PDA

View Full Version : Проблем със секса за първи път

11-23-2006, 04:24
Тъй с гаджето решихме да стигнем до края обаче на мен ми е за първи път. Ама зeх че се оказах от бързаците . Сложих презерватива и тя реши да си го намести, а аз свърших още като го беше хванала. Всичко отиде по дяволите. На всичкото отгоре така и не стана твърд както обикновенно.
Моля даите съвет за следващия път да не са се излагам....

doky
11-23-2006, 09:21
Хич да не са притесняваш батка,на мен първия ми път беше 6-7 вкарвания,напълно нормално е.Най-добре ще ти помогне,ако не се притесняваш,мисли си само за секса и колко яко ще ти бъде,а не дали щи стане,дали няма да ти стане и такива.А относно тва,че си свършил толкова бързо,явно добре сте си поиграли преди тва,възбудил си се максимално,но не е трябвало да се отказваш,няколко пъти го направете следващия път,втория път вече ще е значително по-добре,но не очаквай чудеса,за всичко се изисква време,ще свикнеш.А ако толкова държиш да не се изложиш,земи си Дурекс Перформа,ще удължиш акта значително.А тва,че не е бил достатъчно твърд,кажи на приятелката ти да си поиграе с инструмента и ше видиш как ше стане камък.Айде успех и в най-скоро време да се похвалиш;)

11-23-2006, 23:23
Тъй с гаджето решихме да стигнем до края обаче на мен ми е за първи път. Ама зeх че се оказах от бързаците . Сложих презерватива и тя реши да си го намести, а аз свърших още като го беше хванала. Всичко отиде по дяволите. На всичкото отгоре така и не стана твърд както обикновенно.
Моля даите съвет за следващия път да не са се излагам....

бий чикия преди тва, работи!!1

11-24-2006, 01:18
Spored zawisi ot liubownata igra, dali e dylga ili po-kysa si nabii edna rykodelq 15 ili 30min predi da se zapochnete, sled koeto hubawo si poigraite, sled towa wzimash 1 prezerwatiw durex performa i edin sensitive, plqskash q s performa, sled pyrwiq tek, pochwash da si igraete pak, za da pochinesh malko, da ne se naranidsh 15-20min, slagash sensitive i pochwash pak, predi towa se sabyrshi s kyrpichki, no da ne fanesh da stanesh da hodish da se miesh i da preebesh momenta. priloji i malko oralna liubow, celuwki nawqkyde i sled towa q podhwani wtori pyt, i posle nqma da mojesh da si q otkachish ot kura meseci nared!!!! :smt005 wariant e i da mislish za dr raboti, no towa e mnogo trudno kato leji gola macka do teb da mislish za dr raboti, taka che gorniq wariant shte ti swyrshi perfektna rabota, i bydi adski uweren i si q metkai na lqwo i dqsno, dishai tejko i plytno....i t.n. izpolzwai fantaziqta si :) :?