View Full Version : kolko golqm go iskate
sladka_kuchka
11-16-2006, 08:28
;-) q kajete sega kav predpochitete toi da e s malak penis i pochti da ne go useshtate ili da e ogromen chak da izpitvate bolka kato vi go vkara 0----
panterata
11-16-2006, 08:40
препдочитам нормален :) естествено че не искам някой който да не го усещам или огромен с който да ме боли :) кфи са тия въпроси :) хах
Това е малко сложно да се каже! На моя приятелму е точно 20см и не е никак тънък. И когато го правим вагинално ми харесва но когато го правим отзад, а това е почти всеки ден бих предпочела да е малко-по тънък иначе предпочитам да е по-дълъг, а и всичките ми приятелки предпочитат така :D :oops:
;-) q kajete sega kav predpochitete toi da e s malak penis i pochti da ne go useshtate ili da e ogromen chak da izpitvate bolka kato vi go vkara 0----
Изглеждаш ми притеснена, да не би 98,14% от популацията на момчетата да е с под 8 сантима или над 35... явно средните уйнъри са на изчезване! Който намери някой с 15-20 сантима да ми пише на nationalhistorymuseumofdicks@gov.bg plz... :|
krem4et0
11-16-2006, 18:21
Харесва ми пенисът на гаджето.Перфектен е за мен!
sexy_tigar4e_MM
11-16-2006, 18:22
nito ednoto nito drugoto.. :smt009
IlLuSi0nS`
11-16-2006, 18:27
колкото толкова . такъф ти бил касмета.. ако не ти изнася намираш друг.. абе тфа не е от значение.. е не савсем де ама се пак се преживява..
Idealno e mejdu 14 i 16 santimerta drugoto ve4e e prevzetost , i kolkoto da mi govorite,tva e istinata drugoto ve4e e prevzetost shtoto na priatelqt mi mu e 16.5 i me boli kadeto mi e 4tiqt ve4e i sum spala s golemi okolo 18-19 i bolkata e golqma ,a puk ot sorta na 15.5 cm e idealno pone za men
skate_warrior
11-16-2006, 20:45
Vazmojno naj-golem :::а дано те шиба кон та да ти излезе през устата !
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 11:45 pm Заглавие:
~*Rum4ityyy*~ написа:
Vazmojno naj-golem Whistle
а дано те шиба кон та да ти излезе през устата !
ox...ne znam ama shte ymra ot smqh ako procheta oshte edin nein post ...
a po temata ...se mi e 1 ,vajno e kachestvoto na yslygata hiihihih ;]
A haresvate li kogato gadjeto vi pronikva vuv vas i vie da gledate kak vi vliza ?
Абе поне имаш голем скейт и голяма уста :D .
skate_warrior
11-16-2006, 22:07
хахах.. ти и т'ва нямаш ](*,) :smt005 :::
амаьо,
последния път като ебах в носа и изпитваше клиторен оргазъм ръцете ти пак бяха залепнали на клавиатурата. Вземи да ги махнеш оттам че пак пишеш простотий от които и майка (голям и хуй в ухото) ти би се срамува!
Mislq 4e 15 cm dostatu4ni,no moje i oshte malko do kum 16,17,no pove4e ne ! Puk i ne iskam me bolii i to razlikata ot 2 cm v sex-a ne se zabelqzva shtoto ti kato go pravish s lubimiqt ti 4ovek ,nqma vzemesh liniika da mu go merish 4e da razberesh kolko mu e,ponqkoga okoto zablujdava...
lunnoto_momi4e
11-17-2006, 06:58
Idealno e mejdu 14 i 16 santimerta drugoto ve4e e prevzetost , i kolkoto da mi govorite,tva e istinata drugoto ve4e e prevzetost shtoto na priatelqt mi mu e 16.5 i me boli kadeto mi e 4tiqt ve4e i sum spala s golemi okolo 18-19 i bolkata e golqma ,a puk ot sorta na 15.5 cm e idealno pone za men
Koeto i momi4e da go e napisala t'va evala i pri men e taka nerazbiram zashto drugite momi4eta ot moqt pol[ nqkoi ] tolkova gi iskat golemi kato bolkata e zna4itelna
teardrop
11-17-2006, 20:22
A haresvate li kogato gadjeto vi pronikva vuv vas i vie da gledate kak vi vliza ?
Ами на мен лично страшно много ми харесва и му възбужда още повече. А и много яко си мърда таза, което няма олщо с възбудата ама ме кефи.
Иначе колко да е голям - на гаджето най-много си ми харесва. Не е от най-големите, но не е и малък, нормален си е и си ми е напълно достатъчен.
Ами на мен лично страшно много ми харесва и му възбужда още повече. А и много яко си мърда таза, което няма олщо с възбудата ама ме кефи.
Иначе колко да е голям - на гаджето най-много си ми харесва. Не е от най-големите, но не е и малък, нормален си е и си ми е напълно достатъчен.
