Влез

View Full Version : pomognete mi molqvi

VLUBENA_V_NEGO
11-12-2006, 14:28
Zna4i az imam malko rqdko sly4va6t se i mojebi mn sme6en za nqkoi problem.NO POVQRVAITE POPADNETE LI V TAKAV ZATVOREN KRUG NQMA IZLIZANE KAKVOTO I DA PRAVITE SE NE SE POLY4AVA I NZ ZA6TO.
ETO GO PROBLEMA MI:MN si haresah edno mom4e ot moq klas,nali znaete taini pogledi prez celiq den v vseki 4as,POSTOQNO.da zvy4i mn hybavo no da be6e samo tova toi e srmejliv eli prosto e takav ob6yva samo s priqtelitesi ne govori mn vsu6tnost po4ti ne govori v y4ili6te.naprotiv nqkoi 6e si kaje smotaniak no ne e. [-X naprotiv daje e mn po otrakan ot mn dr.
az dopredi mn vreme samo bqh kazala 4e ne e grozen i 4e e simpaqgq koqto ne ob6yva mn.NO EDIN DEN TOVA SE PROMENI.V 4AS PO FIZKOLTYRA MOM4ETATA IGRAEHA FYTBOL I NIE MOMI4ETATA I GOSPOJATA PO FIZKOLYRA SI GOVOREHME ZA MOM4ETATA.I OT RAZGOVORA AZ GO POGLEDNAH S DR Y4I,NABLIODAVAH GO BE6E MI INTERESEN I SIMPATI4EN.edin den mi se vklio4i i si 4atihme i taka seki den 4atene v y4ili6te.i az otkrih 4e go haresvam mn.i my go kazah.no toi ne otgovarq s ni6to 4ati s men govori mi daje edni ot moite fr kazaha 4e me gleda v diskoekatas kat idem.onq den go sprqh pitah go n6 iskah da go celyna no toi prosto kao 4eli izbqga :smt011 prosto ne kaza n6 aa si izezna.nz ve4e kato kaja 6to izbega nz neme e sran oburkan sam,dali da my dam vreme kakvo da napravq :cry: molq vi pomognete mi ako mojete daite mi savet :?: AKO MOJETE BLAGODARQ PREDVARITELNO NA VSEKI KOITO BI MI POMPGNAL. :oops:

Drakthul
11-12-2006, 15:14
Хмм .. без да го обиждам момчето, но явно просто има друга от нормалната сексуална ориентация ..

iiirish
11-12-2006, 15:18
освен да чакаш не можеш да направиш нищо. мисля, че достатъчно си го уплашила с настъпателността си, така че забави малко темпото. пък и обмисли възможноста, че може би не те харесва, защото за да "бяга" от теб все пак трябва да има причина!

11-12-2006, 15:25
A ти попитала ли си това момче дали си има приятелка-може би не е свободен и затова не желае да ти обърне по специално внимание :-k Ако е свободен пофлиртувай малко с него :smt046 Това,че си му казла,че го харесваш не ти гаратнира на 100% че той веднага ще е твой! Бори се малко за него,нищо не се получава ей така на готово без труд :!: Щом знаеш,че те наблудава в дискотеката явно харесва как танцуваш,защо не отидеш ти при него и не по dance-а те заедно 8) Има и друг вариант :arrow: да седиш и да го чакаш да направи той 2рата крачка,защото все пак ти си му признала,че го харесваш.Но лично аз смятам,че е по-добре да действаш ти :smt004
Хайде,късмет! :smt006

PerfectStrang3r
11-12-2006, 16:37
Може приятелка да има. Може да не те харесва. Може пък и да се е уплашил от настъпателността ти. Не знам честно казано. Мога да ти пожелая успех само :)