- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбирате ли родители си???
Колкото и банално да ви звучи РОДИТЕЛИТЕ НИ МИСЛЯТ САМО ДОБРОТО, говоря конкретно за майка и баща, те са ни създали с любов и очакват същото от нас, трудно е да го разберем и да преглътнем побертета но моля ви се то е Очевидно че те ни обичат!!! Събудете се все пак и те не са вчерашни!!!!!
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
Ами може и да си прав,но поне моите с постъпките са да го показват,а не само на думи.И те не са перфектни,както си ги описал.
Разбирам ги и не ги разбирам.Защото като почнат да се заяждат за дреболии се питам"това сега за мое добро ли го правят??!!?"Нз,най-вероятно като имам деца ще ги разбера съвсем
![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Хора, не разбрахте ли, че не можете да слагате едно такова голямо множество пот един похлупак...Това, че твоите родители са такива, изобщо не значи, че всички са...Нямам намерение са да се оплаквам...Първоначално написано от sladakk
И все пак аз се разбирам с тях - дават ми пари за дрехи, за цигари, за пиене и от време на време и за да ям![]()
Опитвам се да ги разбирам, и в по-голяма част от случайте ги разбирам. НО винаги има и НО, понякога не ги разбирам!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Е да,има и такива изключения,но все пак се предполага,че родителите се грижат за теб и ти мислят доброто(в повечето случаи)?Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
abe horaaaaaa q se poosaznaite malko, ok de mislqt ni dobroto nqma spor v tva, ama aide sq basi dobroto, opitvat se da me predpazqt ot vsi4ko, imam 4yvstvoto 4e sam v zatvor \ideq si nqmate kak 4ekam da zavyr6a i da se mahna ot tyk\i kvo e tva dobro togava????????
6te dam 1 primer: 1 bebe - kak se y4i da hodi - pada, izpravq se i prodaljava, ako go darjim za ry4i4ka vinagi, i gledame da ne padne, to nqma da se nay4i da hodi, nali![]()
Първо на колко години си???? След това да бебетата падат но съмнявам се че ти си бебе!!! Какво искаш сам да опиташ и дасе опариш, наистина докато не ни се случи на нас не вярваме, но те искат да ни предпазят, а и надали след години ще кажеш същите неща, просто не си пораснал!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
da da ako gi razbirah trqqshe sum ot tqhnoto pokolenie![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Опитвам се (макар и с доста зор) и в повечето случаи им влизам в положението- все пак се опитват да се справят с такова животно като мен
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Какво значи да правиш нещо, което ти мислиш, че е добро на някого, без да си на ясно какво е за него "добро" и какво - "лошо"!? По-скоро родителите манипулират децата си. В желанието си да имат по-малко проблеми /напр. детето им да учи= добра професия= финансова независимост = няма да иска пари от нас = предпоставки за добър брак = по- малко тревожни мисли ит. н. и т. н. / се опитват да налагат тяхното схващане за правилен житейски избор. Не казвам, че действията им, защото са подчинени на интереси, са неправилни, казвам само , че са манипулативни.
В повечето случаи е мн точната дума щото мога да ти кажа че моите ми мислят доброто в 10% останалите 90% мислят как да си направят кефа, да се напият, напушат, накефат и сичко останалоПървоначално написано от reason
![]()
e ima izklu4eniq no pove4ete si obi4at decata
AMAN!
Еми по отношение на мързела ми не иначе сме си като приатели
Hahu Hihi
Mnogo sme sme6ni s maika mi,6oto dokato si b1brim ne6to toku-vij sme se skarali za nqkva p1lna prostotiq,i se po4vaaa..,ama b1rzo ni minava,6oto sme si dosta blizki..abe s neq se razbiram,da,i se radvam,p1k s ba6ta mi...pff..ne,v nikak1v slu4ai,s toq 4ovek nqmame ob6ta prikazka..be kakto i da e-razbrahte mi mis1lta ;]
Look deep inside me ...
Аз с наще се разбирам мноо добре!всичко става на мойта! \/ \
/
Let The BEAT Control Your Body
Бебето се научава да ходи, като пада, обаче родителите му обикноеено стоят отстрани и ги пазят да не си счупи главата, като падне. Е, това правим и ние, родителите, защото не можете да искате, след като си създал един живот, отгледал си го с много грижи, да стоиш безучастен, ако виждаш, че сам се погубва. Това е мнението на един родител, загрижен за непокорния си син тийнейджърПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не ги разбирам...
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
НЕ никога не сме се разбирали сичко е само караници![]()
Много вярно.Първоначално написано от Анонимко
аз не разбирам баща си - какво му струва да МИСЛИ, мамамудейба?![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Za jalost ne![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...