View Full Version : Разбирате ли родители си???
Колкото и банално да ви звучи РОДИТЕЛИТЕ НИ МИСЛЯТ САМО ДОБРОТО, говоря конкретно за майка и баща, те са ни създали с любов и очакват същото от нас, трудно е да го разберем и да преглътнем побертета но моля ви се то е Очевидно че те ни обичат!!! Събудете се все пак и те не са вчерашни!!!!!
Napalno sam saglasna s teb,no ima i takiva roditeli,koito ne mislqt za decata si neka da ne prenebregvame i tezi xora :roll:
Ами може и да си прав,но поне моите с постъпките са да го показват,а не само на думи.И те не са перфектни,както си ги описал.
Разбирам ги и не ги разбирам.Защото като почнат да се заяждат за дреболии се питам"това сега за мое добро ли го правят??!!?" :evil: Нз,най-вероятно като имам деца ще ги разбера съвсем :-D
n0 CoNnEc7i0n =)
11-27-2006, 12:46
РОДИТЕЛИТЕ НИ МИСЛЯТ САМО ДОБРОТО, говоря конкретно за майка и баща
Хора, не разбрахте ли, че не можете да слагате едно такова голямо множество пот един похлупак...Това, че твоите родители са такива, изобщо не значи, че всички са...Нямам намерение са да се оплаквам...
И все пак аз се разбирам с тях - дават ми пари за дрехи, за цигари, за пиене и от време на време и за да ям:)
BunnYY_f
11-27-2006, 12:52
Опитвам се да ги разбирам, и в по-голяма част от случайте ги разбирам. НО винаги има и НО, понякога не ги разбирам!
РОДИТЕЛИТЕ НИ МИСЛЯТ САМО ДОБРОТО, говоря конкретно за майка и баща
Хора, не разбрахте ли, че не можете да слагате едно такова голямо множество пот един похлупак...Това, че твоите родители са такива, изобщо не значи, че всички са...Нямам намерение са да се оплаквам...
И все пак аз се разбирам с тях - дават ми пари за дрехи, за цигари, за пиене и от време на време и за да ям:)
Е да,има и такива изключения,но все пак се предполага,че родителите се грижат за теб и ти мислят доброто(в повечето случаи)?
abe horaaaaaa q se poosaznaite malko, ok de mislqt ni dobroto nqma spor v tva, ama aide sq basi dobroto, opitvat se da me predpazqt ot vsi4ko, imam 4yvstvoto 4e sam v zatvor \ideq si nqmate kak 4ekam da zavyr6a i da se mahna ot tyk\ :) i kvo e tva dobro togava????????
6te dam 1 primer: 1 bebe - kak se y4i da hodi - pada, izpravq se i prodaljava, ako go darjim za ry4i4ka vinagi, i gledame da ne padne, to nqma da se nay4i da hodi, nali ;)
abe horaaaaaa q se poosaznaite malko, ok de mislqt ni dobroto nqma spor v tva, ama aide sq basi dobroto, opitvat se da me predpazqt ot vsi4ko, imam 4yvstvoto 4e sam v zatvor \ideq si nqmate kak 4ekam da zavyr6a i da se mahna ot tyk\ :) i kvo e tva dobro togava????????
6te dam 1 primer: 1 bebe - kak se y4i da hodi - pada, izpravq se i prodaljava, ako go darjim za ry4i4ka vinagi, i gledame da ne padne, to nqma da se nay4i da hodi, nali ;)
Първо на колко години си???? След това да бебетата падат но съмнявам се че ти си бебе!!! Какво искаш сам да опиташ и дасе опариш, наистина докато не ни се случи на нас не вярваме, но те искат да ни предпазят, а и надали след години ще кажеш същите неща, просто не си пораснал!!! :wink:
DjBaloon
11-29-2006, 09:04
da da ako gi razbirah trqqshe sum ot tqhnoto pokolenie :wink:
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-02-2006, 16:55
sometimes 8-[
ludo_mace
12-02-2006, 17:55
Опитвам се (макар и с доста зор :lol: ) и в повечето случаи им влизам в положението- все пак се опитват да се справят с такова животно като мен :oops: :smt005
sladoled
12-02-2006, 18:06
Какво значи да правиш нещо, което ти мислиш, че е добро на някого, без да си на ясно какво е за него "добро" и какво - "лошо"!? По-скоро родителите манипулират децата си. В желанието си да имат по-малко проблеми /напр. детето им да учи= добра професия= финансова независимост = няма да иска пари от нас = предпоставки за добър брак = по- малко тревожни мисли ит. н. и т. н. / се опитват да налагат тяхното схващане за правилен житейски избор. Не казвам, че действията им, защото са подчинени на интереси, са неправилни, казвам само , че са манипулативни.
n0 CoNnEc7i0n =)
12-02-2006, 18:51
Е да,има и такива изключения,но все пак се предполага,че родителите се грижат за теб и ти мислят доброто(в повечето случаи)?
