View Full Version : Как да заговорим момиче на улицата?
... може ми случайното бутване без да искаш ще послужи , а може и централно - отиваш , казваш ,,здравей , аз съм .. '' .. не съм мн сигурен
отиваш и и казваш - да те питам ли колко е часа или направо да те вода на кафе :P
za3k^dFsG
11-24-2006, 18:13
Тука сигорно ще ти дадът много съвети но всичко зависи от момичето и характера й
TikiraYang
11-24-2006, 18:43
otiwash,sgrabchwash q,hwashtash q za zadnika i q wodish y was :-)
za3k^dFsG
11-24-2006, 18:47
otiwash,sgrabchwash q,hwashtash q za zadnika i q wodish y was :-)И от страни излиза една тешко товарна 30 годешна горила :twisted: :twisted:
Заповядай и успех!!!Нещата действат на 10 от 12 момичета които съм пробвал не бяха 12 от 12 щото 2-ве от тях бяха ХОМО :mrgreen:
http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=21476&st=30
TikiraYang
11-24-2006, 18:58
otiwash,sgrabchwash q,hwashtash q za zadnika i q wodish y was :-)И от страни излиза една тешко товарна 30 годешна горила :twisted: :twisted:
e kwo za edin boi li sam :-)
hamilcar
11-24-2006, 19:15
Може с тухла четворка да я заговориш :), а другия по-добър начин е като си отвориш устата, примерно.
Ами просто я спираш и я заговаряш :P
успех да стане нещо
Живота не е ТЪП АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ !
успех да стане нещо
Живота не е ТЪП АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ !
А българският явно не е за теб! :-D
ами спираш я ,представяш се и я молиш да отидете на кафе или за телефон.
Evil_ChilD_f_
11-24-2006, 23:22
И за кфо ти е да заговаряш момиче на улицатаа?!! :smt017
АКО МОМИЧЕТО Е МН КРАСИВО
И АКО НА ТЕБ НЕ ТИ СТИСКА ОТИВАШ И И КАЗВАШ, Здравей, знам ,че ще ти се стори странно да те заговори някой си ей така но ти си от тази малцина красиви момичета в които аз виждам мн повече от красотата,
и от тук вече може да и предложиш Да я заведеш, на пица, сладкарница, да и купиш букет рози да и кажеш, че наистина си се влюбил от пръв поглед но само ако е и истина и така... #-o
Мерси...А пимът ,който бе дал линк към форумът на калдатата би ли пейстал тук мнението ,че 12 страници с по толкова отговора с по 50 реда...
ABSOLUTme
11-28-2006, 23:41
... може би случайното бутване без да искаш ще послужи
:lol: tva me podse6ta...kato bqh 8mi klas i bqh visoka 1,46(pi6e mi go v kartona) edin 'batko' ot gorniq vipusk takova 'случайното бутване' mi vkara,4e posle trqbva6e da me subira ot poda :lol: :lol: i posle bqhme zaedno po4ti godina :mrgreen:
taa moje i da posluji..ako ne drugo - pone 6e te zapomni 8-[
Eleonora
11-28-2006, 23:50
-Извинявай, мацко да имаш цигара,огънче,кибрит,запал а,кърпичка,адреса си кажи :lol:
Еми нещо измисли...ти като я видиш и ще ти дойде мисълта
у главата :wink:
Mauc7opa
11-29-2006, 06:37
nai dobre ako si govori s nqkoi da im se vklu4i6 v razgovora ili ako e sama gledai da se spane i da i se smeeee6 :mrgreen: :mrgreen:
mimi_gothica
11-29-2006, 07:02
Може с тухла четворка да я заговориш :), а другия по-добър начин е като си отвориш устата, примерно.
hahahaa i az sam na tova mnenie hahahahahha
Просто я питаш колко е часа от там мерски ,как се казва и така....!А нататък всичко зависи от характера й!
AngelOfMercy
11-29-2006, 07:41
Няма нищо по лесно от това да заговориш момиче на улицата..лично аз го правя секи ден...Примерно вчера ходя си по Сливница аз с едно френдче и минава някфа жестока мацка..висока чернокоса с стегнато дупе и значитетлно огромен бюст..и аз:
"Извинете да имате огънче"
"Да имам един момент"
"Мерси много..Между другити много сте красива...имате очи които не се виждат често"
и тя се изчерви и ми каза:
"Мерси много,много мило от твоя страна...и ме прегурна"
аз останах без дъх...после се прибирам в нас бъркам си в джоба на якето и кфо да видя...визитната и картичка в джоба ми...... :shock:
ПС:Лесно е заговарянето стига да не ти пука!!! :smt004
а защо просто не отидеш и не се запознаеш с нея вместо да и се обясняваш в любов :roll: :lol:
примерно:"здравей аз съм ...еди кой си" :D
Tender Poison
11-29-2006, 16:10
... може ми случайното бутване без да искаш ще послужи , а може и централно - отиваш , казваш ,,здравей , аз съм .. '' .. не съм мн сигурен тва ще свърши работа да
Молиш я?!? WTF?!? Колко жалък трябва да си ЗА ДА МОЛИШ неква непозната п*тка да иде с теб на кафе?!? :shock:
ludo_mace
11-29-2006, 16:38
nai dobre ako si govori s nqkoi da im se vklu4i6 v razgovora ili ako e sama gledai da se spane i da i se smeeee6 :mrgreen: :mrgreen:
Ооо това ми напомни нещо смешничко :mrgreen: Бях с една фр на моста на влюбените и бях... ъъъъ.... легнала върху нея- нали главата ми облегната на краката й... :roll: И си говорехме нещо и слушахме музика \:D/ По едно време минават 4-5 сладура, които преди тва бяхме зяпали как денсЪт брейк (не бяха мн добри де...) и нали ни подминаха. И само след малко единия изкача от някъде и почва да ни се намесва в разговора, ама толкова ни стресна, че и двете изпищяхме и въобще... Леле :smt005 :smt005 :smt005 После си говорехме малко, ама не помня кво беше продължението ::: :smt005
Тука сигорно ще ти дадът много съвети но всичко зависи от момичето и характера й
Много правилно не се знае какъв характер е и как може да рейгира.. Първо виж какъв характер е поразпитай малко за нея и тогава чак за да не бъдеш моментално отрязан! :smt064
:razz: и аз това щях да го питам ама ме изпревариха :razz:
A защо не? :?
A защо не? :?
Ти избрал ли си я?? или искаш няква случайна????
bratignat
08-09-2010, 13:15
Този пост можехте да го кръстите "фантастика".
Лесно е да я заговориш - отвори дума за дрехи, обувки, кучето й, някаква значка, която носи или я питаш не се ли познаваме от "еди къде си....". Буквално имаш хиляди варианта. И ако не си изкочил гол от някой храст е малък шансът да тe напръска с лютив спрей или да избяга. Но трябва да имаш самочувствие,иначе ще те сдъвка.
Така си е,абе като я видиш ,която и да е действай :-D каквото ти дойде ,хвърляй се и да става каквото ще! :-P
betsey1315
08-09-2010, 15:27
Първо и се усмихни и виж дали тя ще реагира положително ии чаак тогава можеш да се пробваш да я заговориш. Ии след това:
Ти - Извинявай, заболя ли те?
Тя - Кое да ме е заболяло?
Ти - Когато падна като ангел от небето.
Тя - Ти психар ли си?!?!
plaYanDwin
08-29-2010, 12:02
Хмм, аз почти винаги, когато ме заговори непознат се правя на шут :D Причината - почти всички момчета, които заговарят непозната на улицата, го правят с всяка, която им грабне окото, т.е чукат на всяка врата пък където им излезе късмета :-D
Daqn4eto0o
08-29-2010, 12:11
на мен много често се е случвало да ми искат запалка и то хубави момчета ама аз никога нямам запалка :( :lol:
FunkyBoy
08-29-2010, 13:00
Преспъни я да падне, и й се извини ;)
kombarka
08-29-2010, 19:20
Ъъъ... Зависи какво впечатление искаш да оставиш. Глупава тема.
Ако си търсиш тъп повод да я заговориш.. "Колко е часът?"
Ако искаш да изглеждаш като оборотен кретен.. "У нас или у вас?" (или по-брутален вариант.. "Ти, ти си яка тупалка")
Ако не се вписваш и в двете категории.. **** ** **, BRO!
Lexynnka
08-29-2010, 20:29
абе кой я изрови тая антична тема бе :shock:
-Извинявай, мацко да имаш цигара,огънче,кибрит,запал а,кърпичка,адреса си кажи :lol:
Еми нещо измисли...ти като я видиш и ще ти дойде мисълта
у главата :wink:
тва е яко на такъв бих се спряла, но не и на нещо от сорта; здр може ли да се запознаем :?
направи й комплимент - само не и "имаш мн хубав задник, колко са напращели и т.н " , а нещо от сорта "имаш хубави очи, лице и т.н"
а като за начало попитай я нещо ..
