View Full Version : Mujkiq polov organ !
Krainiqt !
11-26-2006, 00:56
Vuprosut mi e Sledniqt TUi kato pro4etox mnogo temi za toq penis Golqm ili maluk ,normalen ,debel tunuk ,kriv prav i mn . dr. Reshix da Pitam Tui kato po-golqma 4ast se Kompleksirat za po-malkiqt penis reshix da forumuliram vuprosa si taka "IMA LI momi4eta KOITO SA go PRavili s PO - MaluK PeNis,Dali ima Razlika Ako sa go pravili predi S Po-golqm i Dali Se gubi Kefa ot Sex-A,a da I da kajete Spored vas [ zashtoot na dali nqkoq go e merila s liniika ] kolko cm e bil Penisa,za da vidqt mom4etata ot foruma 4e ima i momi4eta koito sa go pravili i ot opit znaqt ,a ne 4e samo kazvat " da normalen e i ne ne e dobre " Mersi za Otgovorite !
Emi Pravila sum go s po moe nabludeniq okolo 14 cm i nikav problem ne e daje e dosta priatno tui kato nqma bolka i s edna duma gotino e,za tva sum kazvala 4e razmera nqma zna4enie..
Krainiqt !
11-26-2006, 21:58
Emi Pravila sum go s po moe nabludeniq okolo 14 cm i nikav problem ne e daje e dosta priatno tui kato nqma bolka i s edna duma gotino e,za tva sum kazvala 4e razmera nqma zna4enie..
Vqrno taka e :P
EMi ne bix kazala ,malko filosofiq..
mgxpower
11-27-2006, 22:07
На една жена и 10 санта са и достатъчни ако питаш мен...
^FIESTA^_M
11-27-2006, 22:49
Абе и да има значение по-голям по-малък надали ще ти го каже по време на акта.Така,че действай,но с предпазни мерки :lol: Колкото до това дали се губи ефекта от кефа и пръста си да вкараш пак ще и е хубаво - зависи от теб как ще го направиш и как ще я възбудиш :P :P
Както казаха по горе - Размерът няма значение,всичко зависи от теб.Good Luck \:D/
shadow4e
11-27-2006, 23:08
Аз лично не правя секс с пенис. Сексът се прави с човек, а не с пенис!
Nice :)
krem4et0
11-28-2006, 08:34
\:D/ -по-точно от това няма как да го формулирам!
BeBcHeTo
11-28-2006, 08:52
:smt023
za3k^dFsG
11-28-2006, 10:48
Аз лично не правя секс с пенис. Сексът се прави с човек, а не с пенис!А клитора ти е толкова разпран че пениса не те задоволява.Ясно
Все пак ако ЧОВЕКЪТ няма ПЕНИС може да е много готин и точен като човек, ама за сините му очи ли да съм с него? Я се замислете малко ;-)
Аз лично не правя секс с пенис. Сексът се прави с човек, а не с пенис!А клитора ти е толкова разпран че пениса не те задоволява.Ясно
:smt005
Nekoi si
03-04-2007, 11:25
Мога само да кажа, че отговорите на женския пол не бяха много изчерпателни трябва малко да ни обедите !!! Всяко момиче да си даде мнението, ако може :? чакам :-s
Trisha1991
03-04-2007, 11:27
Все пак ако ЧОВЕКЪТ няма ПЕНИС може да е много готин и точен като човек, ама за сините му очи ли да съм с него? Я се замислете малко ;-)
Много правилно мислиш! Съгласна съм с теб!
OtherDimension
03-04-2007, 11:29
защо 2те се опитвате да се правите на нимфоманки
не мога да ви разбера..
