Влез

View Full Version : За ф-четата

sUn4O[hOuSe]
11-12-2006, 21:55
Значи може да има такава тема ако има сру че пускам пак :).
Та момичета я кажете за какво обичате да ви говорят момчетата и тъпо ли ви е като ви говорят за даскало.Аве пишете за какво обичате и за какво мразите да ви говорят :)

akademika
11-12-2006, 22:01
Защо се извиняваш? А пускаш темата ?

С извинение, нищо лично:

Комплексар, ако обичаш използвай търсачката и намери някоя от 60-70 десетте теми в тази област и не пълни с глупости. Щом е "обичат да ви говорят " използвай раздел ФЪН-ФЪН или тралала както му е там името.

sUn4O[hOuSe]
11-12-2006, 22:05
Защо се извиняваш? А пускаш темата ?

С извинение, нищо лично:

Комплексар, ако обичаш използвай търсачката и намери някоя от 60-70 десетте теми в тази област и не пълни с глупости. Щом е "обичат да ви говорят " използвай раздел ФЪН-ФЪН или тралала както му е там името.

да извинявам се.Забравил сам да вмъкна КОГАТО ВИ СВАЛЯТ ся темата е за тука.И мое го кажеш по любезно не да ми хейтваш.Несам некво животно да ми говориш така.На любезноста се отговаря с любезност...

Nadelina
11-13-2006, 04:48
Ami po princip sa pozvoleni vsqkakaf tip razgovori.. Samo da useti che i na men mi dopada temata.. V smisal takaf da imame obshti neshta... interesi.. da ni e priatno zaedno..Am to tova idva ot samosebesi :)

DevilWish
11-13-2006, 04:55
Ми за даскало и за някъв спорт и филми е супер тъпо да говори сериозно.Да не ми разправя за неговите маний освен ако аз не го попитам да ми отговори с една-две думи!

Nadelina
11-13-2006, 05:04
P.S. Sorry che pak pisha.. no sq se setih za neshto koeto bi me otblasnalo mnogo.. A imenno nqkoi da zapochne da mi razkazva koi e bil i da se hvali s tfa.. sqkash e gordost.. I dr - da mi se govori koq e ebal i koq e minal.. ei tfa sa nai typite neshta koito nqkoe momche moje da zeme da govori.. Sluchvalo mi se e...

koalka
11-13-2006, 12:23
Ами,ако съм заинтересована от него няма да ме и е тъпо.

lady_bird
11-13-2006, 12:29
moga da govorq na po4ti vsqkakvi temi,ima malki izklu4eniq. mrazq da mi se govori za koli i fitnes! mrazq tezi 2 temi! za golqmo moe ne6tastie nai-dobriq mi priqtel govori po4ti samo za fitnes i ponqkoga naprao umiram ot skuka,ujasno e oteg4itelno,a za koli-ne obi4am da mi se govori za koli ili pone da ne mi se govori za tova non stop,za6toto ne razbiram ot koli i mi e adski dosadno.mai tva sa... :-k

RoSsY88
11-13-2006, 12:30
Ами чесно любимата ми тема е даскалото,е не точно любимата ама напоследак само тва обсъждам и особено университетите и специалностите,щот ще кандидатставам тая година...инак ами с моя си говорим предимно как е минал деня ни,смешни неща,доста пъти за секс абе мн неща...аз сам разнострамна арзвита личност и не ем бърка темата на разговор...мога да ми говорят за футбол,за компютри,за фитнес...абе всичко :P

IKisseDAGirL
11-13-2006, 12:30
ако ми допада ще ми е кеф да разговаряме за всичко

rali4ka91
11-13-2006, 13:10
Ми аз не виждам нищо лошо в това да си гоеорите за училище.Аз прекарвам една трета от времето си в училище и е нормално да си говоря с приятеля ми за това.Той пък е свършил отдавна училище, но му е приятно, когато се връща толкова назад към ученическите години.Все пак те са незабравими и остават вечен спомен.

BunnYY_f
11-13-2006, 13:42
Ми ако има нещо интересно около училище, защо пък да не ми говори за това. А ако сме от едно училище ще имаме много разговори на тая тема обсъждайки учители часове и др такива. Е ако ми говори само за училище и това че не си е научил или че има 6 по еди кво си няма да ми е много приятно [-X :D

Miss`LoVe`
11-16-2006, 16:45
Mi nema zna4enie za kvo mi govori,no vajnoto e na men da mi e intersno i toi da vijda tova !!! A 4estno kazano ne obi4am mn edno mom4e da mi govori za daskalo dokato me svalq,ama... abe zavisi ot samoto mom4e !!! :D

Ninska
11-16-2006, 16:48
ami ako 4oveka e gotin nqma zna4enie za kakvo govori

die_die_my_darling
11-16-2006, 16:52
moga da govorq na po4ti vsqkakvi temi,ima malki izklu4eniq. mrazq da mi se govori za koli i fitnes! mrazq tezi 2 temi! za golqmo moe ne6tastie nai-dobriq mi priqtel govori po4ti samo za fitnes i ponqkoga naprao umiram ot skuka,ujasno e oteg4itelno,a za koli-ne obi4am da mi se govori za koli ili pone da ne mi se govori za tova non stop,za6toto ne razbiram ot koli i mi e adski dosadno.mai tva sa... :-k
adski poznato... :-k

piska_
11-16-2006, 17:04
Хубаво е да можете да говорите на сякви теми :wink: