PDA

View Full Version : lubovta i ................alkohola

tajnoto
11-16-2006, 21:01
ami hora moqta istoriq zapo4na predi godina i pove4e kogato se vlubih v 1 mom4e hodih s nego 3 sedmici i toi me zarqza toi oba4e znae6e 4e az prodaljavam da go obi4am i zapo4na da mi pi6e i da mi se obajda ela tuk ela tam i taka >bila sam s nego mnooo pati otkakto skasahme[min god]na moq den den,na 8 mart,prez dr dni t.e.dni v koito toi e 'vka4il'ili pone e izpil nqkolko biri odeve mi se obadi sigurno za da izlqza i az vikam''spa''a toi vika''emi spi si togava''i mi zatvori''sigurno ve4e 6te poludeq 6ot mi pisna ve4erta da sam s nego a prez denq da mi se zaqjda i da mi se pravi ...taq slu4ka e tipi4en pr za negovoto darjanie bqhme na 1masa 3 4asa parvo se darhe6e vse edno 4e me nqma pak posle izpi 2-3 biri i aide vika ''ela pri men''az oba4e mu kazah 4e nqma da hodq...e tva e moqta istoriq pls daite si mneniqta 6ot mnoooo go obi4am ama tva darjanie me obiva.....

iiirish
11-16-2006, 21:52
аз не виждам защо трябва да търпиш прищевките му! ти да не си държанка, че ще тичкаш когато на него му дойде кефа?! и тук алкохола определено не го оправдава. казват, че пияните хора винаги казват истината и това което им е на сърцето, но повярвай ми - има и изключения! и няма да се учудя ако той е едно от тях. бягай далеч от този човек за да не си блъскаш главата после

Miss`LoVe`
11-17-2006, 07:51
Az bih te posuvetvala da go zareje6 i da se opita6 da go zabravi6,kolkoto i da go obia6.Ti ne si dlujna da durji6 negovoto brenebrejitelno durjanie i pri6tevkite mu.Kazvam ti go ot li4en opit 6toto imah podoben slu4ai.Na men mi be6e adski tudno,mn puti sum revela za nego,no sled nqkolko meseca uspqh da go zabravq i sega se 4uvstvam dosta po dobre !!!

koalka
11-17-2006, 10:53
Опомни се и спри да му се връзваш.Така те тъпче.Имай си собствено мнение и достойнство.

{Sweety_f}
11-17-2006, 11:07
ми кажи му 4е това държание не ти харесва...

Ninska
11-17-2006, 11:48
ti nqma6 li si sobstveno mnenie?

BeBencEto
11-17-2006, 11:51
q si pomisli zaslujava li takuv chovek dori vnimanieto ti!?..az mislq che ne taka che mu kaji vednuj za vinagi tova,koeto kaza na nas i mu tegli maina*a zashtoto tochno tova zaslujava..ne si nito glupachka nito igrachka izpulnqvashta vremennite mu prishtevki

MaRtiTyY
11-17-2006, 11:53
аз не виждам защо трябва да търпиш прищевките му! ти да не си държанка, че ще тичкаш когато на него му дойде кефа?! и тук алкохола определено не го оправдава. казват, че пияните хора винаги казват истината и това което им е на сърцето, но повярвай ми - има и изключения! и няма да се учудя ако той е едно от тях. бягай далеч от този човек за да не си блъскаш главата после Точно така!!!! 8) 8) 8)

teardrop
11-17-2006, 18:50
Недей да си потъпкваш достойнството заради него! Явно не те заслужава, щом се държи по тоя тъп начин!

tonito
11-18-2006, 13:52
govori sas nego ....ako ne :smt006

cS_LaMeRkA
11-18-2006, 13:56
аз не виждам защо трябва да търпиш прищевките му! ти да не си държанка, че ще тичкаш когато на него му дойде кефа?! и тук алкохола определено не го оправдава. казват, че пияните хора винаги казват истината и това което им е на сърцето, но повярвай ми - има и изключения! и няма да се учудя ако той е едно от тях. бягай далеч от този човек за да не си блъскаш главата после

