PDA

View Full Version : Как да зарибя 1 qko момиче което ходи само по батковци PLS ?

daredevil_pm
11-24-2006, 11:14
Как да я зарибя???Искам я , защото е сладка и добричка.Но нещо не се получава.Вчера я прегърнах и като се опитах да я барна за газа тя ми каза че съм малко нахален.А пак и приятелите ми схте кажат:"Еее ти мноо зарибяваш ве" или пак "Тихаресваш ли я".Как да преодолея това и да я зарибя.Искам такова Гадже като Нея!!!Искам да я :smt008 но КАК КАК КАК .КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ .
КАКВО ДА НАПРАВЯ как ДА Я ЗАРИБЯ????????
PLS PLS PLS PLS PLS!!!!!!!!!
HELP ME PLS

koalka
11-24-2006, 11:37
Ами прави й комплименти,намеци,че я харесваш,а и може на среща да я поканиш...И не е зле на нея да си излееш душата...

DevilWish
11-24-2006, 11:55
Емии пич с "баране по гъза" няя се получи! [-X

za3k^dFsG
11-24-2006, 11:56
Ами щом си я хванал за дупето толкова рано може би ти е грешката за която няма оправяне.Щом това момиче ходи с големи ботковци тя не е свестна и съм сигорен че чуствата ти към нея ще отминат

11-24-2006, 13:56
много нетактично от твоя страна

GHz
11-24-2006, 15:17
абе винетко такава чувал ли си за срещи,комплименти,приятни изненади или нещо от сорта!С барането по г*за ще ти пусне само една крава :smt013 !!!

LO6IQ
11-24-2006, 15:20
Ами прави й комплименти,намеци,че я харесваш,а и може на среща да я поканиш...И не е зле на нея да си излееш душата...
Същото :mrgreen:
П.С. недей я барва за дупето ,че да не ти лепне един шамар пред всички и да са чувсваш като индианец,застрелян с арбалет :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TikiraYang
11-24-2006, 16:01
nai mnogo priqtelq i da ti hwyrli edin perdah :-)

Inn0c3nCe
11-24-2006, 16:14
Пробвай да я барнеш по циците може и да стане ;]

Nifada_
11-24-2006, 19:57
Що не пробваш първо да поговориш нещо с нея преи да я бараш по гъза? Ей, после защо си падат момичетата по по-големи...Със сигурност те не започват с баране по гъза. аз на нейно място щях след барването такъв шамар да ти излющя, че да се откажеш да бараш гъзове дори и когато трябва. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/d038.gif

Angel_eyes
11-24-2006, 20:47
Бахти..пробвай мен да ме свалиш с барване по гъза..и ще останеш без поколение :-D Не е тфа начина..бъди малкоооооо по-тактичен и нежен...А пък искаш момиче като нея,ти харесваш ли я като човек или ти харесва мисълта да я целунеш и да имаш гадже като нея,помисли и за това :wink:

vvs_go
11-24-2006, 22:00
зариби6 ? тоя глагол не води към ни6то хубаво повярвай ми

Evil_ChilD_f_
11-24-2006, 23:19
М заглавието на темата е че тя ходи само по батковци а никъде не си го споменал по горе ... се 1 ... та не знам пич ама според мен тфа с задника и барането където и да е е адски тъпо и глупаво ... по добре и направви мил жест комплимент .... аа btw на колко години стЕ? :mrgreen:

ПСИХОЗА
11-24-2006, 23:25
Как да я зарибя???Искам я , защото е сладка и добричка.Но нещо не се получава.Вчера я прегърнах и като се опитах да я барна за газа тя ми каза че съм малко нахален.А пак и приятелите ми схте кажат:"Еее ти мноо зарибяваш ве" или пак "Тихаресваш ли я".Как да преодолея това и да я зарибя.Искам такова Гадже като Нея!!!Искам да я но КАК КАК КАК .КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ .

НЯМА ИСКАМ ПИЧ ТИ СИ ЛАЙНО ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ТЕ ОБИЖДАМ ОБАЧЕ
не трябва да искаш секс от момиче по този начин особенно от по-малко от теб кво като ходи по батковци тебе тва кво те касае намери си любовта учи си и си живей живота не търси секс който е подарък защото не е и скъпо си плащаш! ПЪК И Е ПОД ДОСТОЙНСТОВОТО НА СЕКИ МЪЖ ДА ХОДИ С ПО-МАЛКО МОМИЧЕ ЗАЩОТО ПО ГОЛЕМИТЕ СА ПО предпазливи така че пич ако си на 16 тръгваш с някоя на 16 или 17 ако си на 17 с някоя на 17 или 18 и така нататък!!!

11-25-2006, 05:46
Глупости аз съм на 16,приятелката ми е на 15 не е задължително да е то4но на твоята възраст.

