i ti neq ] i kakto si govorite tq da te pita " kolko ti e dulug " i az pitam "shto " i tq " mi da znam " ,i az vikam "ima li zna4enie ,tui kato mi e 15 cm[ne e ot golemite]" i tq vika "da ,dano da ti e po-golqm" !!!! E kakvo e tva we ,momi4eto izglejda ssuper skromno ot dosta vreme predi da stanem gadjeta q poznvam i nakraq kato mi go kaza tva ,zabi me v zemqta,neznam precenix da ne i kazvam tui kato mojeshe da me zareje zaradi razmera... e tva kvo e ne razbiram,momi4eta samo tva li vi vulnyva dali e nqkav golqm ?Отиваш до сексшопа взимаш един 35 см 10 степенен розов с вътрешно затопляне вибратор и в првилната поза я оправяш 8) :twisted:

ODB36
11-28-2006, 19:48
еи да знаеш че тая е курветина,аз ако съм на тебе така ще и го начукам,че 1 седмица ше ходи бръмбар,щото тия момиченца обичат все някои различен да ги чука защото само с един човек им омръзвало!

11-29-2006, 08:53
leleee kyde si q nameril taq be 4ovek ;)
mi da probva, kvo pita heh basi maitapa :P

11-29-2006, 09:19
Ти я питай ,колко ти е широка путката :lol:

N.C.L
11-29-2006, 09:53

Да но поне може да преценим колко ти е голяма обиколката на гърдите без да ги показваш ...

Иначе пич, пускаш патока Дъфи в действие и да се оправя

11-29-2006, 12:54
lele.ta na kolko e ``skromnata`` ti priqtelka ? mi ko da ti kaja iz4ukai q ta da vidi 4e 15 sm ne e zle!!!

11-29-2006, 13:35
Zashto momiche koeto se interesuva ot razmera na momche trqbva da e kurva?To po taq logika nqkoe momche koeto vse oshte ne e pravilo seks s priqtelkata si da q popita dali e tqsna ili shiroka i ako si izkaje mnenieto che pove4e mu haresva da pravi seks s po tqsno momiche,kakuv shte go izkarate?Che tova za razmer na penesa,grudna obikolka na jenite,muskuli pri mujete,i dupeto na jenite sa tolkova komentirani temi za koito ejednevno se pishat statii v spisaniq,provejdyt se razgovori i t.n.I sprete vsqka vtora duma koqto pishete da e "kurva",takova ponqtie nqma zashtoto vseki si e individualen sam za sebe si i ima pravoto da si pravi seks s koito si iska i kakto si iska,edinstveno momi4e imashto vryzka s mom4e i praveshto seks s drygo prez sushtoto vreme samo togava naistina tova q pravi kurva.
P.S. Sorry za latinicata no v momenta nqmam BG!

pe60t0
11-29-2006, 22:45
емиии баце...тя че куха като рендето на баба ми ...куха е , че е глупава като Бай Тошо Зарзаватчията от Тутракан глупава е...ама ти шом си се фанал с нея също не ти прави чест...тъй че ако не намерите решение...еби си майката :mrgreen: тя даже няма да те пита колко ти е дълъг шот си води записки сигурно... \:D/
успех ;)

11-29-2006, 22:52
Знаеш ли,15 е достатъчно да направиш както те съветват.Наеби я човек,наеби я като разгонен пес кучка,джаскай юнашки,чак да й качиш шундата в гърлото.Даже по-добре й го отпори отзад в дупцето,повярвай,че няма да те забрави ако и пръснеш анусчето.После естествено я заеби,такива са най-долни курви,бъди спокоен,ще я шибат много по-малки курове от твоя и много на брой