Влез

View Full Version : kak da preodolea srama si?

11-22-2006, 20:34
na4i vlubena sam v edno mom4e ot blizo godina ta sega iskame da se vidim oba4e mene me e sram daite idei kakvo da prava za da preodolea srama si i za da ne se sduham...?

Juicy_Lucy
11-23-2006, 02:49
пий нещо преди срещата..ест,не да се напиваш..

IKisseDAGirL
11-23-2006, 06:11
при мен само първите 2-3 мин. са ми проблем, и то когато излизам с непознат човек.. след това мн бързо се отпускам и не ми пука, оставям се на течението :)
да се надяваме, че и при теб ще е така.. иначе нз какво би могло да ти помогне, обикновено да говориш трябва да ти идва отвътре, едва ли някакви съвети ще са ти много от полза, всичко зависи от теб и от уменията ти да общуваш и да си непринудена :wink:

Butterfly^
11-23-2006, 07:17
пий нещо преди срещата..ест,не да се напиваш..

междудругото това наистина помага да се отпуснеш, като наистина не трябва да прекаляваш. Просто ще ти помогне да не мислиш за срама. А по принцип ако си от срамежливите- това понякога е плюс...изглеждаш някакси по- сладка и естествена, а от това че си естесвена можеш само да спечелиш. Успех :wink:

koalka
11-23-2006, 10:55
Еми бъди себе си...много банално,но наистина това е добро решение.

{Sweety_f}
11-23-2006, 11:02
ami nz i az kogato izlizam s nqkoe mom4e mnogo se sduhvam no v posledstvie se uspokoqvam i vsi4ko prodyljava normalno taka 4e ne se pritesnqvai vsi4ko shte si doide na mqstoto :)))