Butterfly^
11-25-2006, 12:53
абе винетко такава чувал ли си за срещи,комплименти,приятни изненади или нещо от сорта!С барането по г*за ще ти пусне само една крава :smt013 !!!

напълно подкрепям! кво е туй зарибяване...4ти клас ме зарибяваха с пускане на ръце.

qn4eto_baby
11-25-2006, 13:06
em kak da ti kaja...? az sum momi4e i 4esno da ti kaja nqma da te smetna za gotin ako be bara6 po guza! a puk za cicite da ne govorim!!! nai-lesno e da se opita6 da pogovori6 s neq,da se spriatelite i da i kaje6 kvo 4uvstva6! aide uspeh \:D/

feshankaa
11-25-2006, 13:08
Бахти..пробвай мен да ме свалиш с барване по гъза..и ще останеш без поколение :-D Не е тфа начина..бъди малкоооооо по-тактичен и нежен...А пък искаш момиче като нея,ти харесваш ли я като човек или ти харесва мисълта да я целунеш и да имаш гадже като нея,помисли и за това :wink:

Правилно ;)

11-25-2006, 13:13
много натло си постъпил

daredevil_pm
11-25-2006, 18:49
emi mai sam naistina tap kakto namekwate i vse pak az sega se u4a taka 4e blagodarq vi mnogo za tova koeto kazahte.Nakarahte me da razbera zashto se polu4ava taka i smqtam da se poprawq i naistina MNOO VI BLAGODARQ makar 4e nqkoi izpolzvaha po ostri dumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
THANK YOU все пак

Unreax
01-11-2009, 12:42
Здравейте! Значи изцяло подкрепям идеята за това, че тфа с барането е малко селско и грубо. Трябва да се държиш по добре с момичето и просто до някаква степен да си и приятел преди всичко. Но казвам до някаква понеже аз страдам точно от този проблем...винаги се сприятелявам прекалено много с момичетата и като дойди момента да и кажа "ами аз много те харесвам и искам да знам ти дали споделяш моите чувства" и вече може да се каже че съм свикнал с отговора "ами аз те приемам просто като приятел" :cry: ...така че бъди малко по мил с момичетата прави комплименти но не отивай прекалено далеч с приятелството че ще патиш като мен :D

Kostadin_682
01-11-2009, 12:47
Здравейте! Значи изцяло подкрепям идеята за това, че тфа с барането е малко селско и грубо. Трябва да се държиш по добре с момичето и просто до някаква степен да си и приятел преди всичко. Но казвам до някаква понеже аз страдам точно от този проблем...винаги се сприятелявам прекалено много с момичетата и като дойди момента да и кажа "ами аз много те харесвам и искам да знам ти дали споделяш моите чувства" и вече може да се каже че съм свикнал с отговора "ами аз те приемам просто като приятел" :cry: ...така че бъди малко по мил с момичетата прави комплименти но не отивай прекалено далеч с приятелството че ще патиш като мен :D
Съгласен

ImmortalForever
01-11-2009, 12:59
Излезте от яслата-после се забивайте..

LittlePrincess
01-11-2009, 13:09
И аз бих ти казала, че си нахален ако мен ме беше хванал за дупето :D

mynichka
01-11-2009, 13:16
точно!

jambo_bs
01-11-2009, 13:19
КАК ДА Я ЗАРИБЯ? :razz: :razz: Това да не е шаран бе .... :razz: на нея вече и е ясно че я харесваш.Едва ли ще я ХВАНЕШ ЗА ГЪЗА ей така 8) За начини немога да ти кажа.Незнам на мен как ми се връзват :D

pussycat_dolls15
01-11-2009, 13:20
Бъди мил и романтичен и още нещо естествен! 8-)

Nitroglycerin
01-11-2009, 14:00
Много си груб и дързак с това пробване да я хванеш за гъза си се изкарал като човек за когото няма никакви граници.Заеби малко физическия контакт и пробвай с думи ако не стане пробвай както си знаеш.

SoFarSoG00d
01-11-2009, 14:08
Един личен съвет,има различни видове момичета и не винаги милите думи,тривиалните изрази и 'барането' помагат,напротив може да я отблъснат и да изгубиш всички шансове.Разбери какво момиче е тя,от какво се интересува и се опитай по един по нетрадиционен начин да я завладееш.Все още има момичета,които са романтички,харесват романтичните места ,букет с цветя или плюшени играчки.Опитай се да бъдеш по-нежен,не толкова досаден и в никакъв случай не се унижавай в усилията си да я завладееш.Аз също съм се правила на недостъпна и ме привличаха момчета,които също така изглехдаха недостъпни и загадъчни.

mmKamm
01-11-2009, 14:17
ми човек.. :razz: :razz: Ако момичето ходи само по батковци..значи смята, че тези на нейната възраст са по..незрели (да кажем)...така, че с тва баране по г*за само си оплел работата...Аз също харесвам по големи точно поради причината, че не се държат и мислят като лапета...Та за теб-започни да се държиш по сериозно и не посягай към дупето, освен ако не дава признаци, че те харесва :)

BigFakeSmile
01-11-2009, 14:20
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
точно..барни я по гАзъ...
бе ти на ред ли си..покажи и че и ти можеш да си 'готин батко' :lol: щом само такива харесва..

