View Full Version : Имам си приятел но...
MERSI MN ZA SYVETITE!!!!OBI$AM SI PRIQTELQ:D
Според мен приятеля ти те обича ... а относно това момче от даскало ... няма смисал да отрязваш човека който обичаш( 2 години не са малко време.. ) за някой ,който едва познаваш :::
Ами ще разбереш дали е обич към другото момче,ако знаеш дали обичаш приятеля си.Ако вече не го обичаш най-вероятно обичаш другия.Но тази дума е много силна,а и си сама казваш,че само го харесваш,както и той има нещо към теб.Има два варианта:
1.Забравяш другото момче,продължаваш с приятеля си(ти сама трябва да решиш.
2.Казваш на пирятеля си,че вече не го обичаш и трябва да се разделите и отиваш при онова момче.
Но убедена ли си, че това другото момче има някакви чувства към теб?
za3k^dFsG
11-24-2006, 18:05
Ами понеже няма как да знаем твоите чуста а и на колко години си(нама да се очуда ако си на 14)Трябва да си наясно какво искаш от живота
Приятелят ти явно си те обича, а и от твоя пост разбирам, че и ти го обичаш. Не захвърляй две години на вятъра заради едно увлечение! Ти дори не си сигурна дали другото момче те харесва..според мене всичко е заради това, че в момента не се виждате толкова често, но след време напълно ще забравиш оня другия от даскалото. И все пак живота си е твой и прави каквото искаш, гледай ти да си добре и да си щастлива. Сега ако приятеля ти не те прави щастлива това е друг въпрос..но не мисля, че е така. Моят съвет е - остани си с приятеля! Успех! :wink:
SlaVen4eEto`
11-26-2006, 17:36
az mislq 4e zapo4va6 da haresva6 drygoto mom4e za6toto vijda6 priqtelq si mnogo rqdko...a tova mom4e ot y4ili6te koeto ti e simpati4no go vijda6 vseki den i zapo4va6 da se privyrzva6...
az mislq 4e trqbva da se vyrne6 pri priqtelq si i da ostavi6 mom4eto ot y4ili6te.
PaSsioN_GiRL
11-26-2006, 19:12
По добре остани с приятеля си.С Другия само се привличате,но едва ли ще стигнете по далече от флирт.Но всъщност първо си изясни какво чустваш към единия и към другия.Не прибягвай до пребързани решения.
panterata
11-26-2006, 23:04
амиии трябва да решиш дали обичаш приятеля си или не.. аз напр скъсах с моя приятел след 2 год връзка.. късах с него и плачех защото ми е мн мил.. но я нямаше тръпката , страстта , любовта.. имаше една огромна привързаност , уважение , приятелство.. знам мн е трудно.. не бързай помисли добре.. трябва ти време.. за да не направиш грешка..
амиии трябва да решиш дали обичаш приятеля си или не.. аз напр скъсах с моя приятел след 2 год връзка.. късах с него и плачех защото ми е мн мил.. но я нямаше тръпката , страстта , любовта.. имаше една огромна привързаност , уважение , приятелство.. знам мн е трудно.. не бързай помисли добре.. трябва ти време.. за да не направиш грешка..
И как става тоя номер късам със него и много плача щото еди си какво там..... бил ти мил и такива ама нямало тръпка нима си плакала изкуствено и без чуства ? Аз що си мисля че когато плачем то е със много чуства и зависи от обстоятелствата но във повечето случей плачим и със голяма доза любов не само чуства.
Mike-Jones
11-27-2006, 09:50
Според мен приятеля ти те обича ... а относно това момче от даскало ... няма смисал да отрязваш човека който обичаш( 2 години не са малко време.. ) за някой ,който едва познаваш ::: ;) =D>
Mauc7opa
11-27-2006, 10:55
KARAI DA VARVI PAK kakvoto 6te da stava . . . ti si go kazala ...
mimi_gothica
11-29-2006, 07:49
Kazva6 4e nikoga ne si mu izneverqvala,nego go nqma i se vijdate samo po4ivnite dni,badi skri6om s drugoto mom4e i vij kak e,moje da e samo privli4ane,koeto sled vreme 6te mine,vij kak e i ako ti haresa pove4e kazva6 na priqtela ti,ili prosto iz4akva6 toi sam da si razbere.
според мен приятелят ти много ти липсва и търсиш кой да го замести докато го няма :roll:
така че си реши ти дали ще го чакаш само зада сте заедно през събота и неделя или ще си с човек с който ще си заедно всеки ден :?
но все пак 2 години никак не са малко :)
мм аз мисля че си само привързана към приятеля си се пак 2 годинки не са малко дори да забравиш това момче ще почнеш да харесваш друг,защото я няма тръпката!Или си бая объркана!
Tender Poison
11-29-2006, 15:16
Nedei da razvalq6 vrazkata si s priqtelq ti zaradi nqkakvo kratko uvle4enie spored men
hollaback_girl
11-29-2006, 15:23
Докато сама не почувстваш,че не искаш да си с приятеля си, не късай с него...но както виждам от постовете ти..ти все още държиш на гаджето си и то много.Другият е само моментно увлечение..просто е защото с приятеля ти се виждате рядко и имаш нужда от някой до себе си..но не се излъгвай да прекъснеш две годишна връзка заради някакво моменто увлечение..по-добре изтрий Скайпа на тва момче.Но ти си знаеш.