View Full Version : Da go potyrsq li otnovo?
Zna4i istoriata e malko hem sme6na,hem interesna.Az sym na 17 godini,momi4e.Ne sym kurva,no sym imala dosta mom4eta :mrgreen: .V neta se zapoznah slu4aino s edno mom4e na 20 godini,student4e,devstven.I az zapo4nah da go bazikam i da go kania da go iz4ukam :mrgreen: .Tyi de,navih go nakraia,no toi mi kaza predi da doide "posle ne iskam da se vizdame",az vikam OK...sqka6 sym umrqla za niakoi kato nego,ama vse pak iskah da iz4ukam devstvenik,4e i na 20.Kato go vidiah se iznenadah mnogo,izleze dosta simpati4en sladur na vun6en vid :smt007 ,a tialoto mu e prosto perfektno,ama perfektno nasitina,ne znam,iavno e niakoi sportist =D> .Ne be6e koi znae kvo 1 pyt,posle go napravihme 2-ri i stana prili4no.Posle si zamina mom4eto i ne me e tyrsil.Az oba4e vse si mislia za nego,mai se vliubih v nego i iskam da go vidia pak,da izlizame zaedno,da bydem gadzeta,naistina mnogo go haresah.Pazia mu nomera,da mu zvynna li,vypreki,4e se razbrahme,4e 6te e samo sex za 1 no6t?
mi i az sym na 20 ama ne sym destven ako iskash da se zapoznaem u chata ?
kekekekekek mislq che nqmash shans sys nego qvno veche te e priel samo kato porednoto kurvence :mrgreen:
Ми кво чакаш бе обади му се :)
Но мисля че те е излъгал че е девствен :)
Така си мисля пък не знам.
Последният коментар е мой.
dream_dragon
11-24-2006, 05:56
Интересно, посли обяснява, че не си k***a. И защо смяташ така?
BaMBOocHa
11-24-2006, 06:44
aman ot kurvenski istorii!!!izvinete,ama naistina sym prava!tova e mnogo glupavo!!!
dream_dragon
11-24-2006, 06:56
Това и аз казвам. Вика аз не че съм кур**, ама му викам на един двайсет годише аре да се таковаме и след това всеки по живо по здраво.
IKisseDAGirL
11-24-2006, 07:36
хахаха :lol:
мойто момиче, имаш криви разбирания за нещата :lol:
koteto_f
11-24-2006, 08:35
В неговите очи си лека жена ,така че........ :roll:
100% be6e devstven :-D .Dosta se razli4ava ot mom4etata koito poznavam po harakter i mislia,4e e svesten.Za tova vyprosa e ne kakva sym bila,a dali da mu se obadia pak?
Остави ги тия комплексари във форума!Завистта няма граници!Естествено,че ще го потърсиш щм ти харесва и щом е свестен!Не трябва да оставяш нещата така!А кой какво говори не слушай!Курва означава жена,която прави секс за пари,а ти просто си направила секс с човек,който харесваш и уважаваш!А пуберските мнения винаги ще гравират около това какво казват мама и татко за света...Естествено,че не е много морално да си легнеш с човек,който познаваш само от чата,но пък нали животът е за да го живеем,както намерим за добре!Замисли се-ако беше майка на едно 14-годишно дете какво би му казала за постъпка,подобна на твойта-'Лошо маме,лошо!',аз бих направил същото!Но когато това дете стане на 22 примерно ще разбере,че светът далеч не е толкова морален,колкото изглежда!Постъпила си така,защото си решила така,отсъдила си за себе си!Момчето ти харесва,мислиш за него-ами обади му се!И моля те не слушай много тези деца,защото те наистина са деца и никой не трябва да ги съди,че реагират така на едно личностно решение,на което всеки от нас има право!Така че действай и не се замисляй много!
Ами това преди колко време е станало?В смисъл да не се сещаш много късно и наистина вече да е късно...Ами според мен трябва да му се обадиш,но трябва да си сигурна според мен какво искаш.Дали връзка или не отново секс?
Spored men na teb ti trqbva seriozna vruzka mila i da si pravite sex,ama samo s nego za da ne dava6 pole za tupi mneniq!Suberete se,vij go dali ima interes kum teb i ako porygne po4nete,puk vijte kakvo 6te stane,no ne go izpolzvaj samo za sex v nikakuv slu4aj,6toto qvno e svqstno mom4e i po-dobre da ne go izgubi6!