Re5peC7
01-11-2009, 14:43
тва в четвърти клас правехме така 8-)

ShaLqLqLqXa
01-11-2009, 14:48

Така си е. :-D

Опитай да бъдеш мил, нежен. Покажи и, че може да разчита на теб и след като станете по близки, и признай, че имаш чувства към нея. :P
Ако тя не откликне (защото има и такъв вариант) ще те помоля да не пускаш повече теми, защото няма да има смисъл. Няма да можем да ти помогнем. (казвам предварително за всеки случей) :lol:

Glorious
01-11-2009, 16:04
много нетактично от твоя страна

+1

vesito13
01-11-2009, 16:08
Темата е от 2006г. Не вярвам , това момче дори да помни , че я има не си хабете думите :D

hgfh
01-11-2009, 18:26
Искам я , защото е сладка и добричка.Но нещо не се получава.Вчера я прегърнах и като се опитах да я барна за газа тя ми каза че съм малко нахален.

Ето това ме уби .... :lol:
такива прояви на момичетата не им се харесват :? :? ..

BaiToq
01-11-2009, 18:33
Как да я зарибя???Искам я , защото е сладка и добричка.Но нещо не се получава.Вчера я прегърнах и като се опитах да я барна за газа тя ми каза че съм малко нахален.А пак и приятелите ми схте кажат:"Еее ти мноо зарибяваш ве" или пак "Тихаресваш ли я".Как да преодолея това и да я зарибя.Искам такова Гадже като Нея!!!Искам да я :smt008 но КАК КАК КАК .КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ .
КАКВО ДА НАПРАВЯ как ДА Я ЗАРИБЯ????????
PLS PLS PLS PLS PLS!!!!!!!!!
HELP ME PLS
Обичай футбола !
Аз така правя.

monotonous
01-11-2009, 19:31
Ти всъщност какво искаш?
Да я сложиш в хоризонтално положение, или да бъдеш с нея?
Защото щом още от първия път си я "барнал за гъза", на мен ми се струва, че не е обич, нито желание да бъдеш с човека, а някаква плътска нагласа и физическо привличане.
Поне мен като са ме ухажвали хора, които имат чувства към мен и искат да бъдем заедно, не да ме барали никъде.
:(

myNameIsImmortal
01-11-2009, 19:47
Май ми е ясно каква ти е целта "да си с нея"..
та щом си пада по батковци мога да ти кажа 2 неща:
На батковците им са по големи х*йовете. И ако искаш да я впечатлиш, щом вече си я барнал за гъза, можеш да я привлечеш ако извадиш по-голямо парче от на батковците 8-) ..
Такаче.. Просто се осъзнай малко..
Ако момичетата като харесат някое момче го фащаха за х*я не знам какъв щеше да стане света.. То не че сега не ги хващат ама се пак..

Kostadin_682
01-11-2009, 19:48
Май ми е ясно каква ти е целта "да си с нея"..
та щом си пада по батковци мога да ти кажа 2 неща:
На батковците им са по големи х*йовете. И ако искаш да я впечатлиш, щом вече си я барнал за гъза, можеш да я привлечеш ако извадиш по-голямо парче от на батковците 8-) ..
Такаче.. Просто се осъзнай малко..
Ако момичетата като харесат някое момче го фащаха за х*я не знам какъв щеше да стане света.. То не че сега не ги хващат ама се пак..
:razz: :razz: 8-)

HipHopBlond
01-16-2009, 22:14
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Барния за газЪ още веднъш, па може и да пусне ааааахахахахахахах JJJJJEEEEESSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSS SSSSS
ППППППОООООММММООООООГГГГ ГНННННИИИИ МММММММУУУУУУУУ

ааааааахахахахахахахахаха хахаххахахахахаххаахахаха хаххахахаа

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NaGaStYlE
06-21-2010, 09:35
етва е влубих се в тебе :smt003 ... пичага тай нема стане работата.Опитвай да бадеш мил ... ама то идва от ватре,а не да мислиш как да се справяш.Използваи чуството си за хумор,покажи полужителните си качества,карай я да се смее .... относно приятелите ти какво ти пука за това те кво щи кажат ? или те е срам че ще ти кажат "аа ти кво зарибяваш ли" и кво ти пречи да кажеш нешто от сорта на "опитвам пу квото стане" и в моита компания винаги така се контрираме ама .... :smt011 касмет с момичето

w0sh
06-21-2010, 09:37
Гррр, антична тема.