Влез

View Full Version : първи неуспешен път Help!!

`silvi`
11-26-2006, 20:30
Защо момчетата се плашат и страхуват и срамуват от това,че първият път като са искали да правят секс така са се притеснили,че не са могли да свършат работата?
Какво трябва да направи момичето в такъв случай?И мислите ли,че момчето може да се стдръпне от нея от страх и от срам,че уж се е изложил като тя всячески му показва,че това,което се е случило не променя нищо във връзката им?!

ох
11-26-2006, 20:35
ами една приятелка много харесваше един тип и той нея.. на един купон решили да се позабавляват малко (без обвързване поне за момента) но на пича нещо не му станал от притеснение понеже му било за първи път.. оттогава минаха 5 месеца и той не я поглежда от срам и притеснение :( а на нея не й пука особено. даже още го харесва ама.. тфа мъжете са тъпи парчета понякога :) :mrgreen:

panterata
11-26-2006, 21:40
амии нормално е да се притесняват при 1я път. нормално е че ако се изложат ще им стане тъпо.. накърнява се самочувствието.. изпитваш срам малко или мн. :) но ще му мине де.. особено щом му показваш че няма проблем :) и момчета и момичета на никой не му е хубаво като направи нещо не както трябва :)

Ro{M}eO
11-27-2006, 07:38
Еми и аз имах една приятелка и с нея ми беше за първи път,но с нея нямаше никакви проблеми,познавах е много добре и изобщо не се притеснявах от нея.С нея го бяхме правили около 4-5 пъти и след това скъсахме.Не бях правил секс 3 месеца и след това щях да се чукам с едно друго момиче,но от притеснение ли от к'во нз не ми стана,може би защото тя беше по-голяма от мен и нали аз супер много се притесних и се засрамих,но другата седмица и показах какво мога и вече се разминаваме спокойно из даскало и из града.

katrin4eto
11-27-2006, 07:47
ами незнам честно да ти кажа имах един приятрл и с него го направих за парви пат и аз малко се дарпах но тои ме раззбра и по4ака известно време докато му кажа 4е сам готова и го искам

krem4et0
11-27-2006, 08:11
Е,нормално е първият път да не е перфектен,но 1 свястно момиче няма и дума да каже по въпроса. Все пак се случват такива неща и трябва да сме толерантни.