Влез

View Full Version : imam nujda ot savet molq :)

11-15-2006, 21:02
zdraveite :) bih iskala da popitam otnosno protivozachatachnite tabletki Logest (poneje vidqh v drugite temi che se preporichvat)-ta na 18 godini sam i iskam da zapochna da gi piq i imam 2 vaprosa-1.dnes mi e 3-qt den ot cikala i vazmojno li e da zapochna da gi piq? i 2.ako mojete da me orientirate gore-dolo kakva cena sa!Blagodarq mnogo predvaritelno :wink:

Atika
11-15-2006, 21:15
Отиди на гинеколог!

Chiana
11-16-2006, 07:47
Не ти препоръчвам. Изчакай началото на следващата менструация. То може и сега, ама не е хубаво. Можело да се получи интерменструално кървене и разни такива, поне гинеколожката ми каза така. А и трябва да използваш кондоми в следващата 1 седмица. Затова изчакай следващата менструация и почни от 1-вия ден. Струват около 12 лв.

sladka_kuchka
11-16-2006, 07:58
veri pitai maika si tq she ti obqsni:)

krem4et0
11-16-2006, 11:02
Не ти препоръчвам. Изчакай началото на следващата менструация. То може и сега, ама не е хубаво. Можело да се получи интерменструално кървене и разни такива, поне гинеколожката ми каза така. А и трябва да използваш кондоми в следващата 1 седмица. Затова изчакай следващата менструация и почни от 1-вия ден. Струват около 12 лв.
Така не съм съгласна-аз първата опаковка я почнах на 3-тия ден и нищо ми няма. пише,че може да 5-тия ден да се започнат,но наистина трябва да се ползва презерватив 7 дни. Както си прецениш-между 1-ви и 5-ти ден се започва първата опаковка!А за цената-в Свищов са 9.98лв

11-17-2006, 06:08
blagodarq adski mnogo za savetite :) strahotni ste :)