View Full Version : Prosvetlete me
Liubopitka_87
11-22-2006, 17:40
Mnogo mi e interesno nikoga do sega ne sym pravila svirka :oops: ta vyprosa mi,4e v ustata mogat da vlezat samo 5-6 sm,a ostanalite 10 te trq da otidat v gyrloto,taka nqma li da povyrnem? A kaktogava ima nqkoi koito go lapat celiq do topkite?
brutal_baby
11-22-2006, 17:53
да те просветля тези неща стават с тренировка!!!естествено ако члена му не е супер малък!свиква се ! е и като се понаучиш пак може да ти се доповръща но се трае!
good girl
11-22-2006, 17:54
emi kvo da ti kaja i az vinagi sum se 4udela kak go lapat celiq kato to kato stigne malko po navutre i verno ti se povra6ta 8-[
Ооо, аз не мога да го лапам целия. Абсурт, страшно ми се драйфа. Това си е рефлекс. Пък и нямам зор да се научавам, взема да го одрайфам горкия... :lol:
bulgarche
11-22-2006, 18:17
Ае не е чак толкова ужасно колкото си мислиш бе (предполагам).
Аз пък мога :-D Ако се отпуснеш и не мислиш за повръщане, важен е и ъгълът на "поемане", просто по определен начин като застанеш и си става...ам то не може да се обясни, пробваш и виждаш...ама може за малко де, не през цялото време да ти е в гърлото. Абе не се повръща толкоз лесно. Като сте били лапета не са ли ви мазали гърлото с разни бабешки и лекарствени средства против кашлица?Същото е, ама без неприятния вкус на лекарства :-D
Басииии, колко много знаеш! А сълзи не ти ли потичат? Защото на мен са ми потичали като влезе по-навътре в гърлото...ама аз явно съм "по-боса" и неопитна... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a038.gif
panterata
11-22-2006, 21:48
спокойно не е нужно абсолютно целия :) колкото можеш толкова
marina star
11-23-2006, 03:48
bojeeeeee!!!!!!!!!!!az kato si 4etkam ezika mi se draifa ponqkoga ,ta kvo ostava za......... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ami i na men mi se povar6ta kato vleze po navutre. a to dokolkoto znam na nqkoi i m e po qko ne da go lapaj celiq a barzo da go lapaj i vadij.... no spored men vs trqbva si govori otkrito s parniora si za jelaniqta i tova koeot mu haresva i ne6tata se polu4avat ako ne e dovolen ot tebe... da si nameri druga ot koqto da e po dovolen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
krem4et0
11-24-2006, 07:50
Просто ползваш и ръката си за останалото. Освен това можеш да облизваш,да въртиш език, да се занимаваш със тестисите и какво ли още не. Трябва да имаш малко фантазия бе момиче. И всеки път да правиш нещо ново-ти си го измисляш,за да знае че винаги има какво още да очаква от теб и какво да желае!
mravkata_z
11-24-2006, 09:02
ami polzvam si rakata......no kogto e mnogo vazbuden se postaravam i se polu4ava nqkolko pati, da e celiq i naistina s trenirovki stava. :-D
ABSOLUTme
11-24-2006, 09:40
Просто ползваш и ръката си за останалото.
ima i dru trik-da si stisne6 sus svobodnata ruka gurloto,za da podtisne6 gultatelniq refleks :roll: ama 4ak do takiva nomera mislq 4e nqma nujda o6te v na4aloto da pribqgva6 :lol:
tedinkata_
11-26-2006, 18:20
xmm i az do sega ne sam go lapala absolutno celia :-D
malka_sladuranka
11-26-2006, 19:58
аз мога да го лапам целия...ама...не мога да го държа много време в гърлото че почвам да се давя :oops: иначе...хмм...изправям си главата по-нагоре...трябва да се получи нещо като тръба в смисъл от устата и гърлото..охх не мога да го обясня точно
ми сложиси ръката пред устата и като го гълташ я мести надолу по члена все едно е продължение на устата ти :D