View Full Version : koleda....?
kuklata_90
11-23-2006, 15:32
na4i problema e sledniq...s priqtelq mi sme ve4e dosta vreme zaedno oba4e sega za koleda ne znam kvo da mu vzema.toi dosta golemi podaruci mi e podarqval i iskam da go zaradvam ne6to hubavo no ne znam kvo. Momi4eta kvo ste podarqvali na gadjetaat si za koleda i tazi koleda kvo 6te mu podarite?
I mom4eta na kakvo bihte se izradvali da vi podari priqtelkata vi?
Mi i az sym v tvoito polujenie ot 2 god. hodq s edno mom4e!Edna moq pr e distributurka na avon i mu pory4ah kozmetika!Ako ne smqta6 4e e podhodq6to moje sy6to nqkoq bluza samo da mu oceli6 razmer i vkus! :smt017
Ми чесно казнао незнам.Ти си го познаваш и би трябвало да предположиш какво ще го зарадва.Това,че той ти купува по-скъпи подараци не те задължава да го правиш и ти.Пък и не е важно колко струва подаръка.Може да е нащо мъничко,но от сърце,ни както и да е..Аз ти предлагам това,което най-ще му хареса според мен.Вечерта на Коледа ако сте заедно,му дай цялата си любов.Отдай му се,направи го найстина щастлив.Подари му една разкошна вечер с теб.Ако те обича истински,това ще бъде най-страхотния подарак за него :-k :wink:
Reich_06
11-23-2006, 17:32
еми нз точно какво искаш да му купиш но аз днес подарих на моя човек един страхотен парфюм и той много го хареса!така че ако не държиш да е нещо коледно може парфюмче да му вземеш!тук има на добри цени-разгледай!
http://www.parfumi.net/
http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889
die_die_my_darling
11-23-2006, 18:24
mii...az po princip ne kupuvam podaraci :)
na biv6iq si mu bqh podarila moi stari danki i toi o6te si gi nosi :) ne sam vijdala mom4e da se radva tolkova
miloto_girl_4e
11-23-2006, 18:55
mii...az po princip ne kupuvam podaraci :)
na biv6iq si mu bqh podarila moi stari danki i toi o6te si gi nosi :) ne sam vijdala mom4e da se radva tolkova
твой стари дънки?! :shock: :shock:
нямам думи просто...
:arrow: http://www.dar.bg/
разгледай тук, има свежи нещица :)
Uff mi nie s moq trugnahme predi 3 dni haha i hi4 ne sum mislila o6te kvo da mu vzema za koleda.. O:) Ama dotogava ima mnogoo vreme de ;) Ina4e za ni6to originalno ne se se6tam sega..vzemi mu ne6to,koeto da si polzva-parfium,dreha,kniga moje..ti go poznava6 vse pak i znae6 nai-dobre kakvo 6te mu haresa! O:)
kuklata_90
11-26-2006, 17:29
emi parfum ve4e sum mu podarqvala...ii nz kvo da mu kupa....toi ne obi4a mn da izrazqva kvo iska....smisul malko e potaen...ina4e mn me obi4a i kvoto i da mu podara 6te se zaradva no vse pak iskam da e ne6to hubavo...pls daite o6te idei....plsss
perky_girl
11-26-2006, 17:50
Незнам дали ще ти хареса като идея,но аз това като го бях направила,човека с когото бях много ама наистина много се зарадва.
Значи отиваш в някой магазин за бижута и според зависи от възможностите избираш /сребърно,златно,бяло злато,защо да не и дървено ако нямаш много средства/ ключе.Може да е малко,голямо,средно - все тая-стига на теб да ти харесва ;) Слагаш го в една малка кутийка,която я слагаш в друга и така докато ти писне.Аз лично сама бях опаковала кутииките с едноцветна хартия и на всяка една от тях бях написала по нещичко.Като колкото по близо стига до ключето толкова по-нежно беше посланието.Например на последната кутийка /тази с ключето/ аз бях написала вече 'обичам те' . И така ;) Всичките тези кутиики ги слагаш в една красива чантичка и пускаш в нея една картичка на която пише 'ти притежаваш ключа към моето сърце...обичам те!" .
Човека на когото го бях направила ,много се зарадва,защото това наистина беше подарък от сърце и той знаеше,че не съм отишла в първия магазин и не съм му купила първата блуза,а съм се потрудила за да го зарадвам.Е естествено трябва и да изпитваш силни чувства към твоят човек за да го направиш това,защото този подарък според мен е много личен.
