PDA

View Full Version : Moderated:Как да кажа на наще, че ходя с 25 годишен?

11-23-2006, 12:37
Zdraveite na vsi4ki,ne sam sigurna dali tazi tema e podhodq6ta za tova kadeto 6te ve pitam.Zna4i az se zdobrih sas moito gadje,no ega imam problem kak da kaja na roditelite mi ili pone na maika mi 4e hoda sas nego,te vaob6te ne go udobrqvat,toi e na 25 a az na 16.Mn se obi4kame a tova e nai golqmata pre4ka roditelite mi.Molq Vi pomognete mi daite mi savet kak da kaja na maika mi za nego.Blagodarq predvaritelno :roll: :roll: :smt023

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:

teardrop
11-23-2006, 12:48
Като й го казваш, гледай да звучиш наистина убедителна, тоест покажи й, че държиш на него и че той те прави щастлива. Трябва обаче с действия да докажеш, че той не ти влияе зле, защото тя със сигурност би си го помислила. Въпреки всичко не очаквай да го приеме добре, защото 9 години са доста голяма разлика, а за нея, предполагам, ти все още си малката й дъщеря. Няма да ти е лесно да й убедиш, че се обичате и че искате да сте заедно... Но с течение на времето ще свикне. С малки жестове й доказвай, че може да ти има доверие - не занемарявай училището, не пренебрегвай и останалите си задължения. По този начин ще разбере, че си твърдо решена да си с него и не може да ти попречи.

11-23-2006, 12:59
Абсолютно съм съгласна! ;-)

R0lfc0pter
11-23-2006, 14:04
bojeee bolni horaaa, leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na 16 s nekuf na 25 6e mi hodi omg, emi KAK 6E IM GO KAE6 KATO NE E NORMALNO OBQSNI MI, NQMA NI6TO NORMALNO V TVA I E NAPALNO NORMALNO RIDOTELITE ti kato normalni hora i trezvomisle6ti, ne kato tebe razbira se, da ne odobrqt tva

koalka
11-23-2006, 14:33
Ами трябва да говориш сериозно с нея и да й кажеш,че адски много го обичаш и искаш да сте щастливи,но бъди готова и да не го приеме,защото извинявай,разликата ви е 9 години,които хич не са малко на твоята възраст...все пак.

xsmilex
11-23-2006, 14:57
prosto go kaji kakto go 4ustva6 .... maika ti kolkoto i da ne go haresva,kato razbere,4e taka si 6tastliva 6te se pre4upi ...nali v kraina smetka roditelite iskat decata im da sa 6tastlivi ....eto za6to badi iskrena ...moje d ae trudno,no e polezno,puk i posle ti ulekva na du6icata ....

crazy_sexy_cool`f
11-23-2006, 15:00
Майка ти няма да му има доверие! Ще си мисли, че може да ти направи нещо лошо. Тва са 9 години бе, човек!!! Добре де, любовта няма граници :lol:

11-23-2006, 18:22
Zdr otnovo.Blagodarq za savetite.Ami zn 4e 9 godini sa dostata golqma razlika no vse pak niq se obi4ame 6te mi bade dostata trudno znam.No vse pak kakto kazvate lubovta nqma granici.A i az hodq s nego re6ila sam da sam s nego i t.n nito maika mi ni6to ba6ta mi 6te sa za napred s nego i 6te jiveqt s nego.Ne mislite li 4e e taka? :wink: :wink: :wink:

die_die_my_darling
11-23-2006, 18:27
awe dete ti normalna li si we?!??!
i ko prai6 s 25 godi6en?ob6ti temi za razgovor imate li vaob6te?!??! :shock: razbira se 4e 6te ima6 problemi s maika si...az ako sam ti maika 6ti na6ara gaza da sa useti6 na koi svqt si..tva sa 9 godini!!!samo zaradi sexa li ste zaedno..nakade varvi to svqt beee!!!