Примерно: кое, къде се намира, колко е часът и прочие : ))
SummerDream
08-29-2010, 23:59
абе кой я изрови тая антична тема бе :shock:
От 2006та..пичът вече отодавна се е провалил със "заговарянето" на улицата 8-)
stella666
09-07-2010, 15:43
ми аз веднъж се прибирах, слушах музика и блеех нанякъде (както обикновено) и видях 7-8 момчета на съседния тротоар.няколко от тях ми подсвирнаха.толкова съсредоточено наблюдавах едно куче, че въобще не им обърнах внимание :D . после едно от тях се приближи и ме пита дали искам да станем гаджета. :shock: въобще не можах да осмисля какво е казал- преди да се усетя казах не и си продължих :-).просто това бе първата ми реакция :oops:
Krem4eto
09-07-2010, 15:51
Молиш я?!? WTF?!? Колко жалък трябва да си ЗА ДА МОЛИШ неква непозната п*тка да иде с теб на кафе?!? :shock:
Ами не и се моли и никоя няма да имаш!Пък и нищо хубаво няма да ти се случи като обиждаш жените...нали жена те е раждала ама кой да помисли :)
PyCoKoCkA93
09-07-2010, 15:52
С увереност,любезност и чувство за хумор :)
Vetrogon
09-09-2010, 09:03
отиваш и и казваш - да те питам ли колко е часа или направо да те вода на кафе :P
тва за мене е най добрия отговор в цялата тема. 8) другите ми се струват някви изтъркани :?
Съгласен +1 ... тва ма скъса :razz:
И за кфо ти е да заговаряш момиче на улицатаа?!! :smt017 mi v toaletnata li da q zagovora
MonikaTrifonova
09-09-2010, 16:58
Можеш просто да кажеш "Извинявай,може ли да се запознаем?" :) Няма нищо лошо в това стига да имаш смелост да го направиш!
фаааааааак тфа ме накъдри :Д:Д:Д
Не го пробBайте .. няма cмиcъл баcи ...
Изрязоха ме 5 момичета мамито им ще еба :-x :-x :-x
Ти, дет cи го пиcaл тфа или cи некаф изруд (плейбой) или cи cпр задръcтен ...
Грешката на тоа каф я разбрах къде е иии ще я коригирам тия дни да cподеля наблюденията cи ;[
Не го пробBайте .. няма cмиcъл баcи ...
Изрязоха ме 5 момичета мамито им ще е** :-x :-x :-x
Ти, дет cи го пиcaл тфа или cи некаф изруд (плейбой) или cи cпр задръcтен ...
Грешката на тоа каф я разбрах къде е иии ще я коригирам тия дни да cподеля наблюденията cи ;[
+ още 5 неуспеха ...
Искрено ше Bи кажа да си гледате работата 8-)
А тия дето даат акъли да фземат да се осъзнаят малко ...
Треа да е някфа приятелка на приятелка или нещо подобно да се зафърже някфа фръзка, иначе не поддаат ;)
mArMaLaDkA
09-17-2010, 17:12
^ Не ви ли е срам, непрокопсаници? Вижте, момчето се е жертвало, опитало, пък вие още се чудите, докато то бере срам! 8-)
и дечица, понеже вече е есенно време, най-добре ще е да целите избраницата си с кестени. Някак... спонтанно е и ще се възползвате максимално от даровете на природата.
big_dunker
09-17-2010, 17:24
Винаги съм искал да пробвам : Здрасти , Как сиии :Д http://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0
Как мислите ще мине ли номера :Д
Ха тая тема напрао ме надъха утре в даскало не на улицата да заговоря сяко момиче което ме хареса ша са издокарам и АТАКА :D :D :D Е не е толкова лесно трябва и малко смелост да де МНОГО.
madaFAKA
12-16-2010, 07:20
otia6 nahakan i vika6 zdrasti kak se kazva6 i posle kato ti kaje e pita6 kak sa kazvat tea 2te pi4ki staa vapros za (gardite i ) drugiq nachin e da si kupi6 bmw 5ta seria 2006+ ili 3ka pak 2006+ samo otvarq6 vratata i gotovo :) 8)
SonataArctica
12-16-2010, 08:21
Ся се сещам за един виц с Мъдрия Питон, ама докат го напиша ще мине 1 час :lol:
ПТ - Как е маце?
Някъв комплимент и кажи 8-)
Най - добре пробвай със: "Здравей..." "Как си...? " и тука влиза усмивката ама ако нямаш чар файда няма пич... :-P
пп. Не го пробвай върху някви дето изглеждат надути. Най - добре срещу 1 - 3 годинки по малки :)
пп2. Не го пробвай ако приличаш на примат...
BlackCross
12-16-2010, 16:03
Един шамар зад врата и "Ко правиш ,ма пача!" май ще помогне?
:) :) :) С един приятел се разбрахме,да заговаряме момичета.След дълго отлагане се решихме и отидохме.И се опитахме да заговорим няколко дами.Разбира се с усмивка и едно познато здравей.Е ДА АМА НЕ!При неговият втори опит дамата му отговори : Махай се бе откачалке.Не,че другите бяха успешни...На шега разбира се той предложи да отидем с усмивка и да кажем:Здравей,моляте не викай полиция.Не съм луд.
Така,че с усмивка и здравей не става!