View Full Version : относно секса
Как едно момче може да разбере кога едно момиче иска да прави секс с него без да я пита и без да са говорили затова? (момчетата нямат право на отговор)
za3k^dFsG
11-24-2006, 23:34
Ми ти ако искаш питай как можеш да ходиш без да се мърдаш
Ми ти ако искаш питай как можеш да ходиш без да се мърдаш
МОЖЕ БЕ МОЙТО МОМЧЕ ПО ОЧИТЕ ВСИЧКО СЕ ПОЗНАВА, ПО ИЗРАЖЕНИЕТО ПО ДВИЖЕНИЯТА.
И ТОЧНО МОМЧЕТАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО НА ОТГОВОР ТУК ЗА ДА ИМ СЕ ВИДИ ПРОСТОТИЯТА.
ННненене въпросът е наистина сериозен и не е ебавка. И ако може с по-подробни отговори. Благодаря предварително
незнам дали са очите, но ако те насърчава в моменти на близост... за мен си е чист знак и няма пред какво да се спираш
незнам дали са очите, но ако те насърчава в моменти на близост... за мен си е чист знак и няма пред какво да се спираш
а когато не те насърчава с думи и с движения как бих могъл да разбера?
темата наистина е добра защото все някои от двамата остава разочарован и неразбран защо в точния момент не е направил това което другия иска... затва питам
Ами най-вече намеците,погледите...разбир а се.
Един поглед от въпросната девойка може да ти каже всичко, стига да можеш да го разбереш.
malka_sladuranka
11-25-2006, 09:20
да, по погледа всичко се разбира само бъди набюдателен
panterata
11-25-2006, 11:55
ами то ще се разбере по погледа на момичето , по това как те докосва и т.н пък можеш и да и намекнеш , да я поканиш у вас :) пък то ще се види.. :)
krem4et0
11-25-2006, 12:09
Ами усеща се просто-от думи,от поглед,от движение. 1 момиче иска ли секс,цялото й тяло крещи СЕКС. А иначе не виждам какво лошо има в това да имате връзка и да я попиташ.
IKisseDAGirL
11-25-2006, 13:02
а когато не те насърчава с думи и с движения как бих могъл да разбера?
темата наистина е добра защото все някои от двамата остава разочарован и неразбран защо в точния момент не е направил това което другия иска... затва питам
eлементарно е - след като не те насърчава, значи не го иска :idea:
Зависи до колко се познавате. Ся примерно аз докато го погледна моя човек и той веднага ме разбира. Като го целуна по-страстно, той също разбира. Като му се усмихна палаво - също. Като почна да го пообарвам така - също.
Виж, тя ако е не е девствена, лесно ще разбереш, защото ще знае какво иска, а ако е девствена, тогава вече може да ти прати куп объркващи сигнали и да се чудиш. В такива моменти всичко се разбира в хода на натискането или пък с най-изпитания метод-разговорите. :wink:
Вижте аз проблеми нямам, питам просто от обща култура! Пък и е доста срещан проблем между двойките
както си седите така покажи и патката да видиш кво ще направи :twisted: