View Full Version : Какво да направя?
crazy_sexy_cool`f
11-27-2006, 11:21
Има едно момче от даскало. С него се знаехме, но по skype се запознахме. Сега той е с счупен крак. Всеки ден си чатим. Той не може да се сети коя съм, но въпреки това постоянно ми пра6та целувки прегръдки и намеква, че ме харесва. От негови съученички рабрах, че постоянно им предлага. Казаха ми, да не се занимавам с него. Също така той ме излъга по начина, по който си е счупил крака. Каза ми, че се опитал да прескочи стълбите, а всъщност се оказа, че едно момче го бутнало и той паднал по стълбите. Въпреки всичко, май започнах да го харесвам :oops: Казаха ми, че като си дойде на даскало, първото нещо ще е да ми предложи, дори и да не ме хареса по външен вид. Незнам какво да направя. Вие как бихте постъпили
щом предлага на всяка срещната замисли се, че и ти може би си поредната, която просто зарибява. не бъди наивна и погледни реалноста в очите! такива "цветарки" не ти трябват около теб. за него сега представляваш интерес, но утре...?!
za3k^dFsG
11-27-2006, 11:28
Спри да чатиш с него и нека не разбере коя си всъщност.Само ще те нарани
Ох,честно да ти кажа не бих се занимавал с момче,което предлага на всяко момиче дори и да не го харесва.По-добре не си чати с него повече или си чати с него само като приятели.Просто рискуваш да се влюбиш и после да стане лошо,ако те зареже набързо.
tedinkata_
11-27-2006, 11:32
po dumite ti li4i 4e ne e mn seriozen... po dobre ne si pravi iliuzii za nego.. nai mn da te narani ako e nqkoi jenkar[po opisanto] :|
pussycat
11-27-2006, 15:44
щом предлага на всяка срещната замисли се, че и ти може би си поредната, която просто зарибява. не бъди наивна и погледни реалноста в очите! такива "цветарки" не ти трябват около теб. за него сега представляваш интерес, но утре...?!
mn sam saglasna s tova ama te mom4etata sa takiva iskat da badat zabelqzvani ot mnogo momi4eta sa6to taka si imat vinagi rezerven variant - ako ne stane s edna s druga... :roll: