View Full Version : Нови закони
Някои знае ли кат влезем в ЕС дали щя излязат нови закони за училищата и какви ще са те ? да не на гарчат толкова :(.Тази зимна ваканция до 2-ри ли е или до 8- ми .Искам да стане като на запад много спорт по малко училище ама това са само мечти :(
KpuCuTo0o
11-26-2006, 17:25
Mai do 8 vkl. A i az iskam kato teb - poveche sport...
crazy_mouse
11-26-2006, 17:48
Ще бъде готино да се въведе нова система и да има много повече спорт,но се съмнявам това да стане скоро :cry: То в някои европейски държави всяко училище е задължено да има басейн и плуването си е задължително което е суперрр
Sladkata_Nansi
11-26-2006, 17:52
Spored men nikoi ne moje da kaje dali 6te ima novi zakoni i kakvi 6te badat te!Mislq 4e ne e mn uda4no da pravim prognozi,no ina4e az sam ZA promenite! :)
stamatov
11-26-2006, 18:08
А не е ли още по-добре съвсем да не се учи?Така ще има време и за спорт,и за купони,и за всичко.Така че като излезете от училище,направо да сте готови за удоволствията,които ви очакват на тепсия.Само една молба имам - да ме упътите и мен към това място,където човек само се кефи и няма никакви задължения,защото и аз съм човек - и аз искам само да се забавлявам и да нямам никакви отговорности.Досега все си мислех,че това е раят,обаче виждам,че има компетентни хора,които могат да помогнат
feshankaa
11-26-2006, 18:47
А не е ли още по-добре съвсем да не се учи?Така ще има време и за спорт,и за купони,и за всичко.Така че като излезете от училище,направо да сте готови за удоволствията,които ви очакват на тепсия.Само една молба имам - да ме упътите и мен към това място,където човек само се кефи и няма никакви задължения,защото и аз съм човек - и аз искам само да се забавлявам и да нямам никакви отговорности.Досега все си мислех,че това е раят,обаче виждам,че има компетентни хора,които могат да помогнат
И аз така искам :P Ама няма... ](*,) ](*,)
kati_0513
11-26-2006, 19:13
Някои знае ли кат влезем в ЕС дали щя излязат нови закони за училищата и какви ще са те ? да не на гарчат толкова :(.Тази зимна ваканция до 2-ри ли е или до 8- ми .Искам да стане като на запад много спорт по малко училище ама това са само мечти :(
Да ти кажа мечтитеса хубаво нещо, за новите правила не съм много наясно, но май ще ни въведат униформи за всички училища. Най- хубавото за нем от цялата работа за ЕС е това, че след 1 януари 2007 г. границите ще бъдат отворени, както и вратите към всички чужди училища... :D
Не зная за вас, но на мен ми харесва това!