Това е моето мнение,ако искаш го направи,гарантирам ти че ще се зарадва ;)
za3k^dFsG
11-26-2006, 18:47
Някакво сърце което се разделя на две или иконка нещо малко от сиргиите което е красиво и на него пеше обичамте завинаги и подобни.Мене хич ме няма в тея неща по-добре слущай тях
panterata
11-26-2006, 22:31
ами ние за коледа не си разменяме подаръци :) но попринцип може някакъв сувенир ( такаф коледен нещо забавничко ) , може и някакфо сърчице било то плюшемп , пеещо... може парфюм.. амм гривна напр.. може и някаква блузка... може и една романтична вечеря като подаръка му е твоето ново секси бельо :)
ZAiKoBuNd1rChO:p
11-27-2006, 07:18
aMii,aZ nA mOq Pr ShTe Mu VZeMa KiTaRa,ZaShToTo ZnAm,ChE sUpEr Mn IiSkAsHe Da Si KuPi,VaJnOtO e Da ZaBeLeJiSh V dUmItE mU,v NqKoI rAzGoVoR kAkVo IsKa I dA Go IzNeNaDaSh \:D/ Az PrImErNo BqH pOdArIlA nA pR mI eDNo SuPeR d1lGo KolKoTo MeN oKolO 1.57 KaTo PaPiRuS i Mu BqH nArIsUvAlA vS,kOeTo ToY oBiChA i IsKaM dA mU dAM I nAkArAq BqH sLojILa MoQ sNiMkA O:) Mn LyBoV,mIlA :smt008
Незнам дали ще ти хареса като идея,но аз това като го бях направила,човека с когото бях много ама наистина много се зарадва.
Значи отиваш в някой магазин за бижута и според зависи от възможностите избираш /сребърно,златно,бяло злато,защо да не и дървено ако нямаш много средства/ ключе.Може да е малко,голямо,средно - все тая-стига на теб да ти харесва ;) Слагаш го в една малка кутийка,която я слагаш в друга и така докато ти писне.Аз лично сама бях опаковала кутииките с едноцветна хартия и на всяка една от тях бях написала по нещичко.Като колкото по близо стига до ключето толкова по-нежно беше посланието.Например на последната кутийка /тази с ключето/ аз бях написала вече 'обичам те' . И така ;) Всичките тези кутиики ги слагаш в една красива чантичка и пускаш в нея една картичка на която пише 'ти притежаваш ключа към моето сърце...обичам те!" .
Човека на когото го бях направила ,много се зарадва,защото това наистина беше подарък от сърце и той знаеше,че не съм отишла в първия магазин и не съм му купила първата блуза,а съм се потрудила за да го зарадвам.Е естествено трябва и да изпитваш силни чувства към твоят човек за да го направиш това,защото този подарък според мен е много личен.
=D> haresva mi mnogo ideqta bravo na teb \:D/
hahavteen
12-08-2006, 12:59
Ami az vednuj izriazah 100 4erveni sur4ica i na vsiako napisah sus zlaten himikal po edna pri4ina zaradi koiato obi4am priatelia si i gi slojih v mn hybava durvena kytia.Kato my go podarih napravo my se napulniha o4ite sus sulzi! Stra6no my haresa! :wink:
Ami az vednuj izriazah 100 4erveni sur4ica i na vsiako napisah sus zlaten himikal po edna pri4ina zaradi koiato obi4am priatelia si i gi slojih v mn hybava durvena kytia.Kato my go podarih napravo my se napulniha o4ite sus sulzi! Stra6no my haresa! :wink:
Супер е идеята!Невероятно!
crazyyyyy
12-09-2006, 20:09
Ami az za moq priqtel 6te mu podarqvam srebarno sarce koeto e razdeleno na dve i ednata 4ast 6te bade v men, a drugata v nego :wink: no 6te pora4am na dvete 4asti na sarceto da badat nadpisani na6ite imena.Neznam ama spored men tva e qko O:)
The_Caress
12-09-2006, 20:12
Аз бих се зарадвал много на сребърна гривна, която винаги да ми напомня за нея.
tanita_g
12-10-2006, 11:07
na4i problema e sledniq...s priqtelq mi sme ve4e dosta vreme zaedno oba4e sega za koleda ne znam kvo da mu vzema.toi dosta golemi podaruci mi e podarqval i iskam da go zaradvam ne6to hubavo no ne znam kvo. Momi4eta kvo ste podarqvali na gadjetaat si za koleda i tazi koleda kvo 6te mu podarite?
I mom4eta na kakvo bihte se izradvali da vi podari priqtelkata vi?
Това,че е с тебе на Коледа трябва да е най-големия му подарък,не е нужно да е непременно предмет за подарък!!!
BeBcHeTo
12-10-2006, 13:00
=D> haresva mi mnogo ideqta bravo na teb \:D/
много хубавка идея
pervo trqbva da vidi6 s kolko pari razpolaga6
ako ima6 mn moje6 da mu kupi6 primerno (lanec-golqm)(parfium)(plu6ena ogromna igra4ka)(edin dqdo koleda koito da e kato ramka i v neq da i ma tvoq snimka ili na dvamata zaedno)(mn drugi ne6ta moje da se seti6ako pomisli6)USPEX :D
S_T_E_V_E
12-11-2006, 16:55
Аз мисля, че най-хубавият подарък е да прекараш новата година с него и да си прекарате супер яко - със сигорност ще го помни дълго време - целувка на връх нова година на фона на някой мн бавна и готина пресен :) например ATB - Gentle Melody супер е :smt007