В повечето случаи е мн точната дума щото мога да ти кажа че моите ми мислят доброто в 10% останалите 90% мислят как да си направят кефа, да се напият, напушат, накефат и сичко останало:)
LaPeNcEto0o
12-09-2006, 19:49
e ima izklu4eniq no pove4ete si obi4at decata
Еми по отношение на мързела ми не иначе сме си като приатели
real-girl
12-13-2006, 18:06
Mnogo sme sme6ni s maika mi,6oto dokato si b1brim ne6to toku-vij sme se skarali za nqkva p1lna prostotiq,i se po4vaaa.. :o ,ama b1rzo ni minava,6oto sme si dosta blizki..abe s neq se razbiram,da,i se radvam,p1k s ba6ta mi...pff..ne,v nikak1v slu4ai,s toq 4ovek nqmame ob6ta prikazka..be kakto i da e-razbrahte mi mis1lta ;]
Аз с наще се разбирам мноо добре!всичко става на мойта! \:D/ \:D/
Crazy__Girll
12-14-2006, 07:58
[quote="ludo_mace"][b]Опитвам се (макар и с доста зор :lol: )
:-k i az sam sa6tata rabota,to vseki pat [-X ne moje6 da se razbere6 s roditelite :roll:
4есно даси кажа не неги разбирам
Бебето се научава да ходи, като пада, обаче родителите му обикноеено стоят отстрани и ги пазят да не си счупи главата, като падне. Е, това правим и ние, родителите, защото не можете да искате, след като си създал един живот, отгледал си го с много грижи, да стоиш безучастен, ако виждаш, че сам се погубва. Това е мнението на един родител, загрижен за непокорния си син тийнейджър :wink:
nikinkaaa
12-23-2006, 16:33
Не ги разбирам...
evil_lady_in_black
12-26-2006, 07:12
НЕ никога не сме се разбирали сичко е само караници 8-[
Бебето се научава да ходи, като пада, обаче родителите му обикноеено стоят отстрани и ги пазят да не си счупи главата, като падне. Е, това правим и ние, родителите, защото не можете да искате, след като си създал един живот, отгледал си го с много грижи, да стоиш безучастен, ако виждаш, че сам се погубва. Това е мнението на един родител, загрижен за непокорния си син тийнейджър :wink:
Много вярно.
аз не разбирам баща си - какво му струва да МИСЛИ, мамамудейба? ](*,)
Basketball
12-26-2006, 10:36
Za jalost ne :smt018
sexY_mackA90
12-26-2006, 10:55
Ами нз...всмисъл разбирам ги но понякога като баща ми започва да ми говори ква съм пропаднала и ми намеква че съм наркоманка не ми мисля че го прави за мое добро...
Bezu4astieto na roditelite e edno no savsem drugo e absolutnoto i totalno vme6atelstvo.Razbiram da se interesuva6 ot deteto si i ot slu4va6toto se v jivota mu no tova da se opirtva6 da go predpazva6 ot vsi4ko ....ne sam siguren kak vaob6te moje nqkoi da si go pomisli.....
A i kak moje da se razbirat naprimer roditeli i deca kopito 4uvstvat i saprejivqvat po razli4no mu:)tova e nevazmojno:)edinstveno skandali 6te seete i problemi 6te janete da vi kaja:)
Evala na roditeli koito se interesuvat i namirat pravilni podhodi kam decata si:)Bravo i ako uspeqt da stignat do tqhnata du6evnost:)No kolko roditeli sa sklonni kam palna otdadenost na deteto si:)vnimanieto im se prikovava v momenta kogato otkriqt poblem koito spored tqh e serizoen ......dai ot tozi momemnt da se setim e imame deca:)ami hubavite momenti ....vsi4ko prekrsano i vajno koeto se slu4va v jivtoa na derteto.....
ne moje d aina takva disbalans v edni otno6enuiq:)
Uspeh ns vsi4ki i dano pove4e se razbirame s roditelite si :)
scissorhand
01-04-2007, 11:09
Да.
alkobalko
01-04-2007, 15:53
Да, обичам родителите си, много ги обичам.
e ima izklu4eniq no pove4ete si obi4at decata
Точно така...може би мойте искат да ме прегази кола че да се отърват от мен ... а аз искам да ги прегази булдозер :smt013