View Full Version : lubovta i ................alkohola
ami hora moqta istoriq zapo4na predi godina i pove4e kogato se vlubih v 1 mom4e hodih s nego 3 sedmici i toi me zarqza toi oba4e znae6e 4e az prodaljavam da go obi4am i zapo4na da mi pi6e i da mi se obajda ela tuk ela tam i taka >bila sam s nego mnooo pati otkakto skasahme[min god]na moq den den,na 8 mart,prez dr dni t.e.dni v koito toi e 'vka4il'ili pone e izpil nqkolko biri odeve mi se obadi sigurno za da izlqza i az vikam''spa''a toi vika''emi spi si togava''i mi zatvori''sigurno ve4e 6te poludeq 6ot mi pisna ve4erta da sam s nego a prez denq da mi se zaqjda i da mi se pravi ...taq slu4ka e tipi4en pr za negovoto darjanie bqhme na 1masa 3 4asa parvo se darhe6e vse edno 4e me nqma pak posle izpi 2-3 biri i aide vika ''ela pri men''az oba4e mu kazah 4e nqma da hodq...e tva e moqta istoriq pls daite si mneniqta 6ot mnoooo go obi4am ama tva darjanie me obiva.....
аз не виждам защо трябва да търпиш прищевките му! ти да не си държанка, че ще тичкаш когато на него му дойде кефа?! и тук алкохола определено не го оправдава. казват, че пияните хора винаги казват истината и това което им е на сърцето, но повярвай ми - има и изключения! и няма да се учудя ако той е едно от тях. бягай далеч от този човек за да не си блъскаш главата после
Miss`LoVe`
11-17-2006, 07:51
Az bih te posuvetvala da go zareje6 i da se opita6 da go zabravi6,kolkoto i da go obia6.Ti ne si dlujna da durji6 negovoto brenebrejitelno durjanie i pri6tevkite mu.Kazvam ti go ot li4en opit 6toto imah podoben slu4ai.Na men mi be6e adski tudno,mn puti sum revela za nego,no sled nqkolko meseca uspqh da go zabravq i sega se 4uvstvam dosta po dobre !!!
Опомни се и спри да му се връзваш.Така те тъпче.Имай си собствено мнение и достойнство.
{Sweety_f}
11-17-2006, 11:07
ми кажи му 4е това държание не ти харесва...
ti nqma6 li si sobstveno mnenie?
BeBencEto
11-17-2006, 11:51
q si pomisli zaslujava li takuv chovek dori vnimanieto ti!?..az mislq che ne taka che mu kaji vednuj za vinagi tova,koeto kaza na nas i mu tegli maina*a zashtoto tochno tova zaslujava..ne si nito glupachka nito igrachka izpulnqvashta vremennite mu prishtevki
MaRtiTyY
11-17-2006, 11:53
аз не виждам защо трябва да търпиш прищевките му! ти да не си държанка, че ще тичкаш когато на него му дойде кефа?! и тук алкохола определено не го оправдава. казват, че пияните хора винаги казват истината и това което им е на сърцето, но повярвай ми - има и изключения! и няма да се учудя ако той е едно от тях. бягай далеч от този човек за да не си блъскаш главата после Точно така!!!! 8) 8) 8)
teardrop
11-17-2006, 18:50
Недей да си потъпкваш достойнството заради него! Явно не те заслужава, щом се държи по тоя тъп начин!
govori sas nego ....ako ne :smt006
cS_LaMeRkA
11-18-2006, 13:56
аз не виждам защо трябва да търпиш прищевките му! ти да не си държанка, че ще тичкаш когато на него му дойде кефа?! и тук алкохола определено не го оправдава. казват, че пияните хора винаги казват истината и това което им е на сърцето, но повярвай ми - има и изключения! и няма да се учудя ако той е едно от тях. бягай далеч от този човек за да не си блъскаш главата после
:smt023
mi spored men trqbva da go zabravi6, nameri si nova zanimavka. 6tom kato ste hodili 3 sedmici i ste skasali zna4i naistina ne6to ne bilo nared i trqbva da prodalji6 napred. A tova 4e kato se napie iska da e s teb, a posle te zarqzva e edin ot nomerata na pove4eto piqndeta- pravqt si kupona i na sutrinta dori i da pomnqt izvednaj polu4avat amneziq, ili pak sa bili "martvo miqni.." i blq blq. Ako nqkoi pat ti se priiska da si s nego zvnni mu i izleznete ama ne mu se vrazvai ti po akala
aDa_Na_tFoq_Rai
11-18-2006, 17:21
az ostanah s vpe4atlenie 4e ne6to e alkoholik... ako e taka po dobre ne si mu4i jivota s nego kolkoto i da e trudno!!! zaslujava6 da bude6 6tastliva
mi nameri si nqkoi drug nqma smisal...toi te izpolzva
i az sam v sashtoto polojenie no ot 4 goini taka che macko prekrati dokato e vreme zashtoto sega poveche boli!!!!!! [-X
DevilWish
11-19-2006, 15:52
Опомни се и спри да му се връзваш.Така те тъпче.Имай си собствено мнение и достойнство.
Da ,no kogato obi4a6 nqkogo ne e tolkova lesno si4ko.
mi toi edva li prez cqlata 4ast ot denq e piqn.NE!!!zna4i vse pak osaznava 4e darji6 na nego i ima6 nqkakvi 4ustva .......6tom e re6il 4e moje da ne se saobrazqva s tqh moqt savet e 4e ne te zaslujava taka 4e,otdavna e do6al momenta da prakrati6 vrazkata si s nego(ako izob6to moje da se nare4e vrazka)
Lost_Kiss
11-19-2006, 17:02
To4no!!!! :mrgreen:
AVTORKATA
11-19-2006, 17:24
bebCho NAISTINA LI SI V TV APOLOJENIE OT 4 GOD PLS RAZKAJI......
AVTORKATA
11-19-2006, 17:29
BEBcHO NAISTINA LI SI V TVA POLOJENIE OT 4 GODINI PLSS RAZKAJI...
KykYBabY
11-19-2006, 18:18
Не мисля,че трябва да има момичета,които да търпят подобно отношение...при мене имаше подобна случка,обаче аз прекратих всичко това.Запознахме се докато беше на няколко бири.Свалих го(не в буквалния смисъл разбира се) :D после се оказа,че на другия ден не ме помнеше.Живееше в един град,който е на около 40 км. от нашия град,но това не му попречи да ме потърси пак.Идва няколко пъти,обаче ревността му нямаше граници просто и никога не ми вярваше каквото и да кажех.Държеше се нежно само когато беше пил,а аз тва не го търпях.Затова си намерих друг и по живо по здраво...
KykYBabY
11-19-2006, 18:24
Ако наистина го обичаш по-добре поговори с него и му кажи,че отношението му те наранява :? Ако няма промяна ще е най-добре да прекратиш това безумие,а ако той те обича ще осъзнае,че с това държание само е изгубил.Все пак ако не те обича какъв е смисъла да търпиш това.Има много други момчета,които ще се държат с теб както трябва и без да са пили...
Човека си прави кирията с тебе. :mrgreen: Ей,де такъв късмет. Да седа и да си се наливам и само да викам 'Ела ма' и неква мацка да идва да си я гушкам (чукам) :lol: Ех,живот :mrgreen:
emi macko ko da kaja osven nameri si dr takav kakavto naistina zaslujava6 USPEH