Kato kajesh "nito e maluk nito e golqm " kakvo imash napredvid... kato cm ,tui kato normalen e mejdu 14-16 cm,a celta e tuka da uto4nqvash ,dr. e vuprosa 4e nqma kak da znaesh dali mu e golqm i maluk shtoto na oko nemojeshe da precenish razlika ot 1-2 cm..
Neznam po vuzmojnost ot 14-16 cm ,dr. ve4e e fuknq za pred priatelkite i udovolstvieto ne e sushtoto...
На моя му е 17 санта лично съм му го мерила :lol:
Еми идеален ми е стига ми. Аз само с него съм си спала и не искам нито по-малък, нито по-голям.
teardrop
11-18-2006, 15:52
Kato kajesh "nito e maluk nito e golqm " kakvo imash napredvid... kato cm ,tui kato normalen e mejdu 14-16 cm,a celta e tuka da uto4nqvash ,dr. e vuprosa 4e nqma kak da znaesh dali mu e golqm i maluk shtoto na oko nemojeshe da precenish razlika ot 1-2 cm..
Значи, неговият е 17, малко по-голям от среден. Днес се лигавихме и специално му го премерих..
LoRinSeR
11-18-2006, 16:20
Еми идеален ми е стига ми. Аз само с него съм си спала и не искам нито по-малък, нито по-голям.
Хванахме те в лъжа
18см мноо ли било бе :shock: накарахте ме да се гордея 8)
амаьо,
последния път като ебах в носа и изпитваше клиторен оргазъм ръцете ти пак бяха залепнали на клавиатурата. Вземи да ги махнеш оттам че пак пишеш простотий от които и майка (голям и "мъжки полов орган" в ухото) ти би се срамува!
Ето още един почитател и горд собственик на малката пишка. Момче, да ебеш някой в носа не е постижение, време е да минеш на путки ама с тая твоя клечица май няма смисъл :smt009 .
brutal_baby
11-18-2006, 19:21
на мен ми харесва среден! аз не се кефя на оогромните не ми допадат изобщоо
Хванахме те в лъжа
Какво? :-s :lol:
LoRinSeR
11-19-2006, 08:30
Ами спала си с друг мъж до колкото знам 8)
Тц-Тц хе-хе, да, спах, ама то един секс беше... Даже не си спомням какво беше, що беше. Имах предвид, че от година и нещо съм само с приятеля ми и съм свикнала само с него. :roll:
LoRinSeR
11-19-2006, 09:44
Тц-Тц хе-хе, да, спах, ама то един секс беше... Даже не си спомням какво беше, що беше. Имах предвид, че от година и нещо съм само с приятеля ми и съм свикнала само с него. :roll:
Дааа призна си, осъдена си :wink: То се стават такива грешки, човек лесно се подвежда
15-16 cm ,ma to ne si li4at v sexa,samo ako trugnesh gi merish ,koeto ako go napravish e smeshno :)
Баси унижението, тц-тц-тц.....
malkata_
11-19-2006, 20:02
Xax na moq sladyr my e 18 i polovina nqkyde....ot dosta vreme sam samo s nego i sam dovolna..znae kakvo da napravi...pak i to si e kazano stigat i 8 sm drygoto si e prosto jenska lakomiq...pyk i 18 si e normalno :mrgreen:
амаьо,
последния път като ебах в носа и изпитваше клиторен оргазъм ръцете ти пак бяха залепнали на клавиатурата. Вземи да ги махнеш оттам че пак пишеш простотий от които и майка (голям и "мъжки полов орган" в ухото) ти би се срамува!
Ето още един почитател и горд собственик на малката пишка. Момче, да ебеш някой в носа не е постижение, време е да минеш на путки ама с тая твоя клечица май няма смисъл :smt009 .
Тогава ти не каза клечица а - (цитирам) "тоя сълб къде ще ми го навираш?"
ragingbull
11-20-2006, 07:06
НЕкоректно зададена тема, голям или малък?!?!?!? По-добре ДА те задоволява или НЕ?!?!?!? Мале, каза се аман от хора дето само си търсят поводи да си мерят пишките, и гаджетата им да има казват колко са доволни или не. И пишка 5 см може да задоволи жена стига да знаеш как да изпозваш гръмоотвода (не е важно колко е голяма чушката, а колко е люта!!!). А за идиотите тука дето си нямат работа и пишат тъпи, банални и изтъркани глупости може да им кажа само, че ни е писнало да гледаме изроди дето майка им ги е събирала от килима след поредната чи**я на баща им!!! [-X [-X =; =; =; [-( [-( :twisted: :twisted: :twisted:
Vazmojno naj-golem :::
ти па ... лелеееееее тая как се изказа самооооо ](*,) ](*,) ](*,)
румчи.... аз като ти гледам постовете на тебе всякакъв ти подхожда стига да има парички в джоба... :smt019 :smt005 :smt005 :smt005
Ae 6te6e da e mn hubavo ako bqhte ostaili momi4etata da se iskajat po temata vmesto da mi sporete na koi mu bil po golqm skeitborda ili tam ko be6e... :smt014
Sled tva nikoe uvajava6to sebe si i priqtelq si momi4e nqma da trygne da meri na avera si k*ra s liniika.. tva bi go napraila samo nqkoi 14-15 godi6na... :smt011
I sled tva mn momi4eta sa spodelqli 4e naistina 15-16-17 sm e perfekno za tqh i napylno gi ustroiva. Za tez koito iskat po golqm da odqt na selo da gi rymbqt konete.. ili nqkoi pi4 im go vloji celiq 4e da vidqt dali e qko... :smt013 :smt019 ](*,)
nerazbiram zashto drugite momi4eta ot moqt pol[ nqkoi ]
Колко пола момичета знаеш?