ABSOLUTme
11-24-2006, 11:10
Курва означава жена,която прави секс за пари..
kurva du6ko e jena(a moje i muj :lol: ),koqto pravi sex za udovolsvie i ne si podbira mn mn partniorite
prostitutka e jena,koqto pravi sex za pari
a ku4ka e jena,koqto samo na teb ne ti puska :lol: :lol:
a kum avtorkata - spored men ni6to nqma da zagubi6,ako mu se obadi6.probvai puk kavoto stane - stane :roll:
Kurva zna4i da ne podbira partniori,a az vinagi sym si podbirala i,za da legna s niakoi zna4i toi 100% mi e haresal mnogo.S tova mom4e iskah da pravia sex,za6toto mi be6e interesno da go napravia s devstven,pyk i be6e na 20 i mnogo mi be6e interesno kak 6te e.Stana predi 7 dena.Imam mu tela,znam i universiteta kydeto u4i,specialnostta i t.n.,no dosega az ne sym tyrsila mom4e i ne znaq kakvo da o4akvam ako mu zvynna.Toi e ot myzhete koito su zasluzavat,ama vse pak....Molia bez post4eta ot razni kompleksari
k***a zna4i da ne podbira partniori,a az vinagi sym si podbirala i,za da legna s niakoi zna4i toi 100% mi e haresal mnogo.S tova mom4e iskah da pravia sex,za6toto mi be6e interesno da go napravia s devstven,pyk i be6e na 20 i mnogo mi be6e interesno kak 6te e.Stana predi 7 dena.Imam mu tela,znam i universiteta kydeto u4i,specialnostta i t.n.,no dosega az ne sym tyrsila mom4e i ne znaq kakvo da o4akvam ako mu zvynna.Toi e ot myzhete koito su zasluzavat,ama vse pak....Molia bez post4eta ot razni kompleksari
И аз допреди чаках само момичетата да ме търсят,ама трябва да го потърсиш и ти да направиш първата крачка...
DevilWish
11-24-2006, 11:46
Ми мила според мен трябва да му се обадиш и да му кажеш "Искаш ли да се видим?" ако трябва му кажи ,че пак ще правите секс и дори и пак да правите секс му кажи ,че ти е харесал и искаш нещо повече.
Dobre de,az 6te mu se obadia.No nikoga ne sym ob6tuvala s podoben tip mom4eta,svestnite.Za drugite qsno po kakvo se vodiat,vyprosa mi e takyv tip mom4e kak bi reagiralo na pokana za sre6ta ili pyk sex otnovo?4estno kazano mi e vse edno koe ot dvete,za6toto dori i sre6ta da e sled neq pak 6te si go nalazq:mrgreen:,prosto iskam da sym s nego.A i strannoto e,4e za tezi 7 dni sled kato bqh s nego mislia za syvsem drugi ne6ta,za seriozni vryzki i takiva raboti,ama toi....vse pak predi 7 dena za pryv pyt pravi sex :mrgreen:
Офф...тоя те е излагал,че е девствен...ПО-добре не го търси...ако иска нещо от теб знае как да те намери...Така и не разбрах защо толкова искаше с девствен да го направиш...тва е тапотия...с някаф мн зле да си в леглото...
He3HauKa
11-24-2006, 12:05
Ti si porednata k*rva za nego i edinstvenoto koeto shte chuesh kogatu mu se obadish shte e zvuka ot zatvarqneto na tela ;]
Devstven be6e,100% sym sigurna v tova,ne sym maloumna da ne zabeleza po povedenieto mu predi kato si govorim samo,a posle i po vreme na sexa :-D .Za6to sym iskala s devstven,mi de da znam,nie pyrvo se zapoznahme i posle razbrah,4e e devstven i mi stana interesno kak 6te e,ne sym o4akvala da e ne6to koi znae kakvo de,no ne be6e syvsem proval kato za pryv pyt pone :mrgreen: .Ne se e otnasial s men kato s kurva,naprotiv daze.Problema sega e,4e predi da go napravim az mu kazah,4e sled tova da ne se tyrsim i toi se syglasi i taka se razbrahme,a sled kato go vidiah opredeleno iskam da se vizdame seriozno s nego.
Abe mace obajdaj mu se i tva e!KVo govori6 pove4e!Are da se vidime nqkude,pravite sre6ta,zaribqva6 go malko i gleda6 kvo 6e kaje!A i moje i da ne e bil devstven,no tova li e naj-vajnoto po dqvolite?
Ако това наричаш влюбване мале