View Full Version : kak se pravi?
uchudenata
11-26-2006, 18:27
mojeteli da mi kajete kak se pravqt svirki zashtoto si nqmam i predstava :roll: kato se lapa smucheli si vse edno iskash da izsmuchesh celi chlen i kolko silno se smuche ako se de :roll: :oops:
ne se smuche hape se i zdravo se stiska dokato ne pusne kruv posle leko se oblizva da ne pote4e mn kruvta... posle ako iskash moje6 i su6toto da napravi6 i s topkite :smt005 :smt005 :smt005
Не е голяма философия просто трябва да се отпуснеш и да пуснеш фантазията си в действие!представи си че е близалка:) можеш да го смучеш,да го целуваш.....абе като се замисля какво съм ти се заобяснявала,я си пусни телевизора след 12 и ще видиш!
ne se smuche hape se i zdravo se stiska dokato ne pusne kruv posle leko se oblizva da ne pote4e mn kruvta... posle ako iskash moje6 i su6toto da napravi6 i s topkite :smt005 :smt005 :smt005
хахах точно =D> :smt005 :smt005 :smt005
panterata
11-26-2006, 21:56
Не е голяма философия просто трябва да се отпуснеш и да пуснеш фантазията си в действие!представи си че е близалка:) можеш да го смучеш,да го целуваш.....абе като се замисля какво съм ти се заобяснявала,я си пусни телевизора след 12 и ще видиш! и аз така мисля :)