View Full Version : izpolzva4ka
sonq`bylgarska
11-27-2006, 13:51
imam sledniq problem
imam dosta priqteli no edna ot tqh ne6to mnoog si pozvlqva da me izpolzva kato az i praq diskove a tq izlzia s men i me grimira i tn
i az neska i kazah na maitap 4e nqma da i praq pove4e diskova a tq kaza 4e nqma da izlzia s men
nz kak da q nakaram da ne e s men zardi diskovete nie sme ot edin klas i sedim na edin i sa6ti 4in nz prosto imate li idql
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Това не е приятел, по-добре се отдалечи от нея преди да си пострадала..
feshankaa
11-27-2006, 15:07
Както ти си зависима от нея,така и тя от твоите дискове :D
za3k^dFsG
11-27-2006, 16:04
Изобща знаеш ли зачението на думата приятел
peps_from_mars
11-27-2006, 16:39
o boje i pri mene be6e ne6to podobno samo bqha 2-ta tez dvete "priqtelki" hoea s mene 6tot az hoih s edno mom4e i ednaha ot tez dvete go haresva6e(moq priqtel de) a drugata priqtelq na moq priqtel. i kat skusahme te zeha sa praqt na tupi(kvito sa si de) ...mnoo beh idosana ama kvo da iskam kat ednata e blondy (xa ne se obijdaite) :D :D :D :D
Mi ako tolkova q ceni6 pravii diskovete i ostavi ne6tata taka,no ako pita6 men nai dobre q zareji za6oto opredelno te izpozlva!!!!!!!!!!!!!!!
imam sledniq problem
imam dosta priqteli no edna ot tqh ne6to mnoog si pozvlqva da me izpolzva kato az i praq diskove a tq izlzia s men i me grimira i tn
i az neska i kazah na maitap 4e nqma da i praq pove4e diskova a tq kaza 4e nqma da izlzia s men
nz kak da q nakaram da ne e s men zardi diskovete nie sme ot edin klas i sedim na edin i sa6ti 4in nz prosto imate li idql
ami nie sme dosta blizki....kazva mi tq za neq az ponqkoga no ne sam ik azvala tva deto kazvam na nai-blizkite si frendki no obsajdame nai ve4e sau4enicite si nali znaete koi kafvo kazal i tn....
sOutH^pArk
11-28-2006, 01:53
imam sledniq problem
ami nie sme dosta blizki....kazva mi tq za neq az ponqkoga no ne sam ik azvala tva deto kazvam na nai-blizkite si frendki no obsajdame nai ve4e sau4enicite si nali znaete koi kafvo kazal i tn....
Че то това не е приятел... това е някой, с който си говориш, когато нямаш друга работа. И хубаво, че не си и казала това, което казваш на най-близките си приятелки...