.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

да си взема ли тест!

така знам 4е зву4и тъпо и не на място ама ве4е незнам на какво да вярвам на познията си или да сепаникьосвам...
    пускам тази тема за един вид успокоение и да полу4а съвет от позапознати хора.. така..
    зна4и работата се състои в това 4е с приятеля ми правихме секс и презарватива се скъса пих постинор както е редно, нямах болки или кървене.. всичко е Ок до сега..
    трябваше да ми дойде преди 10 дена.. е закъсня малко но не ми дойде.. в смъл само леко кафяво вървя за 3 дена и спря....!!!!!!!!!
    една приятелка каза да си купя тест за бременост защото това кафявото не било хубаво... майка и била забременяла с брат й даже с презарватив .. и така и вървяло първите 2 3 месеца съвсем леко с кафяво!! ох ще лудна .. та въпроса ми е ДА СИ ВЗЕМА ЛИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ
    мерси и не се подиграваите мн на паниката ми.... 6тото си мислих 4е знам как да се предпазвам ама като ме хвана страх ве4е не съм мн сигурна

аз съм имала 2-3 случая в които и мен ме е налягала страшно паниката!спокойно!вземи си един тест ! за фа си 100% сигурна! най хубаво е когато резултата е отрицателен и все е едно ти пада камък от сърцето! още утре отидете с гаджето(защото и той е отговорен) и го направи!стискам палци всичко да еок

Еми ако сумата от 3 лева ти се струва голяма паникиосваи се ако не ти се струва иди до най близката аптека и си направи тест да си спокойна поне.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    сигурна съм че теста не е проблема, ина4е е добра идея да си го направи ина4е знам какво е паниката .. не е лошо за всеки случай ... ина4е на мен ми закъснява и понякога така от времето или ако предишния месец е било по обилно на др по4ти ми го няма или поне зна4имо намалява... споко
    а това за презарвативите ..ми нз и аз съм чувала за случаи с през пък с БЕБЕ ама то е 1 на 1000

smacky_f
    Guest
    opredeleno znam za kakvo govori6 i az se bqh pobarkala meko kazano napravo ludnah,no mi doide.Zadaljitelno si kupi test USPEH!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    нищо ти няма спокойно но си вземи един тест за да не стоиш да се шашкаш а да се убедиш че всичко е наред успех

Guest
    нищо ти няма бе
    правила си секс с презерватив (е вярно че се е скъсал)
    пила си постинор
    споко
    най вероятно двете хапчета са ти разгъбаркали малко хормоните и затова се получава онуй "кафявото"
    не се коркай сичко е наред

Ей стига бе Тва са цели 3 лева... Аз си правя всеки път когато ме хване паниката... Мисля че спокойния сън струва много повече от 3 лева
    Има само две безкрайни неща ... вселената и човешката простотия, за първото не е сигурно :Р

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    както казах на моми4ето може да не и е за 3-те лева... знам как се 4увствала може да е искала мение..само.... за теста дано да си направи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си