vra4ka
11-23-2006, 19:25
Според мен най-добре да представиш на майка си предимствата от връзката ви!
Няма нищо лошо да сте заедно, особено като се обичате! Обясни и какво намираш в него.
Мисля че даже и сега да не те разбере, с времето нещата ще си дойдат на мястото. ;-)

tequila
11-23-2006, 21:03
bojeee bolni horaaa, leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na 16 s nekuf na 25 6e mi hodi omg, emi KAK 6E IM GO KAE6 KATO NE E NORMALNO OBQSNI MI, NQMA NI6TO NORMALNO V TVA I E NAPALNO NORMALNO RIDOTELITE ti kato normalni hora i trezvomisle6ti, ne kato tebe razbira se, da ne odobrqt tva
ама нали знаеш, че 16 е едно а 12 е друго пфффф ](*,) ](*,) ](*,)

kkkkkk
11-24-2006, 03:27

tequila : are ne se izlagai pls prosto trai che vie F-tata ste mnogo smeshni na taq tema. Hodite sys pensionerite mnogo vqrvashtite u liubovta typi putki ! LAPETA

IKisseDAGirL
11-24-2006, 11:24
ако ти е мил животът, в никакъв случай не й казвай #-o
аз ако бях на мястото на майка ти, нямаше да те пусна навън до навършване на пълнолетие... то и тогава не е сигурно, че ще ти е дошъл акъла в главата, но вече искам-не искам, няма да имам права над теб :roll:

n0 CoNnEc7i0n =)
11-24-2006, 13:16

tequila : are ne se izlagai pls prosto trai che vie F-tata ste mnogo smeshni na taq tema. Hodite sys pensionerite mnogo vqrvashtite u liubovta typi putki ! LAPETA
божеее как може да сте толкова тесногръди...пенсионер бил...интересно ми е дали изобщо знаете какво значи пенсионер и за каква възрастова група става въпрос! На 25 човека е още в разгара на живота си!
ми извинете аз съм на 14 и ходя с 23 годишен от вече много време и не ме е изял не ме е наранил не ме е обидил, не ми е изневерил! Напротив, даже винаги ми е помагал с каквото може! и какво? Възрастта няма значение, когато 2ма човека си допадат!
Просто им говори няколко дни колко си падаш по това момче, все едно не ходиш с него. Говори колко е хубав, не само отвън, но и от вътре, говори за това, колко е мил, как те защитава...След като ги убедиш в чистотата на намеренията му им кажи, че той иска да ходи с теб - представи го по по-детски начин, за да се убедят и в твоята чистота и тогава на следващия ден им съобщи, че ходите! Късмет!

Пепи Пекторалиса
11-24-2006, 13:51
ми извинете аз съм на 14 и ходя с 23 годишен от вече много време и не ме е изял не ме е наранил не ме е обидил, не ми е изневерил! Напротив, даже винаги ми е помагал с каквото може! и какво? Възрастта няма значение, когато 2ма човека си допадат!
[/b] :lol:
Тоя трябва да е голяма муха. Никоя с вече развито светоусещане не го иска, та опрел до теб. :lol:

Иначе за авторката - ми тоя пич ще си те поебе прилчно и ще те остави, може и да го направи така, че да не разбереш, ако е свестен. :::

tequila
11-24-2006, 14:56

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

n0 CoNnEc7i0n =)
11-24-2006, 16:09
Тоя трябва да е голяма муха. Никоя с вече развито светоусещане не го иска, та опрел до теб. :lol:

апфффф щом така си казал...поклон пред ваше преосвещенство, красота, светлина и развито светоусещане! http://bgfreaks.org/style_emoticons/default/048.gif

meri88
11-24-2006, 16:36

we mai mai ti si bolen we ...nqma nikvo zna4enie vazrastta na dvama du6i ako se obi4at i darjat na sebe si.Tva 4e ti ne si go osaznal/a si e tvoi problem.I az predi dve godini imah sa6tiq problem,gadjeto mi be6e 9 godini po-golqmo ,kazah na maika tq mi kaza 4e e mnogo golqm za men,a mnogo si go obi4ah ..i re6ih da pogovorq s neq - bqh baq ubeditelna de \:D/ prosto sedni i pogovori s neq.Pokaji i 4e mnogo darji6 na nego i go obi4a6,badi ubeditelna za tva 4e godinite vav edna vrazka nqmat zna4enie...

BMW_macka
11-24-2006, 16:41
охх ми какво да те посъветвам и аз незнам...по простата при4ина 4е и аз съм в такова положение-ходя с мом4е на 20 а аз съм на 13.знам 4е зву4и странно или пък скандално за някои но това си е моят живот и както се се6тате не ми пука особено кво 6е кажете.аз не съм казала на на6те за него и не смятам да им казвам в скоро време,за6тото ло6о ми се пи6е.но ти все пак си на 16 и е по-приемливо,по-голяма си,ама и разликата ви е по-голяма(което според мен няма голямо зна4ение).много ми е интересно как пове4ето хора не разбират 4е въпреки годините вие можете да се оби4ате и тои да не е с теб само за секса.преди време и аз бях пуснала една подобна теме в която има6е кви ли не глупости от сорта на тия тука.ама аз 6е ти кажа да не ти пука и 6те ти пожелая о6те дълго време да сте заедно и много много да се оби4ате.за родителите немога да те посъветвам,ти си ги познава6 най-добре.но каквото и да стане,горе главата,не се предавай,вси4ко 6те си доиде на мястото!желая ти успех!!!

BunnYY_f
11-24-2006, 17:15
Ми и аз не мога да те посъветвам нищо!Само ще си изразя мнението, което едва ли ще ти хареса ама аз да си кажа:-) Нe приемам подобен род връзки, нямам определена причина да мисля така, ама ми се струва неестествено! Относно майка ти едва ли ще го приеме с радост , но се опитай да я убедиш че той е подходящия за теб, ако наистина го чустваш така :-k Успех!

XXX_f
11-24-2006, 21:08
"Мамо аз ходя с 25 годишен"
така им кажи

meri88
11-25-2006, 16:24
"Мамо аз ходя с 25 годишен"
така им кажи

da we i znae6 4e 6e izleti6...trqbva mn vnimatelno da i go kaje6 i da i predstavi6 pliusovete na tazi vrazka? I pri men nqmaha koi znae kvo o4arovanie ma go haresaha nali...?
A kvo zna4enie imat godinite kato dvama du6i se obi4at?Em nikvo...Tva 4e nqkoi hora ne mogat da go razberat si e tehen problem..Moq savet e da pogovori6 s neq nasame i da i kaje6 4e si go obi4a6 mnogo....

Slave4You
11-25-2006, 18:10
една фр като беше на 16 ходеше с момче на 24 и техните го одобряваха и нямаха нищо против.Предполагам че и ти трябва да ги убедиш че го обичаш.Няма друг начин освен ако не искаш да пазиш тайни от тях :)

meri88
11-25-2006, 19:15
една фр като беше на 16 ходеше с момче на 24 и техните го одобряваха и нямаха нищо против.Предполагам че и ти трябва да ги убедиш че го обичаш.Няма друг начин освен ако не искаш да пазиш тайни от тях :)

spored men nqma nikva faida da se pazqt taini ot roditelite ti za6toto rano ili kasno te 6te razberat 4e ima6 vrazka s po-golqm.Az se opitah da skriq ma te razbraha na 2 sedmica :smt017 i iskaha da go vidq s kakav 4ovek sam ...dovedoh go v ka6ti,ba6ta mi i maika mnogo go haresaha, makar 4e imaha razgovor nasame bez men de :lol: i naikraq i dvamata skloniha glava i go prieha v prodaljenie na 2 godini moje da se kaje 4e ba6ta mi i toi bqha nerazdelni . :lol: i vse o6te iskat da sam s nego.Nai-dobre e da govori6 s maika ti da i kaje6 kak stoqt ne6tata i sled izvestno vreme da im go predstavi6 ..da go vidqt kakav 4ovek e,da go pitat za namereniqta mu sprqmo teb i t.n

panterata
11-25-2006, 20:50
мойта майка не би ми се карала. ако твойта ще ти мрънка мн просто не и казвай и готово :)

mon4eto
11-26-2006, 07:10
Nujno li e da im kazva6????

sladoled
11-26-2006, 10:52
Я някой да ми каже какво мисли за това, едно момиченце на 8 години да има за приятел момче на 17г.Как ви се вижда тая работа? И не е ли като в нашия случай -" аз съм на 16 и имам приятел на 25".
Не ви ли е ясно, че някой може да има повече житейски опит и наблюдения по въпроса и затова да му се струва, че такава връзка е ненормална?! :-k Тоя вместо вече да гледа деца, тръгнал с малко момиченце. И какво има да си каже с нея?

iiirish
11-26-2006, 13:24
родителите ти са напълно прави да ти правят проблеми. че вие имате почти 10 години разлика! чудя се само къде са ви допирните точки в разбиранията :-s

meri88
11-26-2006, 15:50
родителите ти са напълно прави да ти правят проблеми. че вие имате почти 10 години разлика! чудя се само къде са ви допирните точки в разбиранията :-s

macka ima mnogo dopirni to4ki v takava vrazka makar da ne sa vidimi....kazvam go 6oto minah ve4e prez tva

LaPeNcEto0o
12-09-2006, 19:51
ami kaji i 4e si go xaresala 4e e mil grijoven i moje da stane uspex!

teenkopele
12-10-2006, 01:06
Zdraveite na vsi4ki,ne sam sigurna dali tazi tema e podhodq6ta za tova kadeto 6te ve pitam.Zna4i az se zdobrih sas moito gadje,no ega imam problem kak da kaja na roditelite mi ili pone na maika mi 4e hoda sas nego,te vaob6te ne go udobrqvat,toi e na 25 a az na 16.Mn se obi4kame a tova e nai golqmata pre4ka roditelite mi.Molq Vi pomognete mi daite mi savet kak da kaja na maika mi za nego.Blagodarq predvaritelno :roll: :roll: :smt023

Moderated by miloto

Не го удобряват...да не ти пука. Важното е ти да му се кефиш и да си щастлива. - банално, но вярно. :)
Незнам, но според мен няма да го приемат добре, и само ще си навлечеш проблеми. :wink:

краля
12-10-2006, 10:06
Още една заблудена :lol: Момиченце,само на 18 съм а такива като тебе съм ги слушал много.Няма да ти казвам как ги наричат.Не съм врачка,но мога да ти кажа какво ще стане.
Както "много се обичате",така твоя приятел ще си намери някое готино и красиво маце,или богато,абе ще си хвана друго,а с теб ходи защото иска нещо несериозно,иска неангажиращ секс и да му е евтино и безгрижно.Едва ли те обича чак толкова!А другия вариант е да е смотаняк и да не може да си хвана гадже на неговата възраст.
И аз се забивам с кварталите пиченца по на 14-15-16 години ,защото те още не знаят какво искат и като чуят за по-голям батко,ооооооо екстаз :-D
Това пък да мразиш родителите си заради някакъв с който си днес а утре даже няма да знаеш къде е много глупаво!