:smt023

help_f
11-18-2006, 14:03
mi spored men trqbva da go zabravi6, nameri si nova zanimavka. 6tom kato ste hodili 3 sedmici i ste skasali zna4i naistina ne6to ne bilo nared i trqbva da prodalji6 napred. A tova 4e kato se napie iska da e s teb, a posle te zarqzva e edin ot nomerata na pove4eto piqndeta- pravqt si kupona i na sutrinta dori i da pomnqt izvednaj polu4avat amneziq, ili pak sa bili "martvo miqni.." i blq blq. Ako nqkoi pat ti se priiska da si s nego zvnni mu i izleznete ama ne mu se vrazvai ti po akala

aDa_Na_tFoq_Rai
11-18-2006, 17:21
az ostanah s vpe4atlenie 4e ne6to e alkoholik... ako e taka po dobre ne si mu4i jivota s nego kolkoto i da e trudno!!! zaslujava6 da bude6 6tastliva

dodito
11-19-2006, 15:11
mi nameri si nqkoi drug nqma smisal...toi te izpolzva

bebCho
11-19-2006, 15:19
i az sam v sashtoto polojenie no ot 4 goini taka che macko prekrati dokato e vreme zashtoto sega poveche boli!!!!!! [-X

DevilWish
11-19-2006, 15:52
Опомни се и спри да му се връзваш.Така те тъпче.Имай си собствено мнение и достойнство.
Da ,no kogato obi4a6 nqkogo ne e tolkova lesno si4ko.

11-19-2006, 16:56
mi toi edva li prez cqlata 4ast ot denq e piqn.NE!!!zna4i vse pak osaznava 4e darji6 na nego i ima6 nqkakvi 4ustva .......6tom e re6il 4e moje da ne se saobrazqva s tqh moqt savet e 4e ne te zaslujava taka 4e,otdavna e do6al momenta da prakrati6 vrazkata si s nego(ako izob6to moje da se nare4e vrazka)

Lost_Kiss
11-19-2006, 17:02
To4no!!!! :mrgreen:

AVTORKATA
11-19-2006, 17:24
bebCho NAISTINA LI SI V TV APOLOJENIE OT 4 GOD PLS RAZKAJI......

AVTORKATA
11-19-2006, 17:29
BEBcHO NAISTINA LI SI V TVA POLOJENIE OT 4 GODINI PLSS RAZKAJI...

KykYBabY
11-19-2006, 18:18
Не мисля,че трябва да има момичета,които да търпят подобно отношение...при мене имаше подобна случка,обаче аз прекратих всичко това.Запознахме се докато беше на няколко бири.Свалих го(не в буквалния смисъл разбира се) :D после се оказа,че на другия ден не ме помнеше.Живееше в един град,който е на около 40 км. от нашия град,но това не му попречи да ме потърси пак.Идва няколко пъти,обаче ревността му нямаше граници просто и никога не ми вярваше каквото и да кажех.Държеше се нежно само когато беше пил,а аз тва не го търпях.Затова си намерих друг и по живо по здраво...

KykYBabY
11-19-2006, 18:24
Ако наистина го обичаш по-добре поговори с него и му кажи,че отношението му те наранява :? Ако няма промяна ще е най-добре да прекратиш това безумие,а ако той те обича ще осъзнае,че с това държание само е изгубил.Все пак ако не те обича какъв е смисъла да търпиш това.Има много други момчета,които ще се държат с теб както трябва и без да са пили...

ATAKABG
11-20-2006, 03:30
Човека си прави кирията с тебе. :mrgreen: Ей,де такъв късмет. Да седа и да си се наливам и само да викам 'Ела ма' и неква мацка да идва да си я гушкам (чукам) :lol: Ех,живот :mrgreen:

MACA
11-21-2006, 20:48
emi macko ko da kaja osven nameri si dr takav kakavto naistina zaslujava6 USPEH