AzureDiamond
03-04-2007, 11:30
Според мене няма кой знай какво значет размера...я смисъл,че даже като е по - малък не се усеша никаква болка ;-)
BeZ^BikiNi
03-04-2007, 11:48
A vie s daden chovek izliza che ste s nego samo zaradi sex-a taka li? Az lichno ne smqtam che razmera ima znachenie ako momcheto znae kak da ti napravi udovolstvieto ne mislq che mu e nujen nqkoi markuch :twisted: Az lichno puk s nqkoi mn golqm ne chuvstvam mn udovolstvie , a po-skoro lek diskomfort i za da go nqma tozi diskomfort predi tova trqbva da e imalo dosta produljitelna lybovna igra :wink:
Trisha1991
03-04-2007, 11:55
А бе не съм само заради секса с дадения човек, ама ако не ме чука качествено, рано или късно ще го зарежа, ако ще иначе да е най-най-хипер-мега перфектния мъж.
BeZ^BikiNi
03-04-2007, 11:59
Mi uj ne si ama vikash razni "priqtelcheta ot uchilishte" :evil: Abe deca ne vsichko se vurti okolo kura... i kakto veche kazah ne e nujno da ima markuch za da te :chuka" kachestveno :smt019
tX not so dead...
03-04-2007, 17:34
А бе не съм само заради секса с дадения човек, ама ако не ме чука качествено, рано или късно ще го зарежа, ако ще иначе да е най-най-хипер-мега перфектния мъж.
А ти какво му даваш, че да получиш добро чукане в замяна ?
Ти си, да речем, една 16 годишна пикла. Майка ти ти готви, пере, глади, дава пари за баничка /който ти харчиш за Durex/... дефакто, уменията ти се изчерпват с ядене и -ще ме прощавате- сране.
Useless. Безполезно.
Задоволяваш се с това което имаш или си оставаш безполезна 16 годишна пикла, дето вчера са я чукали и днес вече е велика.
За 'готината мацка' важи същото.
Една българска фраза гласи - 'Каниш се като гладен на сране' замислете се вие като какво се каните, при положение, че сте безполезно ходещо парче месо.
Fanatichka
03-04-2007, 18:16
А ти какво му даваш, че да получиш добро чукане в замяна ?
Ти си, да речем, една 16 годишна пикла. Майка ти ти готви, пере, глади, дава пари за баничка /който ти харчиш за Durex/... дефакто, уменията ти се изчерпват с ядене и -ще ме прощавате- сране.
Useless. Безполезно.
Задоволяваш се с това което имаш или си оставаш безполезна 16 годишна пикла, дето вчера са я чукали и днес вече е велика.
За 'готината мацка' важи същото.
Една българска фраза гласи - 'Каниш се като гладен на сране' замислете се вие като какво се каните, при положение, че сте безполезно ходещо парче месо.Кефиш! :wink:
malka_sladuranka
03-04-2007, 20:07
Аз съм мерила 1 с линийка...колкото и тъпо да е.. :smt017 Беше 19. На мен лично с такъв размер не ми харесва, винаги боли в началото, а бях с това момче около година и нещо. Сегашния ми приятел е с по-малък и мога да кажа, че ми е много по-готино.
JoeBanana
03-04-2007, 20:09
старооооо :mrgreen:
malka_sladuranka
03-04-2007, 20:09
старооооо :mrgreen: м*мка му, пак ли на такова попаднах ](*,)
старооооо :mrgreen: м*мка му, пак ли на такова попаднах ](*,)
ех тамън и аз да се изкажа.. пфу
*ScAnDaL*
03-04-2007, 22:58
Ima nqkakvo zna4enie,no to ne 4ak tolkova vajno! Vajno e kak izpolzva6 tova koeto ima6 :lol: :lol: S golqm penis e qko ama po4va da te boli korem4eto i vsi4ko se provalq!
V sexa e kato pri biliarda ne e vajno da udrq6 silno, a da izpolzva6 6tekata pravilno :smt005
anonymous485803
03-05-2007, 09:58
Само да ти напомня, че май си забравила, че в живота има и други неща освен секс.