gabi_gabi
12-10-2006, 13:50
напълно съм съгласна... то любов любов ама чак толкова... съмнявам се радителите ти да го приемат много нормално ако изобщо го приемат :|

meri88
12-10-2006, 18:54
Още една заблудена :lol: Момиченце,само на 18 съм а такива като тебе съм ги слушал много.Няма да ти казвам как ги наричат.Не съм врачка,но мога да ти кажа какво ще стане.
Както "много се обичате",така твоя приятел ще си намери някое готино и красиво маце,или богато,абе ще си хвана друго,а с теб ходи защото иска нещо несериозно,иска неангажиращ секс и да му е евтино и безгрижно.Едва ли те обича чак толкова!А другия вариант е да е смотаняк и да не може да си хвана гадже на неговата възраст.
И аз се забивам с кварталите пиченца по на 14-15-16 години ,защото те още не знаят какво искат и като чуят за по-голям батко,ооооооо екстаз :-D
Това пък да мразиш родителите си заради някакъв с който си днес а утре даже няма да знаеш къде е много глупаво!

we ei az s moq izkarah 3 godini i mi pisna a bqh na 15 sega sam na 18 ,a toi e na 27! kvo zna4enie imat godinite we.......??!?!?!?az izdarjah celi 3 godini i tva ne zna4e6e 4e ne moje da si nameri gadje na negovata vazrast ,naprotiv ima6e gi pod pat i nad pat we...

kotence_f
12-16-2006, 12:39
ami i az bqh na 16 i hodeh s edin ama na 27 :) i 4esno da ti kaja na6te kato razbraha 4e vaob6te imame ne6to ob6to mn se bqha razsardili no ima i drugo.. az nikoga ne sm im razkazvala ni6to za nego i e normalno da si mislqt lo6i ne6ta i vapreki 4e sega ne hodim osaznavam 4e sm popadnala na mn svesten 4ovek i 4e naistina me e obi4al i o6te me obi4a no tva sa si drugi raboti .... tai 4e ako im razkazva6 za nego moje puk da go haresat .. ama opitai se da razbere6 dali toi darji na teb za6toto 100% si 4uvala za razni mom4eta deto hodqt s mn po malki momi4eta zaradi seksa... i zatova ako naistina si sigurna pogovorete si s va6te .. puk ako v kraina smetka te ti prepre4at patq.... ami prosto poiz4akai da porasne6 togava 6te za4etat mnenieto ti :) ima mn takiva vrazki no tva sa golemi zreli hora.. a predpolagam va6te ne te mislqt za mn zrqla i ne biha ti povqrvali iina4e ti ne bi se pritesnqvala da im g kaje6 :) uspeh

meri88
12-16-2006, 14:16
ami i az bqh na 16 i hodeh s edin ama na 27 :) i 4esno da ti kaja na6te kato razbraha 4e vaob6te imame ne6to ob6to mn se bqha razsardili no ima i drugo.. az nikoga ne sm im razkazvala ni6to za nego i e normalno da si mislqt lo6i ne6ta i vapreki 4e sega ne hodim osaznavam 4e sm popadnala na mn svesten 4ovek i 4e naistina me e obi4al i o6te me obi4a no tva sa si drugi raboti .... tai 4e ako im razkazva6 za nego moje puk da go haresat .. ama opitai se da razbere6 dali toi darji na teb za6toto 100% si 4uvala za razni mom4eta deto hodqt s mn po malki momi4eta zaradi seksa... i zatova ako naistina si sigurna pogovorete si s va6te .. puk ako v kraina smetka te ti prepre4at patq.... ami prosto poiz4akai da porasne6 togava 6te za4etat mnenieto ti :) ima mn takiva vrazki no tva sa golemi zreli hora.. a predpolagam va6te ne te mislqt za mn zrqla i ne biha ti povqrvali iina4e ti ne bi se pritesnqvala da im g kaje6 :) uspeh

prava si napalno.. :smt006

gery_to
12-16-2006, 17:10
Кво лошо има ако си с някав 20-25 годишенМога да ви кажа че от мн малка си обичам батковците.Сега гаджето ми е на 22.Много по яко е да си с някой кожто не мисли като вчерашен,знае за кво става въпрос и не е някво тъпо лапе...

meri88
12-16-2006, 20:05
Кво лошо има ако си с някав 20-25 годишенМога да ви кажа че от мн малка си обичам батковците.Сега гаджето ми е на 22.Много по яко е да си с някой кожто не мисли като вчерашен,знае за кво става въпрос и не е някво тъпо лапе...

bravo o6te edin se prisaedinqva kam grupi4kata.Nqmat zna4enie godinite stiga da se obi4at horata :smt006

Dr. Kazimbutt
12-16-2006, 20:19
След като акълът на "баткото" е колкото на 15-16 годишен, няма нищо лошо да са заедно с момичето.

meri88
12-16-2006, 20:43
След като акълът на "баткото" е колкото на 15-16 годишен, няма нищо лошо да са заедно с момичето.

e Dimitre mersi :D ma na moq mu be6e akal ne na 15-16 ,a na zrql maj :smt016

Dr. Kazimbutt
12-16-2006, 21:00
Всички разправят така... Аз обаче все си мисля, че ако зрял човек е с всичкия си, въобще няма да се занимава с някакви на тази възраст. То е все едно аз сега да тръгна с някоя на 13... :lol:

meri88
12-16-2006, 21:05
Всички разправят така... Аз обаче все си мисля, че ако зрял човек е с всичкия си, въобще няма да се занимава с някакви на тази възраст. То е все едно аз сега да тръгна с някоя на 13... :lol:

aaaaaa ti nali si mnogo golqm bre ei :smt005 ta ti si po-malak ot men :smt016

Dr. Kazimbutt
12-16-2006, 21:09
По-голяма си от мене с цели няколко месеца, како Мери Попинз...

MoHuTo
12-17-2006, 01:13
Ми и аз не мога да те посъветвам нищо!Само ще си изразя мнението, което едва ли ще ти хареса ама аз да си кажа:-) Нe приемам подобен род връзки, нямам определена причина да мисля така, ама ми се струва неестествено! Относно майка ти едва ли ще го приеме с радост , но се опитай да я убедиш че той е подходящия за теб, ако наистина го чустваш така :-k Успех!

LSD^Lady
12-17-2006, 08:19
Според мен най-добре да представиш на майка си предимствата от връзката ви!
Няма нищо лошо да сте заедно, особено като се обичате! Обясни и какво намираш в него.
Мисля че даже и сега да не те разбере, с времето нещата ще си дойдат на мястото. ;-)

И аз така мисля

meri88
12-17-2006, 12:06
По-голяма си от мене с цели няколко месеца, како Мери Попинз...

em po-golqma sam :smt005

pogovori s maika ti i kaji za nego malko,po-malko i gi zapoznaite ,ma predi tva badi 100% sigurna v nego

12-17-2006, 19:49
Кажи и "Мамо дъщеря ти е курволяк"

meri88
12-18-2006, 07:05
Кажи и "Мамо дъщеря ти е курволяк"

kaji go za sebe si na maika si ,ma v drugiq smisal :!:

peps_from_mars
12-18-2006, 10:18
ae nema zna4enie godinite kat se lofqqqt .....samo obqsni na mam4eto kak stoqt ne6tata,BUDI MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGO ubeditelna.....!!!!! :lol: :lol: kusmetec :mrgreen: :mrgreen:

meri88
12-18-2006, 15:17
ae nema zna4enie godinite kat se lofqqqt .....samo obqsni na mam4eto kak stoqt ne6tata,BUDI MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGO ubeditelna.....!!!!! :lol: :lol: kusmetec :mrgreen: :mrgreen:

i az tva vikam \:D/

катя89
12-18-2006, 16:49
Ей авторката що не тръгнеш с 40 годишен,а и всички които я защитавате.Човек,който е над 18 не би трябвало да се интересува от непълнолетни.Мале що педофили имало.Авторке аз ако съм на мястото на майка ти какъв бой бих ти спретнала нямаш си напредстава.То не само бой,а и наказания.Простотията не ходи по гората,а по хората.

