View Full Version : "Море от любов"
Съгласни ли сте и приемате ли споделянето на своите любовно истории или просто чувства във предавания като "Море от любов"?
Вие бихте ли участвали в такова предаване и как бихте реагирали ако сте участник?
определено не съм "за" показността на връзката и на чувствата си, още повече пред една толкова голяма аудитория като обществото
kobrichka
11-25-2006, 20:01
Аз лично съм против,защото мисля че не е нужно цяла България да разбира за проблемите или за това колко обичам приятеля си,за мен е важно той да ми го показва и да ми доказва че наистина ме обича без да ми прави Море от любов.Аз лично не бих направила на някои Море от любов.Гледам предаването,но лично аз не бих направила такова нещо,а ако някои ми направи на мен направо ще го убия :-D
lichniq mi jivot si e izcqlo moi i ne jelaq dryg da go spodelia...nito na men shte mi e priatno nito na priateliat mi....nishto lichno,no nachin na mislene :P
He3HauKa
11-25-2006, 21:14
Самото предаване ,,Море от любов'' гледам рядко,но искренно се радвам на щастливо влюбените. :smt057 .Мисля че всеки би бил поласкан ако стане герой на това предаване,но също така на мен ще ми е много неудобно да излагам личния си живот пред цялата страна 8-[
Slave4You
11-26-2006, 06:37
Ами ако става въпрос само да си изкажеш чувствата към някого(примерно ходите 1 година и искаш да го/я изненадаш по този начин) съм склонна да се съглася, но ако става въпрос да си оправяш отношенията с гаджето по телевизора съм твърдо против.
Мислела съм и Не...Просто тва не помога да си върнеш някой...Да му покажеш колко го обичаш...Да
tedinkata_
11-26-2006, 07:42
Ами ако става въпрос само да си изкажеш чувствата към някого(примерно ходите 1 година и искаш да го/я изненадаш по този начин) съм склонна да се съглася, но ако става въпрос да си оправяш отношенията с гаджето по телевизора съм твърдо против.
dream_dragon
11-26-2006, 07:54
Чувствата найстина трябва да се показват, но това е прекалено показно за мен.
Krem4eto
11-26-2006, 08:53
Съгласни ли сте и приемате ли споделянето на своите любовно истории или просто чувства във предавания като "Море от любов"?
Вие бихте ли участвали в такова предаване и как бихте реагирали ако сте участник?
Ако момчето ми направи "Море от любов" -да защо не!Но аз да го направя на момче-не...
maybelline
11-26-2006, 08:55
На мен пък би ми било приятно някой да ме направи участник в "Море от Любов".Разбира се,стига да не е заради нещо като "Много я обичам,а тя не ме харесва изобщо",защото тогава би било досадно.
leko_otkachena
11-26-2006, 09:01
На мен пък би ми било приятно някой да ме направи участник в "Море от Любов".Разбира се,стига да не е заради нещо като "Много я обичам,а тя не ме харесва изобщо",защото тогава би било досадно.taka si e