.

Виж резултатите на анкетата: Разбирате ли родители си???

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

34 65,38%
  • не

18 34,62%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Разбирате ли родители си???

Колкото и банално да ви звучи РОДИТЕЛИТЕ НИ МИСЛЯТ САМО ДОБРОТО, говоря конкретно за майка и баща, те са ни създали с любов и очакват същото от нас, трудно е да го разберем и да преглътнем побертета но моля ви се то е Очевидно че те ни обичат!!! Събудете се все пак и те не са вчерашни!!!!!
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Napalno sam saglasna s teb,no ima i takiva roditeli,koito ne mislqt za decata si neka da ne prenebregvame i tezi xora

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може и да си прав,но поне моите с постъпките са да го показват,а не само на думи.И те не са перфектни,както си ги описал.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Разбирам ги и не ги разбирам.Защото като почнат да се заяждат за дреболии се питам"това сега за мое добро ли го правят??!!?" Нз,най-вероятно като имам деца ще ги разбера съвсем
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Повече от фен

Re: Разбирате ли родители си???

Цитирай Първоначално написано от sladakk
    РОДИТЕЛИТЕ НИ МИСЛЯТ САМО ДОБРОТО, говоря конкретно за майка и баща
    Хора, не разбрахте ли, че не можете да слагате едно такова голямо множество пот един похлупак...Това, че твоите родители са такива, изобщо не значи, че всички са...Нямам намерение са да се оплаквам...
    И все пак аз се разбирам с тях - дават ми пари за дрехи, за цигари, за пиене и от време на време и за да ям

Голям фен
    Град
    на луната
    Опитвам се да ги разбирам, и в по-голяма част от случайте ги разбирам. НО винаги има и НО, понякога не ги разбирам!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...

Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    Цитирай Първоначално написано от sladakk
    РОДИТЕЛИТЕ НИ МИСЛЯТ САМО ДОБРОТО, говоря конкретно за майка и баща
    Хора, не разбрахте ли, че не можете да слагате едно такова голямо множество пот един похлупак...Това, че твоите родители са такива, изобщо не значи, че всички са...Нямам намерение са да се оплаквам...
    И все пак аз се разбирам с тях - дават ми пари за дрехи, за цигари, за пиене и от време на време и за да ям
    Е да,има и такива изключения,но все пак се предполага,че родителите се грижат за теб и ти мислят доброто(в повечето случаи)?
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    abe horaaaaaa q se poosaznaite malko, ok de mislqt ni dobroto nqma spor v tva, ama aide sq basi dobroto, opitvat se da me predpazqt ot vsi4ko, imam 4yvstvoto 4e sam v zatvor \ideq si nqmate kak 4ekam da zavyr6a i da se mahna ot tyk\ i kvo e tva dobro togava????????
    6te dam 1 primer: 1 bebe - kak se y4i da hodi - pada, izpravq se i prodaljava, ako go darjim za ry4i4ka vinagi, i gledame da ne padne, to nqma da se nay4i da hodi, nali

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe horaaaaaa q se poosaznaite malko, ok de mislqt ni dobroto nqma spor v tva, ama aide sq basi dobroto, opitvat se da me predpazqt ot vsi4ko, imam 4yvstvoto 4e sam v zatvor \ideq si nqmate kak 4ekam da zavyr6a i da se mahna ot tyk\ i kvo e tva dobro togava????????
    6te dam 1 primer: 1 bebe - kak se y4i da hodi - pada, izpravq se i prodaljava, ako go darjim za ry4i4ka vinagi, i gledame da ne padne, to nqma da se nay4i da hodi, nali
    Първо на колко години си???? След това да бебетата падат но съмнявам се че ти си бебе!!! Какво искаш сам да опиташ и дасе опариш, наистина докато не ни се случи на нас не вярваме, но те искат да ни предпазят, а и надали след години ще кажеш същите неща, просто не си пораснал!!!
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Мега фен
    Град
    Извън границите
    da da ako gi razbirah trqqshe sum ot tqhnoto pokolenie

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Повече от фен
    Опитвам се (макар и с доста зор ) и в повечето случаи им влизам в положението- все пак се опитват да се справят с такова животно като мен
    Хакерка с пистолет !!!

Голям фен
    Какво значи да правиш нещо, което ти мислиш, че е добро на някого, без да си на ясно какво е за него "добро" и какво - "лошо"!? По-скоро родителите манипулират децата си. В желанието си да имат по-малко проблеми /напр. детето им да учи= добра професия= финансова независимост = няма да иска пари от нас = предпоставки за добър брак = по- малко тревожни мисли ит. н. и т. н. / се опитват да налагат тяхното схващане за правилен житейски избор. Не казвам, че действията им, защото са подчинени на интереси, са неправилни, казвам само , че са манипулативни.

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от reason
    Е да,има и такива изключения,но все пак се предполага,че родителите се грижат за теб и ти мислят доброто(в повечето случаи)?
    В повечето случаи е мн точната дума щото мога да ти кажа че моите ми мислят доброто в 10% останалите 90% мислят как да си направят кефа, да се напият, напушат, накефат и сичко останало

Голям фен
    e ima izklu4eniq no pove4ete si obi4at decata

AMAN!

Еми по отношение на мързела ми не иначе сме си като приатели
    Hahu Hihi

Mnogo sme sme6ni s maika mi,6oto dokato si b1brim ne6to toku-vij sme se skarali za nqkva p1lna prostotiq,i se po4vaaa.. ,ama b1rzo ni minava,6oto sme si dosta blizki..abe s neq se razbiram,da,i se radvam,p1k s ba6ta mi...pff..ne,v nikak1v slu4ai,s toq 4ovek nqmame ob6ta prikazka..be kakto i da e-razbrahte mi mis1lta ;]
    Look deep inside me ...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Аз с наще се разбирам мноо добре!всичко става на мойта! \/ \/
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    topolovgrad
    [quote="ludo_mace"][b]Опитвам се (макар и с доста зор )

i az sam sa6tata rabota,to vseki pat ne moje6 da se razbere6 s roditelite

Град
    neide iz bylgariq
    4есно даси кажа не неги разбирам

Guest
    Бебето се научава да ходи, като пада, обаче родителите му обикноеено стоят отстрани и ги пазят да не си счупи главата, като падне. Е, това правим и ние, родителите, защото не можете да искате, след като си създал един живот, отгледал си го с много грижи, да стоиш безучастен, ако виждаш, че сам се погубва. Това е мнението на един родител, загрижен за непокорния си син тийнейджър

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не ги разбирам...
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    НЕ никога не сме се разбирали сичко е само караници

Голям фен
    Бебето се научава да ходи, като пада, обаче родителите му обикноеено стоят отстрани и ги пазят да не си счупи главата, като падне. Е, това правим и ние, родителите, защото не можете да искате, след като си създал един живот, отгледал си го с много грижи, да стоиш безучастен, ако виждаш, че сам се погубва. Това е мнението на един родител, загрижен за непокорния си син тийнейджър
    Много вярно.

аз не разбирам баща си - какво му струва да МИСЛИ, мамамудейба?
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Za jalost ne
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си