meri88
12-19-2006, 08:58
Ей авторката що не тръгнеш с 40 годишен,а и всички които я защитавате.Човек,който е над 18 не би трябвало да се интересува от непълнолетни.Мале що педофили имало.Авторке аз ако съм на мястото на майка ти какъв бой бих ти спретнала нямаш си напредстава.То не само бой,а и наказания.Простотията не ходи по гората,а по хората.

ela az da ti go spretna toq boi iska6 li?!?!?!?kvo zna4enie ima 4e hodi s 27 godi6en we...ti 4eli ne hodi6 ili 6e kaje6 4e hodi6 s po-malki ot teb,a???!?!?!? [-X

катя89
12-19-2006, 09:22
Мери аз ходя с мои връстници или с една-две години по големи от мен.Но 9 години са много.Ако си на 18 на колкото си ти ходи ако искаш и с 90-годишен.Все пак си пълнолетна и сама си носиш отговорност,а за авторката отговорност все още носят родителите и.Така че тя не може да се сравнява с теб.

angel with broken wings
12-19-2006, 15:51
Няма да ти се бъркам в решението/въпреки, че мисля, че е до голяма степен погрешно/, а само ще ти кажа че трябва да бъдеш изключително убедителна,защото възможностите майка ти да одобри връзката ви е нищожна! :smt019 :smt019 :smt019

Lorraine
12-19-2006, 16:36
Ами трябва да говориш сериозно с нея и да й кажеш,че адски много го обичаш и искаш да сте щастливи,но бъди готова и да не го приеме,защото извинявай,разликата ви е 9 години,които хич не са малко на твоята възраст...все пак.ахам!

evil_lady_in_black
12-19-2006, 17:07

Moderated by miloto
ами отиваш и го казваш и посел бягаш на някаде аз поне така казвам лошите новини :lol:

meri88
12-19-2006, 17:28
Мери аз ходя с мои връстници или с една-две години по големи от мен.Но 9 години са много.Ако си на 18 на колкото си ти ходи ако искаш и с 90-годишен.Все пак си пълнолетна и сама си носиш отговорност,а за авторката отговорност все още носят родителите и.Така че тя не може да се сравнява с теб.

aweeeeeee mome ti mai si mnogo zle.Az s moq biv6 se zapoznah na 15 i imahme po4ti 3 godini vrazka! taka 4e nedei da dava6 maloumni saveti 6toto qvno ne iska6 da porastne6.Tozi 4ovek moje da e s 9 godini po-golqm ot men ma tolkova mnogo ne6ta mi pomogna da napravq i e napravil za men 4e ti samata tva 6e go ima6 4ak na 30 nali se se6ta6.I edin pat ne me e nasilil za sex ,ne se e vazpolzval ot men po tvoita logika kakvato e.Toi me obikna ot parvata sre6ta.I kvo na6te razbraha za nego ,kazah im kak sedqt ne6tata i iskaha da se zapoznaqt ,em zapoznah gi be da mu se nevidi koe e tolkova strannoto ne moga da razbera.Ti iska6 da si dete kat ima6 takava vrazka,az blagodarenie na nego porasnah i imam jelanie za jivot.Dori da sa 9 godini nqma zna4enie stiga horata da se obi4at kazvam go 6oto sam go izpitala na svoi grab.Za tiq blizo 3 godini vednaj ne mi e izneveril ili izlagal vednaj.....nali se se6ta6 tva za kvo govori.Prosto kato ne si go izpitala na svoi grab nedei da govori6 6toto e mnogo lesno da go kaje 4ovek koito ne se e vlubval istinski i ne e imal takava vrazka.Ne iskam da obidq nikoi naistina,ama takava vrazka mnogo pomaga na 4ovek da porasne i da se osaznae,da razbere kakvo iska i ot kogo.

