PDA

View Full Version : pomognete mi mnogo vi molq!!!

black_eyes
11-21-2006, 16:22
eto q i moita istoriq: zna4i ot 2 godini si haresvam edno mom4e ot moq kvartal. toi sa6to me haresva oba4e go e sram da mi go priznae pak i osven tova mnogo se vliqe ot priqtelite si a az ne sam v osobenno dobri otno6eniq s tqh i osven tova mnoo gadno go naranih. minalata sabota bqh na disko s edna moq fr i toi be6e tam i mi kaza zdr a az napraih na udarena i ni6to ne mu kazah posle toi doide do men a az izbqgah. posle tancuvah s edno mom4e i se celuvahme i toi vidq i mu stana mnoo gadno!!! sega ne smee da me pogledne i se podminavame kato patni znaci. mnoo tapo postapih nz za6to go napraih moje bi za da go nakaram da revnuva i az nz i sa sajalqvam a spored men ve4e trqbva da si pogovorim za nas no nqmam smelost sram me e da go
pogledna!!! molq vi pomognete mi !!!! mersi predvaritelno :)

Sarabi
11-21-2006, 16:39
Е по-добре ще е да отидеш при него и да му обясниш.Не е нужно да го гледаш в очите,ако ще ти е толкова неудобно.Но му кажи,че харесваш него,а не оня от диското примерно.Кажи му,че си го направила за да ревнува,и съм сигурна,че ще се зарадва и ще ти прости.Просто не оставяй нещата така-да си пропуснеш шанса за една хубава връзка и завинаги да останете да се гледате на криво и да не си проговорите.Отиваш и му обясняваш,без страх,без срам.По-зле няма да стане :wink:

ODB36
11-21-2006, 16:42
без да се обиждаш,ама тва е глупава постъпка,май мн мн не го обичаш щот така правиш.

black_eyes
11-21-2006, 16:52
Е по-добре ще е да отидеш при него и да му обясниш.Не е нужно да го гледаш в очите,ако ще ти е толкова неудобно.Но му кажи,че харесваш него,а не оня от диското примерно.Кажи му,че си го направила за да ревнува,и съм сигурна,че ще се зарадва и ще ти прости.Просто не оставяй нещата така-да си пропуснеш шанса за една хубава връзка и завинаги да останете да се гледате на криво и да не си проговорите.Отиваш и му обясняваш,без страх,без срам.По-зле няма да стане :wink:
mersi mnoo 6te te poslu6am!!!! :0

black_eyes
11-21-2006, 16:56
без да се обиждаш,ама тва е глупава постъпка,май мн мн не го обичаш щот така правиш.
spoko ne se obijdam ot takiva ne6ta :) az mnoo go haresvam i iskah da go nakaram da revnuva vapreki 4e e tapo no karai mersi i na teb :)

{Sweety_f}
11-21-2006, 17:02
amii az bqh g/d v takova polojenie i znam kolko ti e kofti v momenta.....spored men shte e dobre ako se sblijish s priqtelite mu
i im
kajesh kolko go obi4ash...sled akto kazvash 4e se vliqe ot tqh....opitai moje i da stane:)uspeh

black_eyes
11-21-2006, 17:07
amii az bqh g/d v takova polojenie i znam kolko ti e kofti v momenta.....spored men shte e dobre ako se sblijish s priqtelite mu
i im
kajesh kolko go obi4ash...sled akto kazvash 4e se vliqe ot tqh....opitai moje i da stane:)uspeh
mersi mnoo :)

koalka
11-21-2006, 17:57
Ами...най-добре ще е да говориш с него...Но той трябва да е наясно,че ако иска нещо да стане не трябва да се влияе от приятелите си,а да има собствено мнение за нещата...

summer_04
11-21-2006, 18:14
Ами...най-добре ще е да говориш с него...Но той трябва да е наясно,че ако иска нещо да стане не трябва да се влияе от приятелите си,а да има собствено мнение за нещата...
dam suglasna

black_eyes
11-21-2006, 18:48
mersi mnoo za saveta :)

black_eyes
11-21-2006, 18:49
dam suglasna
i na teb blagodarq :)