Влез

View Full Version : да си взема ли тест!

11-18-2006, 18:42
така знам 4е зву4и тъпо и не на място ама ве4е незнам на какво да вярвам на познията си или да сепаникьосвам...
пускам тази тема за един вид успокоение и да полу4а съвет от позапознати хора.. така..
зна4и работата се състои в това 4е с приятеля ми правихме секс и презарватива се скъса пих постинор както е редно, нямах болки или кървене.. всичко е Ок до сега..
трябваше да ми дойде преди 10 дена.. е закъсня малко но не ми дойде.. в смъл само леко кафяво вървя за 3 дена и спря....!!!!!!!!!
една приятелка каза да си купя тест за бременост защото това кафявото не било хубаво... майка и била забременяла с брат й даже с презарватив .. и така и вървяло първите 2 3 месеца съвсем леко с кафяво!! ох ще лудна .. та въпроса ми е ДА СИ ВЗЕМА ЛИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ
мерси и не се подиграваите мн на паниката ми.... 6тото си мислих 4е знам как да се предпазвам ама като ме хвана страх ве4е не съм мн сигурна

brutal_baby
11-18-2006, 18:49
аз съм имала 2-3 случая в които и мен ме е налягала страшно паниката!спокойно!вземи си един тест ! за фа си 100% сигурна! най хубаво е когато резултата е отрицателен и все е едно ти пада камък от сърцето! още утре отидете с гаджето(защото и той е отговорен) и го направи!стискам палци всичко да еок

HagpycaH
11-18-2006, 18:51
Еми ако сумата от 3 лева ти се струва голяма паникиосваи се ако не ти се струва иди до най близката аптека и си направи тест да си спокойна поне.

Kitana
11-18-2006, 18:57
сигурна съм че теста не е проблема, ина4е е добра идея да си го направи ина4е знам какво е паниката .. не е лошо за всеки случай ... ина4е на мен ми закъснява и понякога така от времето или ако предишния месец е било по обилно на др по4ти ми го няма или поне зна4имо намалява... споко :)
а това за презарвативите ..ми нз и аз съм чувала за случаи с през пък с БЕБЕ ама то е 1 на 1000

smacky_f
11-18-2006, 19:09
opredeleno znam za kakvo govori6 i az se bqh pobarkala meko kazano napravo ludnah,no mi doide.Zadaljitelno si kupi test USPEH!!!

panterata
11-18-2006, 20:58
нищо ти няма спокойно :) но си вземи един тест за да не стоиш да се шашкаш а да се убедиш че всичко е наред :) успех

11-19-2006, 15:26
нищо ти няма бе
правила си секс с презерватив (е вярно че се е скъсал)
пила си постинор
споко
най вероятно двете хапчета са ти разгъбаркали малко хормоните и затова се получава онуй "кафявото"
не се коркай сичко е наред :smt004

Agony
11-20-2006, 19:40
Ей стига бе :) Тва са цели 3 лева... Аз си правя всеки път когато ме хване паниката... Мисля че спокойния сън струва много повече от 3 лева :)

Kitana
11-20-2006, 20:10
както казах на моми4ето може да не и е за 3-те лева... знам как се 4увствала може да е искала мение..само..;).. за теста дано да си направи