катя89
12-19-2006, 19:45
Ясно Мери,явно ти си имала редкия късмет да сполучиш на мъж,който е доста по голям от теб и не те е използвал само заради единия секс.Но аз говоря за по голямата част от мъжете,които мислят за само за секс и нищо друго.Права си,че не искам да порасна,но какво лошо има в това.

meri88
12-20-2006, 06:23
Ясно Мери,явно ти си имала редкия късмет да сполучиш на мъж,който е доста по голям от теб и не те е използвал само заради единия секс.Но аз говоря за по голямата част от мъжете,които мислят за само за секс и нищо друго.Права си,че не искам да порасна,но какво лошо има в това.

Ma to nqma lo6o da ne iska6 da porasne6,ama ti se nalaga.Nqma da govorq za kvo az sam porasnala o6te na 7-8 godini 6toto pove4eto ot horata tuk sa go izjivqli....Toq 4ovek me hvana v depresiq - dqdo mi be6e po4inal.I kakto ti se izrazi rqduk kasmet e.No mi kaji za6to pove4eto ot moite vrasni4ki sa to4no s takiva maje i sa se zapoznali to4no ,kogato se bqh zapoznala i az s nego.Mujete nad 22-23 naistina sa mnogo po zreli ot tezi na 17-18 godini,vijdam gi tiq ot moq klas kvo sa ,ma vijdam i drugite kakvi sa...Ima mnogo golqma razlika mejdu majete.Ako ti mu dade6 na 2,3 ili 4 sre6ta sex na4i tva ve4e si e tvoi problem da ti kaja,spored men ne vseki maj e do sex,zavisi kak go poznava6 i kakvo pravo si mu dala v jivota si.Zavisi i ot druga strana kade 6te se zapoznae6 s nego i kak 6te podhodi6 kam ne6tata.Az i moite priqtelki li4no se po praznici sme se zapoznali - az bqh na 8 dekemvri,drugite na nova godina,na sveti valentin...Prosto ako i dvamata stra6no mnogo se obi4at ne vijdam kakvo im pre4i da badat naistina zaedno.Ako 4ovek podhodi mnogo vnimatelno kam ne6tata i zapo4ne da govori na roditelite si za nego te malko,po-malko 6te iskat da se zapoznaqt s nego i da go "izpitat " kakto kazvat roditelite na moite priqteli.Za lubovta nqma nikakvi granici....Ti ne iska6 da porasne6,ma mnogo momi4eta na tvoita vazrast ottdavna sa porasnali.

Dr. Kazimbutt
12-20-2006, 09:33
Mujete nad 22-23 naistina sa mnogo po zreli ot tezi na 17-18 godini
Така е, няма спор. Ама защо си мислиш, че момичетата, които сте на по 17-18, сте много зрели?

meri88
12-20-2006, 16:57
Mujete nad 22-23 naistina sa mnogo po zreli ot tezi na 17-18 godini
Така е, няма спор. Ама защо си мислиш, че момичетата, които сте на по 17-18, сте много зрели?

mi Dimitre ti ne me poznava6.Opoznai me i 6e razbere6 ,ima mnogo moi naborki koito sa mnogo po zreli ot vazrastta si

Dr. Kazimbutt
12-20-2006, 19:46
Драга ми Мариетке, аз мога да кажа същото за себе си, както и всеки мой връстник. Така че няма да е зле да изнамериш още аргументи, които са в подкрепа на твърдението ти.

meri88
12-20-2006, 19:56
Драга ми Мариетке, аз мога да кажа същото за себе си, както и всеки мой връстник. Така че няма да е зле да изнамериш още аргументи, които са в подкрепа на твърдението ти.

6666 mal4u :P
kazah ti hvani me opoznai i 6e ti kaja za6to.Ima momi4eta koito baq barzo porasvat ne na van6en vid ,a na harakter......

12-25-2006, 19:50
ei meri88 kon takav stiga si sa praila na mnoo otvorena ve pi6leme!

kato tarsi6 zrql maj fani si nqkoi veteran ot 2rata svetovna.. opredeleno toi mn ne6ta e vijdal!

vii momi4enca na po 15-16 tarsite batkovci s koli i ebane