Ми на приятеля ми му е 17 см и си ми е перфектно! Понякога даже ме боли. Пък представям си кво им е на моми4етата които ги оправят някви 20 и нагоре сантиметрови... :-s отврат. Сигурно пред тва вариантът да те кормят като рибка ше ти се види приятен... :-&
Ами точен по размер-по мярка да ми е.Именно такъв е на приятеля ми...
Едва 10 % от хората който пи6ат в целия форум нелъжат !!!
Kak го из4исли тва ми е много интересно :shock:
15-16 cm e obsolutno dostatu4no tva e 4e i da e 14 pak nqma da razberesh shtoto razlikata e mnogo,pod4ertavam mNOGO malka,sushtata rabota i 17 cm... li4no az obi4am teq deto mi pasvat 15cm...
даааам и на мен :-k :-k :-k
откъде ти дойде на ум?
откъде ти дойде на ум?
Щот неговата пишка е колкото на 10% от отговорите.
откъде ти дойде на ум?
Amayo RULZZ :-D
Вси4ките ти постове ме кефят максимално =D> =D> =D> :smt007 :smt007
Аз предпочитам златната среда , като повечето.Но ако трябва да избирам мисля 4е ще стана лесбийка ;-) ;-) ;-)
Аз предпочитам златната среда , като повечето.Но ако трябва да избирам мисля 4е ще стана лесбийка ;-) ;-) ;-)
Викаш там поне няма избор-все са си по 0 см... :-D :-D :-D
откъде ти дойде на ум?
Amayo RULZZ :-D
Вси4ките ти постове ме кефят максимално =D> =D> =D> :smt007 :smt007
Напълно прав си е човека,хората,които не са девствени в тоя форум се броят на пръсти,умните избягват да пишат тук,щото почти всеки пост е тъпо скалъпена лъжа от смешни пубери.Единственото,което правите е да си мерите пишките,а курветата да се хвалят с колко човека са преспали,а всъщност са спали само с мечо пух и чаша млекце.Ако всеки пишеше нормално,без преувеличения и лъжи всичко щеше да е идеално,но уви,аман от малоумници!
Jenninka
11-22-2006, 11:11
тъпа тема!
После що разправяли по други форуми ,че потребителите на тийнфорум не ставали..Темата верно е супер глупава!Чудите се ква простотия да измислите..Обикновенно не пиша по такива теми,просто ги подминавам,ама тая е..
streetforce
11-22-2006, 11:53
мда много тъпа рабабота
ми на гаджето ми я кефи 210 мм ръбата като царевица сух и венест да и влиза
бати глупавия въпрос :smt013
DiaboliC
11-22-2006, 14:28
Vazmojno naj-golem :::
Ми направи го с кон!
DiaboliC
11-22-2006, 14:32
Искам да те питам на теб колко ти е дълбока ....?
За да задаваш такъв въпрос май нещо....не ти е в ред...или просто се лигавиш....
mcvuchev
12-01-2006, 09:26
~*Rum4ityyy*~ написа:
Vazmojno naj-golem
_________________xaxaxaxaxaxaxa she pravilno brato !
Mike-Jones
12-01-2006, 10:27
колкото толкова . такъф ти бил касмета.. ако не ти изнася намираш друг.. абе тфа не е от значение.. е не савсем де ама се пак се преживява.. OT koga po kura se izbirat xorata !!!!! da eba neshtasnika ti ili neshtasnica
Mike-Jones
12-01-2006, 10:30
~*Rum4ityyy*~ написа:
Vazmojno naj-golem
_________________xaxaxaxaxaxaxa she pravilno brato ! bravo pi4ove poxvalno !! takiva kat taq deto puska temata u 4ofkata i tova e
malka_sladuranka
12-01-2006, 10:37
Idealno e mejdu 14 i 16 santimerta drugoto ve4e e prevzetost
Moite Priatelki sa mi kazvali 4e ,ne e vajen razmera,a 4oveka s koito si,no sushto taka sa mi kazvali 4e nai - priaten [ ako moga da se izrazq taka ] e 15-16 cm s +- 1 cm,i kato sum gi pital te sa kazvali ,4e po vreme na sex dali ti e 15-16-17 cm ili suotvetno 13-14-15 razlika ot 2 cm ne se useshta,razbira se ako ne trugnesh da mu go merish za da si go vnushsih kolko mu e ,no tva ako go napravish zna4i si mnoooo zle !!!
Nonsense
12-15-2006, 23:08
Голям - малък бла-бла-бла.. темата е неизчерпаема!Мен ме кефи да си знае работата.. и все пак - нормален.