View Full Version : maika mi ne mi razre6ava...
Mn sorry ako temata se povtarq no sam mn ot4aqna :( maika mi nme mi dava da izlizam s priqtelite s koito po princip ve4er izlizam . Samo s tezi koito poznava a nqma kak da e zapoznaq s tezi za6toto tq nqma da gi haresa za6toto sa metali taka da se kaje i tq priema stila mi na obli4ane no priema priqtelite mi koito sa sa6to takiva :( a i nqkoi i e kazal 4e pu6a treva i o6te pove4e ne mi dava da izlizam s tqh :( kajete mi kak da e ubedq da me puska i da ne me razpitva postoqnno kade hodq s koi i kakvo pravq :( pls kajete mi ve4e ne mi ostanaha daumi da govorq s neq vs i kazah da mi ima doverie 4e ne sam takav 4ovek za kakvato me predstavqt :( molq vi !!! pomognete
тва ако бях аз и вече няма на къде щях да я запозная с познати които знам че тя ще хареса и ще и казвам че излизам с тях а в действителност ще си излизам с които искам :-s
Ем виж сега. Ако са ти наистина добри приятели ги убеди да дойдат и да се запознаят с майка ти. Но разбира се преди това им кажи да се държат възпитано, да не говоррят простоии пред майка ти и такива неща. Ако тва не стамне й обясни, че и ти си човек и че ти също имаш нужда да излизаш с фр. Все пак то си е вярно де!!!
sladoled
11-19-2006, 19:10
Абе не е лошо да се опиташ да видиш нещата и през нейните очи.Може би ще разбереш защо иска това от теб.
die_die_my_darling
11-19-2006, 19:27
za6to q pita6 s koi moje da izliza6?
Пробвай се да и обясниш,че имаш нужда от малко лично пространство
Az v momenta se namiram v po4ti sa6toto polojenie i mn pati govorih s neq no tq ne me doislu6va no nqma da se otkazvam dokato ne raazbere 4e ve4e moga da si izbiram sama priqtelite !!!!!!!!
ami sednete i pogovorete,razkaji vsi4ko,i moje bi 6te stane ne6to